Για την Επιστροφή των "Θεών" και καλα! τα εχω πάρει και με τους Δωδεκαθέους δεξιούς !!!
Για την Επιστροφή των

Ο Έλληνας πρέπει να θυμηθεί ότι: – Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για επαναπροσδιορισμό της πορείας του Ελληνισμού.

-Προέχει ο Επανελληνισμός των γόνων που προέρχονται από Ουράνια μήτρα ή φέρουν το γονίδιον «Ε», ή αποτελούν βιολογική προέκταση των Ολύμπιων.

– Μόνο το φως του Ελληνικού πνεύματος μπορεί να διαλύσει τη σημερινή πνευματική πλάνη. -Ο αιώνας που ανατέλλει από συμπαντική νομοτέλεια προοιωνίζει την έλευση της ακατάλυτης Ελληνικής τριάδας Διός -Αθηνάς – Απόλλωνος και της ιερής ακολουθίας των Ολύμπιων. Με αφετηρία την Ελληνική διανόηση, το παρελθόν του, και την ουράνια αποστολή του, να πιστέψει ότι δεν είναι «Ποίμνιο και δούλος» αλλά Έλληνας γιος του Δία.

– Βρίσκεται στη γη με ουράνια αποστολή, για να συνεχίσει το έργον των θεών του.
– Η Πνευματική Ελληνική Ομάδα Επικοινωνίας και Προώθησης της Ουράνιας Γνώσης που καλύπτεται από την Αιγίδα της Αθηνάς, προωθεί το έργο των Ολύμπιων, σας καλεί στο συναπάντημα των θεών που επιστρέφουν στις πατρογονικές εστίες ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ - Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ Πηγή:Fileas Fong

ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΩΘΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ Η ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ! O ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΟΦΙΣ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ!!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΡΉΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ? ΣΟΡΟ! ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΔΕΞΙΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ; ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΝΔΑΛΜΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΡΓΆΝΩΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ?( ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ)..... ΚΑΙ ΟΜΩΣ EXOYN ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ NSDAP(ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ- ΝΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΗ ΜΑΖΑ! )....

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ NSBM (FAKE ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ)! ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ 30!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ- ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ!!ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΠΑΚΕΤΟ!!ΟΠΟΤΕ? ΝΑΖΙ ΚΑΚΟ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!! ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ!ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!! ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ! ΧΡΙΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ! ΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! (ΥΓ σχόλια απο μαο μαο αμόρφωτα με 5 πτυχία καλής εκπαίδευσης προβάτου,η μολυσμένα με κομμουνιστικο μίασμα, που λενε ακριβώς οτι και οι πράκτορες κομμουνιστες !τύπου οι ναζι έσφαξαν σκότωσαν, και αλλα τετοια δεν θα γίνουν δεκτά!καθώς τα εχουμε καταρρίψει ολα αυτά τα δεδομένα που παίζουν στην σπηλιά του Πλάτωνα! με στοιχειά, και που δεν τολμάει να πει καμια άλλη σελιδα στην Ελλάδα! βλέπε σχετικά στοιχειά Άρθρα μας.... )

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΦΙΛΟΣ,ΑΦΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ ΛΙΓΟ.ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΚ.Ο ΦΟΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΡΝΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΣΑΜΑΕΛ ΜΕΧΡΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΕ!ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications