Σχετικά με τα Lidl  και την δηθεν  Ελληνική σημαία που άλλαξε! φαίνεται καποιοι τα παίρνουν χοντρά απο αλλα super market!!
Σχετικά με τα Lidl  και την δηθεν  Ελληνική σημαία που άλλαξε! φαίνεται καποιο τα παίρνουν χοντρά απο αλλα super market!!

Το γύρο του διαδικτύου είχε κάνει μια βλακεία , σύμφωνα με την οποία η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl παραποίησε την ελληνική σημαία. Και βγάζει σωστούς τους αναρχοκομμουνιστες του Soros στο ellinikahoaxes.gr, γιατι πρέπει να βάζεις 2 αλήθειες στα 5 ψεμματα!!και τι αλήθεια; τα αυτονόητα ψέμματα!γιαυτό δεν το βάλαμε καν εμείς!οπως εκαναν πολλές παρακμιακές ιστοσελίδες βάζοντας και το ΣΟΚ! και οχι μονο katohika.gr makeleio!www.pronews.gr κτλ ,και το εκαναν share τα γίδια!θέλουν και κράτος μετα!,απο αυτές οι 3 σελίδες ειδικά!δεν το λέω τυχαια! βρείτε γιατι ! οπως βρήκα και εγω!

Ήταν μια διαφημιστική καμπάνια, προώθησης συγκεκριμένων προϊόντων από τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, με θέμα ταξίδι στις γεύσεις και χρησιμοποιούν για διαφημιστικό σήμα ένα γραμματόσημο με τα εθνικά χρώματα (γαλάζιο, λευκό) και σλόγκαν, «ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΥΣΕΙΣ» σε μια σφραγίδα ταχυδρομείου.

Δεν είναι παραποίηση της ελληνικής σημαίας καθώς αυτή συνεχίζει να υπάρχει στο φυλλάδιο της Lidl και στο συγκεκριμένο φυλλάδιο μετρήσαμε 42 ελληνικές σημαίες.Ακόμη σε πολλά από τα προϊόντα της συγκεκριμένης διαφημιστικής καμπάνιας που έχουν επάνω τους το διαφημιστικό γραμματόσημο συνυπάρχει και η ελληνική σημαία.

Η Lidl ακόμη και στο λογότυπο της έχει την Ελληνική σημαία. Αν ήθελαν να παραποιήσουν την Ελληνική σημαία, δεν θα την τοποθετούσαν κάτω από το λογότυπό τους.Από το Υπουργείο Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού διαβάζουμε σχετικά για το Ελληνικό Σήμα και το οποίο είναι αυτό που πρέπει να τοποθετείται για την πιστοποίηση της προέλευσης των προϊόντων.

Απίστευτο πόσο κουτόχορτο τρώει αυτός ο λαος! ας μην το πάμε σε πολίτικο επίπεδο, είπα να μην ασχοληθούμε με αυτο το θέμα αφου έβγαζε μάτι οτι πρώτον ηταν ψεμματα δεν άλλαξε καμια σημαία,δεύτερο κάποιοι τα παίρνουν εδω και χρονιά να συκοφαντούν τα Lidl! γιατι τους χάλασε και την πιάτσα μεταξύ άλλων!οι Γερμανοί ναζι ου μας παίρνουν τα λεφτα! ουγκ! ποιοι Γερμανοί ναζι ρε ηλίθιοι?? αριστεροί με Εβραίους εχουν την εξουσία και εκεί, και η χωρα ηταν απο τριπλη κατοχή μετα το 1945! λέτε να εκαναν την Γερμανία ισλαμαμπαρατ ναζι; εδω υπάρχει μια μεγαλη αντίφαση! και όμως σπέρνουν διχόνοια επι χρονιά! οι αριστεροφασιστες που παίρνουν και εβραϊκό χρήμα να γράφουν βιβλία προπαγάνδας!

Δεύτερο: τα Lidl σας ενόχλησαν; που έχει τα πιο φθηνά και τα πιο πολλά ελληνικά απο τα αλλα super-market; οι αμερικανικές βλακειες δεν βλέπω να ενοχλούν κανέναν όμως! γιατι άραγε; γιατι καφέ ξενών συμφερόντων έχει τον ίδιο καφέ στην ελλαδα 5 ευρώ ας πούμε και στο Παρίσι 1; αυτη η άβουλη μαζα που λειτουργεί σαν κοπάδι προβάτων μαζί με ηλιθιότητα !κατέστρεψε τον κόσμο! γιατι δεν θα τα εκαναν ολα αυτά χωρίς αυτούς! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Ακριβώς όπως τα λες!
Στα περισσότερα ελληνικά σούπερ μάρκετ βρίσκεις περισσότερα ξένα προϊόντα, ενώ στα lidl βρίσκεις πολλά ελληνικά [τυριά, κρέατα, λαχανικά, όσπρια].
Την εβδομάδα που λένε ότι "άλλαξαν" την σημαία, ήταν εβδομάδα προώθησης ελληνικών προϊόντων, μήπως αυτό τους πείραξε;
Το καλοκαίρι είχε φέρει ελληνικές μπύρες από μικρές μπυραρίες από όλη την Ελλάδα για να γίνουν γνωστές και δεν μιλάω για τις ελληνικές που ξέρουμε, αλλά από μικρές που είναι άγνωστες γιατί έχουν μικρή παραγωγή.
Την περασμένη εβδομάδα είχε προϊόντα συνεταιρισμών [ζυμαρικά, μαρμελάδες, μέλι] που δεν είναι καθόλου γνωστά εδώ στην Αθήνα και δεν τα ξέρουμε.

george-aetosείπε...

Η αλήθεια ενοχλεί πολλούς όπως βλέπεις, δωσε σανο και θα σε ακολουθούν!!! ξέρεις ποσά υπάρχουν που είναι άγνωστα στην Αθήνα; ΑΣΕ που ζητούν πιο πολύ κέρδος για να τα βάλουν στα μαγαζιά τους απο κάποιους που είναι σωστοί,αλλά προωθούν τις γνωστές μάρκες,αλλά τι να λέμε τώρα; σε αυτή την χώρα μονο τα λαμαγια πάνε μπροστά σε όλους τους τομείς όμως

Ανώνυμοςείπε...

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, παρ' ολίγο να πεισθώ από μία δημοσιογραφική ιστοσελίδα πολέμια του Lidl ότι έχει γίνει παραποίηση σημαίας. Η ίδια σελίδα βγάζει πρώτη την όποια βρώμα ακουγεται για αλλοιωμένα προϊόντα του ίδιου σουπερμάρκετ οι οποίες αλλοιώσεις προκαλούνται από κάποιους βαλτούς που πάνε και βάζουν το χεράκι τους πριν ελέγξουν το κατάστημα κάποιοι άλλοι βαλτοί.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications