13 Οκτ 2016

Γονείς στο Ωραιόκαστρο πήραν στο κυνήγι τους Αλληλέγγυους του ΣΥΡΙΖΑ!! ΒΙΝΤΕΟ!

Γονείς στο Ωραιόκαστρο πήραν στο κυνήγι τους Αλληλέγγυους του ΣΥΡΙΖΑ!!

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αλλιως μιασματα : Μας προπηλάκισαν και μας χτύπησαν! κακός έπρεπε να τους σπάσουν τα κοκάλα πρώτων ,και δεύτερο βγάλτε φωτογραφίες στιγματίστε τους,ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!ΩΣ ΠΟΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?? εκτός αυτού είναι πράκτορες του σόρος και πληρώνονται αδρά!

Στο Ωραιόκαστρο σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και γονείς. Μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν έξω από το 10 Δημοτικό σχολείο και ύψωσαν πανό υποστήριξης για τα προσφυγόπουλα. Οι γονείς διαμαρτυρήθηκαν διότι «πολιτικοποιούνται τα παιδιά» και «δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό».

Ακολούθησε ένταση και σπρωξίματα, με συνέπεια να αποχωρήσουν τα μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγη ώρα αργότερα, κατέφτασε η αστυνομίας, η οποία είχε κληθεί από γονείς.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στο Ωραιόκαστρο, υποστηρίζοντας:
«Με αφορμή τα περιστατικά ξενοφοβίας που εμφανίστηκαν στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης σχετικά με τη φοίτηση των παιδιών προσφύγων στα σχολεία της περιοχής, βρεθήκαμε ως Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ έξω από δημοτικό σχολείο αναρτώντας πανό (από την απέναντι πλευρά) και μοιράζοντας φυλλάδιο με την ανακοίνωσή μας.

Αυτό όπως φαίνεται ενόχλησε κάποιους οι οποίοι με συνθήματα τύπου «αναρχοάπλυτοι και ανθέλληνες» μας απείλησαν ότι αν δεν κατεβάσουμε το πανό θα μας δείρουν. Δε δίστασαν μάλιστα την ίδια ώρα που εγκαλούσαν ότι τους παίρνουμε το χώρο, να μας προπηλακίσουν και να χτυπήσουν ορισμένους από εμάς.

Αποχή από το δημοτικό σχολείο Βόλβης.. Μόνο 26 μαθητες πήγαν για μάθημα
Στο δημοτικό σχολείο του Προφήτη, στο Δήμο Βόλβης, από τους 130 μαθητές εισήλθαν στις τάξεις μόλις οι 26, ενώ τη Δευτέρα είχαν παρουσιαστεί ακόμη λιγότεροι (16). Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, γονείς εξύβρισαν τον διευθυντή, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του εκπαιδευτικού προσωπικού, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας: «Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Προφήτη-Εγνατίας εκφράζει τη δυσαρέσκειά του σε σχέση με τις ύβρεις που ακούστηκαν εις βάρος του Διευθυντή του Σχολείου μας και δηλώνει αντίθετος με οποιαδήποτε μορφή ξενοφοβικής συμπεριφοράς. Το σχολείο είναι χώρος που διαπαιδαγωγεί και έχει υποχρέωση ν’ αγκαλιάζει όλα τα παιδιά».

Χαμός και στην Χίο
Στη Χίο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του astraparis.gr, ο πρέοδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου, εισήλθε στις τάξεις και μοίρασε στα 6χρονα, 7χρονα και 8χρονα παιδάκια φυλλάδια, προκειμένου να τα διαβιβάσουν στους γονείς τους και να γίνει ένα άτυπο «δημοψήφισμα» για το αν επιθυμούν προσφυγόπουλα στο σχολείο τους ή όχι. Κάποιοι δάσκαλοι αντέδρασαν, σκίζοντας τα φυλλάδια, κάποιοι άλλοι παρέμειναν αδρανείς. Το αν ο «πρόεδρος» είχε εξασφαλίσει την άδεια της διεύθυνσης, ή αν ενήργησε με τη σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, είναι άδηλο και εξετάζεται από τους αρμοδίους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Γονείς στο Ωραιόκαστρο πήραν στο κυνήγι τους Αλληλέγγυους του ΣΥΡΙΖΑ!! ΒΙΝΤΕΟ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications