ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΗ!
ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΗ!

Ηθοποιός ο οποίος καταξιώθηκε από τους Έλληνες τηλεθεατές, βγαίνει δημοσίως και συστήνει στον κόσμο να πλακώσει στο ξύλο τους γονείς ...που αρνούνται προσφυγόπουλα στο σχολείο τους.

Με αφορμή την άρνηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ωραιόκαστρου να δεχτούν προσφυγόπουλα στο σχολείο τους, κατηγόρησε τα μέλη του για ρατσιστική συμπεριφορά και είπε ότι είναι για...πολύ ξύλο! Άρα, πλακώστε τους στο ξύλο! Κάτι μας θυμίζει αυτό... Πάντως ξεπέρασε ακόμη και τον Φίλη, ο οποίος δήλωσε ότι οι τοπικές κοινωνίες δεν έχουν δικαίωμα να αποφασίζουν για το αν θα δεχτούν μετανάστες στην περιοχή τους ή όχι, ότι αυτό είναι δουλειά του κράτους. Ο Μπεγνής προχώρησε ακόμη παρακάτω λέγοντας ότι όσοι εκφέρουν τέτοιες αρνητικές απόψεις είναι...για πολύ ξύλο!

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είπε: «Είναι απίστευτος ρατσισμός όλο αυτό που έγινε. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μια χώρα που ισχυρίζεται πως έχει δώσει τις τέχνες και τα μαθηματικά σε όλο τον κόσμο φέρεται τόσο ρατσιστικά. Αυτός ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προφανώς και είναι για πολύ ξύλο. Είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή για τα νέα παιδιά, τα οποία πρέπει να τα μεγαλώνουμε με μία μόνο αρχή. Το ότι η ράτσα μας είναι μία. Η ανθρώπινη. Τελεία», κατέληξε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά».

Με αυτό το σκεπτικό του ηθοποιού, είναι για πολύ ξύλο και οι γονείς των σχολείων Φιλιππιάδας και Αλεξανδρείας που αποφάσισαν επίσης το ίδιο: να αρνηθούν προσφυγόπουλα στα σχολεία τους.
Ο ηθοποιός αυτός ουσιαστικά ωθεί σε αλληλοφάγωμα τους Έλληνες. Αναρωτιόμαστε αν ο ίδιος έχει δώσει παράδειγμα μη ρατσισμού, με το να φιλοξενήσει οικογένεια μεταναστών στο σπίτι του!
Απ'έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε κι εμείς Μπεγνή!

Post A Comment:

8 comments

Ανώνυμοςείπε...

Μπεγνή, όταν θα κάνεις δικά σου παιδιά βάλτα να κάνουν παρέα με όποια παιδιά θέλεις.
Δεν ορίζεις εσύ τα παιδιά των άλλων. Τα παιδιά μας τα ορίζουμε εμείς, μέχρι κάποια ηλικία. Αποφασίζουμε εμείς και όχι εσύ.
Και άσε τώρα το ποιός θέλει ξύλο.



Φίλος

Unknownείπε...

Μπραβο στον Μπεγνη

Unknownείπε...

Μπραβο στον Μπεγλη

thevείπε...

Αργότερα απ'ότι έμαθα το μάζεψε λέγοντας πως το "θέλουν πολύ ξύλο" είναι μία έκφραση που την χρησιμοποιούμε συνέχεια. Θα μπορούσε τότε η δημοσιογράφος να του πει: "΄Αει στο διάλολο δεν το είχα καταλάβει ότι δεν το εννοούσες", έκφραση με την οποία υποδηλώνει την έκπληξή της ή ακόμα "΄αντε γ@μήσου δεν είχα καταλάβει ότι δεν το εννοούσες".. και πάει λέγοντας. Σημασία δεν έχει τόσο πῶς εκφράζεσαι αλλά τι θέλεις να πεις.

Ανώνυμοςείπε...

Καλα το ειπε ο Μπεγνης!!
Εμ πως!Ο Φιλης μοιραζε σε παιδακια του δημοτικου προφυλακτικα.
Τσαμπα να πανε.Πρεπει να αρχισει καποιος να κουτουπωνει τα παιδια μας.Αν ειναι δυνατων απ το νηπιο.
Τελικα αναρωτιεμαι.Σε αυτη την χωρα ποσοι εχουν απομεινει καθαριοι Ελληνες.Απορω δηλαδη.
ψιψινελ

Ανώνυμοςείπε...

Ο Μπεγνής έχει φιλοξενήσει μετανάστες σπίτι του! Πολλές βραδιές!
Αυτά!

αλιεαςείπε...

τον μπεγνης...και γερνεις!

Ανώνυμοςείπε...

Άσε ρε Μπεγνη τις μ@λ@κιες που θα υποδειξης τι θα κάνει ο άλλος με το παιδί του,καταστρέψατε την Ελλάδα και ακόμα να λογικευτείτε...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications