1 Οκτ 2016

Το FBI «απελευθερώνει» άκρως απόρρητα έγγραφα του Νίκολα Τέσλα

Το FBI «απελευθερώνει» άκρως απόρρητα έγγραφα του Νίκολα Τέσλα

Το FBI απελευθερώνει έγγραφα του Νίκολα Τέσλα που αποκαλύπτουν συναρπαστικές λεπτομέρειες

Πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα από το FBI αποκαλύπτουν το ενδιαφέρον των κυβερνήσεων για το όπλο δέσμης που είχε εφεύρει ο Νίκολα Τέσλα. Η παρτίδα των εγγράφων που διατίθεται αποκαλύπτει επίσης, ότι ο Τέσλα δεν πέθανε στις 7 Ιανουαρίου του 1943 όπως πίστευαν παλαιότερα, αλλά μια ημέρα αργότερα, στις 8 Ιανουαρίου.

Το FBI έχει αποχαρακτηρίσει μια σειρά από άκρως απόρρητα έγγραφα που κατασχέθηκαν από το γραφείο μετά το θάνατο του Τέσλα, επιβεβαιώνοντας μια μακράς διαρκείας θεωρία συνωμοσίας ότι το FBI είχε στην πραγματικότητα υψηλό ενδιαφέρον για την εργασία του, και ότι κατασχέθηκε σχεδόν όλη η δουλειά του για λόγους «εθνικής ασφάλειας».

Πολύ καιρό περιμέναμε τον αποχαρακτηρισμό των εμπιστευτικών εγγράφων που είχε στην κατοχή του το FBI. Τώρα, χάρη στο νόμο περί ελευθερίας της πληροφορίας, πολλές θεωρίες συνωμοσίας έχουν επιβεβαιωθεί, και οι νέες λεπτομέρειες για τον Τέσλα και τις εφευρέσεις του, έχουν έρθει στο φως.

73 χρόνια πέρασαν για να κυκλοφορήσει τελικά το FBI τα έγγραφα για το κοινό. Τα έγγραφα αποδεικνύουν ότι οι ΗΠΑ ήθελαν να μάθουν τα πάντα για το Tesla Death Ray, μια συσκευή που υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε, και δεν ήταν απλά μια θεωρία συνωμοσίας, όπως κάποιοι ισχυρίστηκαν στο παρελθόν.

Η εργασία του Tesla και το φουτουριστικό όραμα για το μέλλον, τον έκανε έναν στόχο, όχι μόνο του FBI, αλλά σχεδόν για όλες τις κρατικές υπηρεσίες.Όταν ο Νίκολα Τέσλα πέθανε στις 7 Γενάρη του 1943, (τον δολοφόνησαν ) κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, το FBI έσπευσε να καταλάβει σχεδόν δύο πλήρη φορτηγά της εργασίας του, προκειμένου να αποφευχθεί να πέσουν οι εφευρέσεις του στα χέρια του εχθρού.

Μεταξύ άλλων, τα πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα επιβεβαιώνουν ότι το FBI είχε σχεδιασμό για τη σύλληψη του ανιψιού του Τέσλα, Sava Kosanoci, ο οποίος ήταν κάποτε ο Υπουργός Εσωτερικών της Γιουγκοσλαβίας.Μεταξύ των δημοσιευμένων αρχείων, θα βρείτε μια επιστολή προς τον Έντγκαρ Χούβερ, τον πρώτο διευθυντή του FBI, τονίζοντας τη σημασία ενός άρθρου στο οποίο ο Τέσλα μιλά για την ακτίνα θανάτου και πόσο «ζωτικής σημασίας» είναι για τις μελλοντικές πολεμικές επιχειρήσεις.

Τα έγγραφα αναφέρουν επίσης ότι ο ανιψιός του, Σάσα Κοσάνοβιτς προσπάθησε να πάρει τα αρχεία και τα σχέδια του Τέσλα, και το FBI τον κατηγόρησε για διάρρηξη και θέλησε να τον συλλάβει φοβούμενο ότι οι πληροφορίες θα διαβιβάζονταν στον εχθρό.

Είναι ενδιαφέρον, ότι ο προστατευόμενος του Τέσλα, Boyce Fitzgerald μίλησε με έναν από τους Αμερικανούς αξιωματούχους της κυβέρνησης και είπε ότι ο Τέσλα είχε τελειοποιήσει σημαντικά πειράματα ένα μήνα πριν το θάνατό του. Ανέφερε επίσης ότι είχε μιλήσει με τον Τέσλα για ένα επαναστατικό νέο σχέδιο για μια «φουτουριστική» τορπίλη.

Ωστόσο, τα έγγραφα που κατασχέθηκαν από το FBI αποκάλυψαν συναρπαστικές λεπτομέρειες. Μεταξύ των εγγράφων είναι και μια επιστολή που γράφτηκε, η οποία μιλά για τις εφευρέσεις του Τέσλα και μια μηχανή που έγινε το 1950 μετά από μελέτη των σχεδίων του, η οποία μας επέτρεψε να επιτύχουμε τη «διαπλανητική επικοινωνία» και την «επικοινωνία με διαστημόπλοια » τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα από το FBI:https://vault.fbi.gov/nikola-tesla.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το FBI «απελευθερώνει» άκρως απόρρητα έγγραφα του Νίκολα Τέσλα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΗΔΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post η μπείτε στην:ΟΜΑΔΑ FACEBOOK ΕΔΩ(ανοίγει νέα καρτέλα)(κλείστε με close).facebook.complugins-like