Ξάνθη - Ο ληστής την είδε γυμνή στο μπάνιο και φοβήθηκε!
Ξάνθη - Ο ληστής την είδε γυμνή στο μπάνιο και φοβήθηκε!

Η ιδιοκτήτρια μπήκε για μπάνιο και ξαφνικά άκουσε ένα θόρυβο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα βρισκόταν τετ α τετ με έναν άγνωστο άντρα...

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το βράδυ της Παρασκευής (30-09-2016) μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Διομήδεια, του δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη, όταν άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης μπήκε στο σπίτι της για να την ληστέψει. Η άτυχη γυναίκα, που διαμένει σε διώροφη μονοκατοικία, βρισκόταν στον πάνω όροφο του σπιτιού της και αποφάσισε να μπει για μπάνιο. Εκείνη ακριβώς την στιγμή άγνωστος αφού αρχικά παραβίασε την κεντρική είσοδο του σπιτιού, βρέθηκε στον πάνω όροφο.

Η παρουσία του έγινε αντιληπτή από την γυναίκα που βρίσκονταν ακόμη στον μπάνιο η οποία άρχισε να φωνάζει. Ο δράστης ακολούθως την κλείδωσε μέσα στο σπίτι και τράπηκε σε φυγή, ενώ η άτυχη γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι φωνάζοντας για βοήθεια. Μια γειτόνισσα που άκουσε τις φωνές ειδοποίησε την Αστυνομία. Από την έως τώρα στοιχεία φαίνεται πως ο δράστης δεν κατάφερε να αφαιρέσει τίποτα από το εσωτερικό του σπιτιού, ωστόσο για το συμβάν διενεργείται προανάκριση.

Συνέβη προχθες το πρωί στο χωριό Αυλάκι Στυλίδας. Γύρω στις 11:30 ένα σκούρο αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι της 85χρονης γυναίκας, η οποία εκείνη την ώρα ήταν μόνη της, αφού ο γιος της απουσίαζε. Από το αυτοκίνητο κατέβηκε ένας καλοντυμένος ευγενικός κύριος, ενώ ο άλλος έμεινε μέσα. Ο "καλός κύριος" είπε στην 85χρονη ότι είναι τεχνικοί της εταιρίας από τα φωτοβολταϊκά που έχουν στην ταράτσα του σπιτιού και ότι ήρθαν για συντήρηση. "Γιαγιά για να μην μας χτυπήσει το ρεύμα και εσένα και εμάς μέσα στο σπίτι, που θα κάνουμε εργασίες, πρέπει ότι χρυσαφικά, ασημικά και κέρματα υπάρχουν να τα βάλεις σε ένα σεντόνι, να τα τυλίξεις και να τα βγάλεις έξω από το σπίτι στην αυλή...", είπε ο ευγενικός κύριος με πολύ πειστικό τρόπο.

Δυστυχώς η ανυποψίαστη 85χρονη τον πίστεψε. Πήρε ένα σεντόνι έβαλε μέσα και τύλιξε ότι χρυσαφικά και κοσμήματα είχε, καθώς επίσης και το πορτοφόλι της, που περιείχε εκτός από κέρματα και χαρτονομίσματα. Το επόμενο λεπτό ο απατεώνας είχε γίνει καπνός μαζί με το σεντόνι και τον συνεργό του που τον περίμενε στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι το δεύτερο κρούσμα στην ανατολική Φθιώτιδα. Με τον ίδιο τρόπο είχαν "ξαφρίσει", πριν από λίγο καιρό, μια ακόμη ηλικιωμένη στον οικισμό Κυπαρισσώνα Πελασγίας. Επειδή η φαντασία των απατεώνων "οργιάζει" για πολλοστή φορά υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να ενημερώσετε όλους τους ηλικιωμένους συγγενείς και γνωστούς που έχετε, ώστε να μην εμπιστεύονται οποιονδήποτε τους πλησιάζει, με οποιαδήποτε πρόφαση.

πηγή: newsit.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications