"Ξύσε έναν Ρώσο και θα βρεις έναν Τατάρο": Η εξήγηση της περίφημης φράσης του Ναπολέοντα

Η Ρωσία είναι μια χώρα με τεράστια έκταση. Εκτείνεται από την ανατολική Ευρώπη μέχρι τις ακτές του Ειρηνικού. Σε μια τέτοια έκταση είναι αναπόφευκτο να κατοικούν πολλές ανθρώπινες φυλές.

Στο δυτικό μέρος της Ρωσίας, ζουν άνθρωποι του Βαλτικού τύπου κυρίως, στο νότο υπάρχουν Μεσογειακές επιδράσεις, ενώ στον βορρά υπάρχουν Νορδικές επιδράσεις. Συνεπώς, ο Βαλτικός τύπος είναι αυτός που δίνει την αίσθηση του "Σλαβικού" προσώπου του Ρώσου.

Για τους Ευρωπαίους, που συναντούν κυρίως Βαλτικούς ως Ρώσους, θεωρούν ότι όλοι οι άνθρωποι Ρωσικής υπηκοότητας μοιάζουν κάπως έτσι. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Οι Ρώσοι, μπορεί στα δυτικά να είναι Βαλτικοί, όμως πολύ πριν τα Ουράλια η εικόνα αλλάζει και ο Ρωσικός πληθυσμός γίνεται Μογγολικός. Ξεκινά ένα μωσαϊκό διαφόρων μογγολικών φυλών και πολύ περισσότερων εθνοτήτων. Εμφανίζεται δηλαδή επίκανθος στα μάτια που σχηματίζουν γωνία, μύτη πιεσμένη μέσα, κίτρινο χρώμα δέρματος, μικρό ύψος, κτλ.

Οι λαοί αυτοί ζουν με τον δικό τους τρόπο ζωής, σχεδόν ανεπηρέαστοι από τον δυτικό τρόπο ζωής, με αρκετή αυτονομία. Οι Τατάροι είναι λαός μογγολικός, ο οποίος κατοικεί σχετικά κοντά στην Ευρώπη, με χαρακτηριστική περιοχή κατοικίας την Κριμαία. Από τους Ευρωπαίους χρησιμοποιείται ως χαρακτηρισμός συλλήβδην για όλους τους Μογγόλους της Ρωσικής επικράτειας. Έτσι τον χρησιμοποίησε και ο Ναπολέων.

Οι Ευρωπαίοι αρχίζουν και βλέπουν την πραγματική σύνθεση του Ρωσικού πληθυσμού, όταν αυτός καλείται να πολεμήσει στον Ευρωπαϊκό χώρο. Πληθυσμοί από τα βάθη της Ρωσίας τραβιούνται με το ζόρι στην άλλη άκρη της χώρας για να πολεμήσουν για κάτι που δεν τους ενδιαφέρει. Οι πληθυσμοί τους είναι τεράστιοι και αποτελούν μια ανεξάντλητη δεξαμενή στρατιωτών.

Επειδή είναι αρκετά υποτακτικοί, σπάνια αντιδρούν. Έτσι κλήθηκαν από τον Τσάρο το 1812 να πολεμήσουν τις στρατιές του Ναπολέοντα, ο οποίος διαπίστωσε ότι οι Ρώσοι, αν μπεις λίγο πιο μέσα είναι "Τατάροι". Αντίστοιχη εκμετάλλευση υπέστησαν οι Μογγολικοί πληθυσμοί στη Σοβιετική Ένωση, όταν με τη ξιφολόγχη στην πλάτη αναγκάστηκαν να πολεμήσουν για τον διεθνή Σιωνισμό, στο πλευρό των Εβραιοκομμουνιστών στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο κατά την Γερμανίας! .

Κανένας Σοβιετικός στρατιώτης δεν επιθυμούσε να είναι αυτός το τελευταίο θύμα στην ύστατη μάχη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Στάλιν που ενεργούσε για τους Εβραίους, αναγνωρίζοντας τις θυσίες των Σοβιετικών στρατιωτών της ευρωπαϊκής Ρωσίας,συμπλήρωσε τα κενά των περισσότερων μονάδων του Κόκκινου Στρατού με Καλμούχους, Τατάρους, Κιργίσιους, Αρμένιους, Τσετσένους και Αζερμπαϊτζανούς. Οι άνδρες αυτοί συγκρότησαν τα πρώτα τμήματα εφόδου, με αποτέλεσμα να υποστούν τις μεγαλύτερες απώλειες. Επίσης, σε αυτούς αποδίδεται το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης υπό εντολες εβραιων για τους φόνους, τους βιασμούς και τις βιαιοπραγίες που διαπράχθηκαν στο Βερολίνο εναντίον των αμάχων, τόσο κατά τη διάρκεια της μάχης όσο και μετά την κατάληψη της πόλης.

Άγραφος νόμος των σοβιετικών ηταν οτι οι Εβραιες πρέπει να εξαιρεθούν απο αυτο το όργιο βιασμών που προκάλεσαν στο Βερολίνο το μεγαλύτερο φαινόμενο βιασμού στην ιστορια 2 εκ. γυναικες και παιδιά απο 7-80,ολα αυτά οχι τυχαια! και ολα υπό εντολες εβραιων!και ποιοι ειναι πιστά σκυλάκια των εβραιων; σωστά οι κομμουνιστες αριστεροί! απόγονοι Μογγόλων και στην ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΙΑ! αλλα και στην Ελλάδα! απο την εποχή της τουρκοκρατιας !

Για να δούμε τωρα ποιοι θα σώσουν την Ευρώπη που ισοπέδωσαν το τελευταίο προπύργιο του μαζί με το χρυσό γένος! τους εθνικοσοσιαλιστές γνωστοί στην αποβλακωμένη μαζα ως ναζι και ως κακοί! εκτός απο τους Μογγόλοσπορους εκ των έσω, έχουν και τους λαθρο τωρα να αποτελειώσουν καθε ίχνος του χρυσού γένους των Έλληνων Αρειων!! στην Ελλάδα δε και λόγο τουρκοκρατιας εχουν μεινει λίγοι!οι καθαροί ηταν απο εχω απο το Βυζάντιο και αυτοι ηταν οι ναζι!είπε κανεις τίποτα; την επόμενη φορά που θα σας λενε για ναζι, μαυριδεροί αριστεροί να τους στείλτε στο διάβολο! που εχουν το θράσος να κανουν και εκδηλώσεις για μερικά απο αυτά τα μιασματα που σκότωσαν οι ναζι και οχι Έλληνες!!αλλα είπαμε έμειναν λίγοι σε αυτη την χωρα να ειναι καλα το παιδομάζωμα! αντί για τους χιλιαδες Έλληνες που σκότωσαν αυτοι σε όλη την χωρα! και μάζευαν μικρά παιδιά λες και ηταν κότες! οπως και έκοβαν λαιμούς! γέμισε ο τόπος απο πρόβατα και λύκους!μια χαρά τους έκατσε στους Εβραίους!
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ,δεν πιστεύω να σας τα έχει πει αυτά κανεις τόσα χρονιά ε; όλοι για "κακούς" ναζι ξερουν να λενε! αντί για εθνικοσοσιαλιστές! το εθνικό μπροστά κάθετε άσχημα,για χειραγώγηση των μυαλών!
με πληροφορίες απο το fyletika.blogspot

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications