Γυναίκα στη Βουλγαρία αναγνωρίζει τον σύζυγό της σε ένα κουτί τσιγάρα. «Απο ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ πέθανε ο άντρας μου ΟΧΙ απο τσιγάρο»

Η Cherven Bryag αναγνωρίζει τον αποθανόντα σύζυγό της πριν από 3 χρόνια σε μια απειλητική εικόνα του ένα κουτί τσιγάρα. «Εγώ η ίδια είμαι καπνιστής, αλλά ποτέ δεν έχω έρθει σε μια τέτοια περίπτωση. Πριν από περίπου 20 ημέρες η κόρη μου με συγκλόνισε, έχοντας αναγνωρίσει τον πατέρα της, και από τότε δεν έχουμε βρεί τον εαυτό μας» Δεν μπορούμε να κρύψουμε την δυσαρέσκεια, την ανησυχία και την θλίψη μας », είπε η Μάγια Bogoslovova »

Σύμφωνα με την οδηγία της Ε.Ε. όλα τα τσιγάρα που διατίθενται προς πώληση μετά από 20 Μαΐου του τρέχοντος έτους, πρέπει να έχει προειδοποιήσεις για την υγεία σε κουτιά με κείμενο και εικόνα για να σας βοηθήσει να κόψετε το κάπνισμα. έτσι για τα κουτιά είναι. Εμφανίστηκαν δυσοίωνη φωτογραφίες πεθαίνουν οι άνθρωποι, της νικοτίνης στους πνεύμονες και εταζέρα. «Μετά βλέπουμε την εικόνα σε κύκλο περίπτερα αρκετά όπου πωλούν τσιγάρα.

Είδα ότι βρίσκονται σε διαφορετικές μάρκες – και ξένων, και η δική μας », δήλωσε η χήρα. Το κουτί που κρατά είναι με το κείμενο «Το κάπνισμα προκαλεί εγκεφαλικά επεισόδια και αναπηρία». Περίπου 2-3 εβδομάδες πλειοψηφία της κόρης της Βιολέτα και η Catherine αγόρασε τα τσιγάρα της και Catherine πήδηξε φρίκη. «Πώς μπορείτε να κάνετε τη διασκέδαση τόσο με τον πατέρα σου; Δώστε την εικόνα που θα εκτυπωθεί σε κουτιά », είπε η γυναίκα.

«Η κόρη μου είναι τρομοκρατημένη, ήρθε σπίτι και μου έδειξε το κουτί λέει η Μάγια. Ο Κύριλλος Bogoslovov πέθανε στις 16 Ιουλίου του 2013 το Νοσοκομείο Metropolitan «St. Άννα «, 48, εργάστηκε ως χειριστής σε TPP« Bobov Dol «. Ημέρες νωρίτερα κόπωση, εξανθήματα εμφανίστηκαν στο σώμα του. Στο ασθενοφόρο είχε πει ότι έπασχε από ανεμοβλογιά μπορεί να βουρτσίσετε με το οινόπνευμα και αμέσως πήγε σε έναν ειδικό.

Για ώρες ειχε πυρετό, άρχισε να κλαίει από τον πόνο στο κεφάλι του και σταμάτησε να ανταποκρίνεται. Ήταν αμέσως μεταφέρθηκε στο μολυσματικό πτέρυγα του νοσοκομείου στην Ντούπνιτσα, όπου να ορίσει ένα την εβδομάδα. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε περαιτέρω, υπέστη εγκεφαλικό οίδημα και έπεσε σε κώμα. Είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Άγιος Άννα «τοποθετήθηκε σε μια αναπνοή έλεγχο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δύο ημέρες αργότερα πέθανε χωρίς ανάκτηση των αισθήσεων.

Όταν η Μάγια συναντήθηκε με τους γιατρούς στη Σόφια, της είπαν ότι αργότερα έφερε σε αυτούς. Υποθέτοντας ότι είναι στο Νοσοκομείο Metropolitan έχουν κάνει την εικόνα, επειδή, ενώ βρίσκεται στο Ντούπνιτσα, ήταν δίπλα του. «St .. Άννα «τίποτα γενικά με ότι κορνίζα Το νοσοκομείο δεν έκανε ποτέ τις εικόνες που θα χρησιμοποιηθούν για τα κουτιά των τσιγάρων, δήλωσε το νοσοκομείο, απαντώντας σε ερώτηση από το «24 ώρες». «Είμαι βέβαιος ότι η εικόνα είναι άρρωστο άνθρωπο. Έτσι, τον είδα στις τελευταίες ημέρες του. Αυτός δεν ήταν καπνιστής και πέθανε από ασθένεια που συνδέεται με τα τσιγάρα », δήλωσε ο Bogoslovova όμως, που εργάζονται σε ένα εργαστήριο ραπτικής σε Ντούπνιτσα.

Ομοιότητα Εικόνα του Κυρίλλου και καρέ από το κουτί τσιγάρων εκεί, αλλά είναι αναμφισβήτητο, είδε έναν δημοσιογράφο για «24 ώρες». Η σύζυγος του εκλιπόντος ανθρώπου εξακολουθεί να επιτρέπεται ο άνθρωπος μπορεί να έχει διπλό και επιμένει να ανακοινώσει το όνομα του προσώπου στη φωτογραφία. Επίσης θέλει η φωτογραφία πρέπει να αφαιρεθεί από τα κουτιά. Πιστεύει ότι η τοποθέτηση τέτοιων εικόνων είναι ακατάλληλη, ειδικά με τους ανθρώπους φωτογραφηθεί. «Κανείς δεν μας ρώτησε αν συμφωνούμε.

Η κόρη μου έγραψε επιστολές σε «Bulgartabac». Μια απάντηση ότι αυτή είναι μια ευρωπαϊκή απαίτηση, οι φωτογραφίες δεν είναι δικές τους, και υπό την προϋπόθεση και αν αναγνωρίζουμε τον άντρα μου να γυρίσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες », λέει η γυναίκα. Στην επίσημη θέση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφέρει ότι γνωρίζει την ταυτότητα όλων των ανθρώπων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες. Από εκεί, όμως, κατηγορηματικά δεν επιτρέπεται να παρέχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με αυτές να προστατεύσουν τα δικαιώματά τους.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει λάβει καταγγελίες από πρόσωπα σε σχέση με τη χρήση των εικόνων τους στις συσκευασίες Tabakovi χωρίς τη συγκατάθεσή τους. από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποκορύφωμα ωστόσο, ότι όλα εικόνες ανθρώπων Έχουν ενημερωθεί ότι οι φωτογραφίες τους θα περιληφθούν στην γκαλερί εικόνα της Ευρώπης και να χρησιμοποιηθούν. Για το σκοπό αυτό, ακόμη και αν υπογράψουν μια σύμβαση.

Μια ομάδα δικηγόρων με νοιάζει να σέβονται τα πνευματικά δικαιώματα. Ως εκ τούτου, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι ανένδοτοι ότι οποιεσδήποτε ομοιότητες με άλλες προσωπικότητες είναι καθαρή σύμπτωση και την αναγνώριση. Η γκαλερί διαθέτει 42 φωτογραφίες, οι οποίες χωρίζονται σε 3 ομάδες. Κάθε εικόνα αντιστοιχεί σε μία από τις προειδοποιήσεις 14ης κειμένου που εμφανίζονται στα πακέτα των τσιγάρων. Οι φωτογραφίες παρέχονται από εξωτερικούς παρόχους και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάνει την επιλογή. Νεκρολογία φωτογραφία του Κυρίλλου 3 επέτειο του θανάτου του. Η εικόνα ενός πακέτου τσιγάρων

Копирано от https://www.24chasa.bg/novini/article/5796798 skeftomasteellhnika.blogspot.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications