ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ! ΜΠΕΓΝΗΣ PART2: «ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ»!
 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ! ΜΠΕΓΝΗΣ PART2: «ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ»!

ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ! Ο Μπεγνής παραδίδει μαθήματα φιλανθρωπίας και καλής φιλοξενίας κατηγορώντας παράλληλα τους γονείς του Ωραιόκαστρους ως ρατσιστές τι άλλο; λέξη πιπίλα αριστερών για μη ομοίους τους...

επειδή τόλμησαν να αρνηθούν την συνύπαρξη των παιδιών τους με παιδιά λαθρομεταναστών στο ίδιο σχολείο! Βεβαίως η άρνησή τους έχει να κάνει όχι με το φαινόμενο του ρατσισμού αλλά επειδή το κράτος δεν εξασφαλίζει κανόνες σωστής δημόσιας υγείας και επιπλέον η πλειοψηφία των παιδιών αυτών προέρχεται από χώρες όπου η βία και οι βιασμοί ισχύουν κατά κόρον. Δείτε τι έγινε προχθές με τον ομαδικό βιασμό 23χρονης Ελληνίδας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο από Σύρους λαθρομετανάστες.

Ο Μπεγνής λοιπόν, υβριστής και του ελληνικού πολιτισμού σε συνέντευξή του στη Ναταλία Γερμανού τι σκέφτεται για τον γάμο και αν θέλει να αποκτήσει ένα παιδί, απάντησε:

«Καθόλου. Δεν είμαι καθόλου φαν της οικογένειας. Δεν μου αρέσει καθόλου το μοτίβο οικογένεια, δεν μου αρέσει καθόλου το παιδί ως απόκτημα γιατί δεν μπορώ τη δέσμευση. Δεν μου αρέσει να είμαι με έναν άνθρωπο για πάντα. Μπορεί να βαρεθώ μετά από πέντε χρόνια, τι θα έχω κι ένα παιδί; Αν έκανα κάτι, θα το έκανα τελείως για τα χαρτιά, τελείως για νομικούς λόγους.

Αν έκανα ένα παιδί που δεν πρόκειται, αλλά αν έκανα για να το αναγνωρίσει η πολιτεία και το κράτος ίσως να έκανα έναν πολιτικό γάμο, αλλά μπορεί και με email. Δεν είμαι φαν καθόλου της οικογένειας. Δε θεωρώ το θεσμό οικογένεια κάτι που μου ταιριάζει εμένα. Εγώ είμαι γενικά της ελεύθερης σχέσης αν και η ιστορία μου δείχνει έναν άνθρωπο που κάνει σχέσεις συνέχεια και μακροχρόνιες μπορώ να πω».

Αυτός είναι Μπεγνής. Δεν χωνεύει τα παιδιά, του είναι βάρος στη ζωή, αλλά του είναι εύκολο να καταγγείλει ως ρατσιστές τους γονείς μιας πόλης επειδή δεν θέλουν τα παιδιά τους να κάνουν μάθημα με παιδιά «προσφύγων»! Δεν θέλουν όμως, γιατί τα «προσφυγόπουλα» μπορεί να είναι φορείς λοιμωδών νόσων ή φοβούνται ότι οι γονείς κάποιων εξ αυτών των παιδιών μπορεί να επιτεθούν ως βιαστές κατά των δικών τους παιδιών ή και των ίδιων των γονέων!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Πολύ καλά.
Μπορείς ελεύθερα να έχεις τις ιδέες σου και να τις κρατάς για λογαριασμό σου.Εδώ έχουμε ελευθερία.
Δεν ξέρω αν θα είχες το θάρρος να έλεγες τα ίδια αν ζούσες σε ένα μωαμεθανικό κράτος. Εκεί δεν θα μπορούσες να εκφράσεις ελεύθερα, ιδέες, διαφορετικές προτιμήσεις κ.α., πέρα απ΄τα δικά τους ήθη και έθιμα.
Ασε λοιπόν τώρα το ενδιαφέρον για όλους αυτούς.
Δεν θα σε άφηναν να εκφράσεις διαφορετική γνώμη στις κοινωνίες τους.
Εδώ μπορεί κανείς να λέει ότι θέλει, να εκφράζει τη διαφορετικότητά του ελεύθερα, να βριζει το Θεό χωρίς να τιμωρείται, να κυκλοφορεί ντυμένος όπως θέλει στο δρόμο χωρίς να τον πειράζει κανείς και πλήθος άλλων ελευθεριών χωρίς κριτική.
Στις κοινωνίες αυτών δεν γίνονται αυτά και το ξέρεις. Αστα λοιπόν.


Φίλος

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications