Νεογέννητο δείχνει 80 χρονών! Ρυτίδες, ζαρωμένο σώμα και παχύ τρίχωμα απο τις πυρηνικές βόμβες που έριξαν οι δημοκράτες?
Νεογέννητο δείχνει 80 χρονών! Ρυτίδες, ζαρωμένο σώμα και παχύ τρίχωμα απο τις πυρηνικές βόμβες που έριξαν οι δημοκράτες?

Είναι από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις που θυμίζει την περίπτωση του Μπέντζαμιν Μπάτον, του κινηματογραφικού ήρωα που γεννήθηκε γέρος και όσο περνούσαν τα χρόνια μετατρεπόταν σε μωρό.Πριν από λίγες μέρες γεννήθηκε ένα μωρό στο Μπαγκλαντές που άφησε άφωνους τους γιατρούς καθώς έδειχνε 80 ετών.

Σύνδρομο που επηρεάζει ένα άτομο στα τέσσερα εκατομμύρια

Το αγοράκι έχει ρυτίδες, ζαρωμένο σώμα, βαθουλωμένα μάτια και παχύ τρίχωμα στην πλάτη του. Ο μικρός πάσχει από ένα σύνδρομο που επηρεάζει ένα άτομο στα τέσσερα εκατομμύρια και προκαλεί πολλά προβλήματα, μην επιτρέποντας συχνά σε ένα παιδί να ζήσει μια κανονική ζωή αφού προκαλεί γρήγορη γήρανση.

Παρά τα προβλήματα οι γονείς του δηλώνουν πολύ χαρούμενοι που έχουν ένα νεογέννητο στο σπίτι και σημειώνουν ότι «θα τον δεχθούμε όπως είναι» Ω ναι η ηλιθιότητα σε αυτο πλανήτη δεν έχει όρια!ολα αυτά γιατι δεν υπάρχει πνευματική ζωή, αυτο θα είχε πάει στο Καιάδα στον αρχαίο κόσμο! αυτο και κατι αλλα λιγότερο προβληματικά που τα παρουσιάζουν ως φυσιολογικούς(αδελφές!) ουγκ! φασίστα ναζι!! η κοιμισμένη μαζα....sorry θα ήθελε κανεις απο αυτούς τους διανοητικά υποδεέστερους που σκεφτονται ετσι ,να κανουν ενα ταξίδι με χαλασμένο και προβληματικό αυτοκίνητο; και να του λενε μια χαρά ειναι; ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ .

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

Και αυτό το γένος, πού έχει μαύρη και σκληρή καρδιά, όπως μαύρος και σκληρός είναι ό σίδηρος, το κύριο συστατικό του, θα το καταστρέψει ο Ζευς, λέει με πόνο. Πότε; Τότε, όταν αρχίσουν να γέννιουνται τα παιδιά με λευκούς κροτάφους, γερασμένα από την γέννα τους, χωρίς κανένα κίνητρο και όρεξη για ζωή. Όταν δεν θα έχουν την ίδια γνώμηκαι τις ίδιες σκέψεις με τον πατέρα τους και δενθα συμφωνούν σε τίποτα. Όταν ή φιλοξενία, ή φιλία και οι δεσμοίαίματος δεν θα έχουν πια καμιά αξία. Όταν οι γεροί γονείς θα αφήνονται, ανήμποροι, στην τύχη τους.
Ησιοδος προφητεία.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications