Ο νέος τυπος κινητήρα που θα γινόταν  η επανασταση στον τομέα των κινητήρων!! αν......!
Ο νέος τυπος κινητά που θα γινόταν  η επανασταση στον τομέα των κινητών!!

Έχει σκεφτεί κανεις οτι δεν έχει γίνει καμια εξέλιξη στον τομέα των κινητών ουσιαστικά εδω και εναν αιώνα; το γιατι θα το δούμε πιο κάτω! η αλλαγή ειναι τοσο μεγαλη όσο και οι κινητήρες jet που ειχε φτιάξει πρώτη φορά η Aryan gold-race επι ναζιστικής Γερμανίας φυσικά!

Έχω σκεφτεί μια μηχανή πολύ διαφορετική απο τις συμβατικές μηχανές καύσης, που θα είχε οτι έχει ενα κλασικό αυτοκίνητο , κιβώτιο ταχυτήτων κτλ. Δεν έχει να κανει με οτι εχουν φτιάξει μέχρι τωρα οπως: κίνηση με νερό , ηλιακή ενεργεία κτλ

Τα προβλήματα ειναι πολλά όμως για να γίνει πράξη,πρώτων: δεν έχει γίνει κανένα πείραμα σε αυτο διότι ,για να γίνει αυτο πρέπει έχεις χρηματοδότηση, και ποιος θα στην δώσει; το κράτος που έχει τοποθετήσει παντού άχρηστα τομάρια; η με την γραφειοκρατία του;

Τρίτων και πιο σοβαρό: Όσοι έφτιαξαν άλλου τύπου κινητά,με νερό κτλ,στην καλύτερη η τους εξαφάνισαν με οικονομικό πόλεμο ,η στην χειρωτερη τους βρηκαν νεκρούς! γιατι ολα αυτά; ποιοι μπλοκάρουν την εξέλιξη; απλή απάντηση Εβραίοι!!! που ελέγχουν τα καύσιμα! η τεχνολογική επανασταση δεν ήρθε απο αυτούς,ούτε απο τους ζουλου της Αφρικής, ούτε της μέσης ανατολής !αλλα απο τους λευκούς Ευρωπαίους απόγονοι της Aryan gold-race! είτε στην Ευρώπη είτε απο αυτούς που πήγαν Αμερική Αυστραλία κτλ, και οι κατώτεροι και ζωώδες Εβραίοι θεωρούν ως θανάσιμο εχθρό τους ακριβώς γιατι ειναι ανώτερη!! και κοιτούν πως και πως αιώνες τωρα,να την εξαφανίσουν και να την κανουν σαν τα μούτρα τους!

Και το εχουν καταφέρει κάνοντας εκατοντάδες πολέμους στην Ευρώπη! δεν κανει εντύπωση που απο την εποχή του Μέγα Αλεξάνδρου( Aryan gold-race ηταν,) εκαναν εισβολές συνεχεία και πολέμους στην Ευρώπη!όλοι με σχεδιαστές Εβραίους! σκοτώνοντας χιλιαδες καθε φορά και μπαστάρδεψαν την φυλη! και γέμισε σημερα η Ευρώπη απόγονους τουρκομογγόλων, ποιοι ειναι αυτοι; δεν θα θέλατε να ξέρετε γιατι πολλοι ειστε μέσα σε αυτούς! το 70% της Ευρώπης, και ειναι κύριος αριστεροί κομμουνιστες η υποτακτικά προβατα, και συνεχίζουν το μπαστάρδεμα! δλδ οι Εβραίοι κανουν κατώτερους τους εχθρούς τους,η και δούλους τους, οπως ειναι τα ζωώδες αριστερομογγολια, που ξανα λέω άλλη μια φορά οτι ο κομμουνισμός δεν ειναι ιδεολογία αλλα κατώτερη φυλη! χειρωτερη απο τους μαύρους ,γιατι ειναι αδίσταχτοι χωρίς αισθήματα,ενα σκαλί πιο κάτω απο τους Εβραίους!

Η Μονη χωρα που ηταν απαλλαγμένη απο αυτη την πανούκλα,και έκανε επανασταση σε όλους τους τομείς, ηταν η εθνοσοσιαλιστική Γερμάνια, η οπως εχουν διδαξει την μαζα σαν τα σκυλια: ναζιστική Γερμανία! καθώς η λέξη ναζι που πιπιλίζουν όλοι σαν καραμέλα ως το απολυτό κακό! ειναι Ο όρος «εθνικοσοσιαλισμός» (γερμ. 'Nationalsozialismus)! η οποία η γερμάνια του 30 ηταν γεμάτη Aryan gold-race! ο παράδεισος επι της Γης! για όσους ξερουν αληθινή ιστορια και δεν εχουν κομμουνιστικα γονίδια!

Ο Συνδυασμός Aryan gold-race χωρίς μιασματα και Εβραίους ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!! 2 παραδείγματα εχουμε που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανεις! αρχαία ελλαδα πριν το μπαστάρδεμα με την εισβολή τουρκομογγολων και ναζιστική γερμάνια!!και το ειχαν αποδείξει αυτο οι Γερμανοί ναζι!κατι που παραδέχονται ακομα και οι λίγο σκεπτόμενοι θανάσιμοι εχθροί τους τότε και σημερα!που γέμισαν Τούρκους μετα το 1945 την χωρα αφου εκαναν κανονική γενοκτονία! ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ 2 ΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΕΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! κατά τα αλλα οι ναζι ειναι οι φασίστες ναζι και ρατσιστές!γιατι αυτο; οι Εβραίοι εχουν μετατρέψει σε ομοίου τους η προβατα σημερα μεγάλο ποσοστό της μάζας καλυμμένη κάτω απο δηθεν ιδεολογίες!! έχει και συνεχεία! μεχρι να γίνουν όλοι προβατα με την εισβολή λαθρο!

Mε αυτά τα δεδομένα να με συγχωρεί η χάρη σας δεν κάνω καμια ενεργεία για προώθηση νέου τύπου κινητήρων! οπως εκαναν άλλοι της φυλής μου, για να έχετε εσείς και άλλες κατώτερες φυλές όλη αυτη την τεχνολογία σημερα! οι αμέσως μετα την Aryan gold-race ειναι οι Κινέζοι. Και νομιζω ειναι κατανοητό γιατι δεν γράφω πως θα ηταν αυτη η μηχανή ,και δεν δίνω στοιχειά εδω!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications