3 Οκτ 2016

Με πόλεμο απείλησε η Κίνα τις ΗΠΑ – Σε «νευρικό κλονισμό» ο πλανήτης (βίντεο-εικόνες)

Με πόλεμο απείλησε η Κίνα τις ΗΠΑ – Σε «νευρικό κλονισμό» ο πλανήτης (βίντεο-εικόνες)

«HΠΑ και Νότια Κορέα θα πληρώσουν το τίμημα για την απόφαση τους να αναπτύξουν προηγμένης τεχνολογίας πυραυλικό σύστημα το οποίο αναπόφευκτα θα ωθήσει σε αντεπίθεση» ανέφερε η εφημερίδα Λαϊκή Ημερησία επίσημο όργανο έκφρασης του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας . Φαίνεται ότι οι συμμαχίες στον πλανήτη έχουν διαμορφωθεί και όλοι περιμένουν ποιος θα κάνει την αρχή.

«Αν οι ΗΠΑ και η Ν.Κορέα βλάψουν τα στρατηγικά συμφέροντα ασφαλείας των χωρών της περιοχής (και Βόρεια Κορέα υπονοεί) συμπεριλαμβανομένης και της Κίνας τότε είναι το πεπρωμένο τους να πληρώσουν το τίμημα και θα λάβουν την κατάλληλη αντεπίθεση» ανέφερε.

Τον Ιούλιο οι ΗΠΑ αποφάσισαν από κοινού με την Νότια Κορέα να αναπτύξουν το τερματικό σύστημα αεράμυνας μεγάλου ύψους Thaad για να προστατευθεί η Νότια Κορέα από την Β.Κορέα η οποία είχε προχωρήσει στην τέταρτη πυρηνική δοκιμή.

Το όλο αμερικανικό σχέδιο έχει εξοργίσει την Κίνα η οποία πιστεύει -και έχει δίκαιο- ότι το Thaad έχει ως στόχο την ίδια καθώς το Thaad διαθέτει πανίσχυρο ραντάρ.Η εφημερίδα του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας είπε ότι το Thaad δεν αλλάζει κάτι σε σχέσει με την Β.Κορέα αλλά αντίθετα αποτελεί σοβαρή απειλή για την περιφερειακή στρατηγική ισορροπία ασφαλείας.

«Όπως κάθε άλλη χώρα η Κίνα δεν μπορεί να αδιαφορήσει για ζητήματα ασφαλείας που επηρεάζουν τον στενό πυρήνα των συμφερόντων της» ανέφερε η εφημερίδα.Την Πέμπτη ο Υπουργός Άμυνας της Κίνας τόνισε με έμφαση ότι «εμείς ότι λέμε το εννοούμε».Τον προηγούμενο μήνα σε μια προκλητική επίδειξη ισχύος οι ΗΠΑ έστειλαν σε σχηματισμό και τα τρία στρατηγικά βομβαρδιστικά τους B-52, B-1B και B-2 σε πτήση πάνω από τη Νότια Σινική Θάλασσα… Αποδέκτης της απειλής η Κίνα.

Αργότερα δύο αμερικανικά στρατηγικά βομβαρδιστικά B-1 Lancer πέταξαν πάνω από τη Νότια Κορέα, σε μια επίδειξη ισχύος, αλλά και ενεργού αμυντικής συμπαράστασης των ΗΠΑ προς τη Νότια Κορέα.Τα δύο βομβαρδιστικά πραγματοποίησαν διέλευση χαμηλού ύψους πάνω από την αεροπορική βάση Οσάν στη Νότια Κορέα, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 77 χλμ., από την αποστρατικοποιημένη ζώνη στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα και περίπου 40 χλμ., από την πρωτεύουσα Σεούλ.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Με πόλεμο απείλησε η Κίνα τις ΗΠΑ – Σε «νευρικό κλονισμό» ο πλανήτης (βίντεο-εικόνες)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Ο πλανήτης βρίσκεται σ΄αυτή τη κατάσταση λόγω της συνεχούς αύξησης των τιμών των αγαθων παγκοσμίως.
Αν δεν μπεί ένα λογικό όριο κέρδους και στον παραγωγό και στον μεταπωλητή να ηρεμήσει η κατάσταση και μείνουν ελευθερες οι τιμές των προιόντων τότε πηγαίνουμε για εκεί........


Φίλος

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications