New York Times: «Ξεκινάει» η πολεμική αναμέτρηση ΗΠΑ-Ρωσίας -Έτοιμες οι ΗΠΑ για χερσαία εισβολή στην Συρία!
New York Times: «Ξεκινάει» η πολεμική αναμέτρηση ΗΠΑ-Ρωσίας -Έτοιμες οι ΗΠΑ για χερσαία εισβολή στην Συρία!

Η εφημερίδα που είναι «μέσα σε όλα» στις ΗΠΑ οι περιβόητοι «New York Times», ανακοίνωσαν στην ουσία την πολεμική αναμέτρηση Ρωσίας και ΗΠΑ .Στο κεντρικό φύλο τους σήμερα γράφει η αμερικανική εφημερίδα με πηχυαίους τίτλους «ότι η Ρωσία είναι ένα κακοποιό κράτος με ένα απερίσκεπτο ηγέτη του οποίου η συμπεριφορά είναι πέρα από τα όρια της κοινής ανθρώπινης αξιοπρέπειας».

Η «μηχανή της προπαγάνδας» των ΗΠΑ πήρε μπρος σαφέστατα και αυτό σημαίνει ότι η επόμενη κίνηση θα είναι μια «αναμέτρηση» με την Ρωσία είτε στην Συρία, είτε στην Ουκρανία, είτε στην Βοσνία και τα Βαλκάνια, είτε στα στενά του Βοσπόρου , είτε οπουδήποτε αλλού.«Επαγγελματίες τηλεοπτικοί «δολοφόνοι», όπως ο Thomas Friedman στους New York Times, «διακοσμούν» και εντείνουν την νεο-συντηρητική μανία καθημερινά για κυριαρχία των ΗΠΑ στον πλανήτη, και για την «μεταλαμπάδευση» των αμερικανικών ιδεωδών και δογμάτων στους υπόλοιπους βάρβαρους λαούς», τονίζει το ρωσικό δημοσίευμα.

Για αυτό μπήκε σε δράση και το «βαρύ πυροβολικό « της αμερικανικής δημοσιογραφίας και ολόκληρη η συντακτική ομάδα της εφημερίδας New York Times, «δημιουργεί μια ευκαιρία για έναν πόλεμο με τη Ρωσία».Ναι, αυτή τη φορά δεν έχουμε εισβολή στην Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Υεμένη, ή την Λιβύη. Η Αμερική πρέπει να χαλιναγωγήσει τον Πούτιν στη Συρία, ή ίσως ακόμη και στην Ουκρανία.

Η συγκεκριμένης αμερικανική εφημερίδα έχει στο παρελθόν προωθήσει την πλειοψηφία των αμερικανικών πολέμων στο εξωτερικό, ιδιαίτερα την εισβολή στο Ιράκ το 2003.Με λίγα λόγια οι δημοσιογράφοι στην άλλη πλευρά του ατλαντικού υποδηλώνουν με κατηγορηματικό τόνο ότι η Αμερική είναι έτοιμη για μια σφοδρή αναμέτρηση με τη Ρωσία, πέρα από κάθε λογική.

Εάν σε αυτά προσθέσουμε και τις κινήσεις του ρωσικού ΥΠΑΜ σε σχέση με το «κοκκίνισμα» όλων των δεικτών που τηρούν όλες οι ένοπλες δυνάμεις για τέτοιες περιπτώσεις και οι οποίες «όλες» προμηνύουν πόλεμο, τότε σίγουρα δεν οδεύουμε σε σωστό δρόμο και θα πρέπει να γίνει κάτι, έστω και τελευταία στιγμή για να αλλάξουν «τα γεγονότα».Ο Πρόεδρος Πούτιν στοχοποιείται καθημερινά πλέον από τον αμερικανικό τύπο με τον ίδιο τρόπο που είχαν στοχοποιηθεί, ο Σαντάμ Χουσεΐν, ο Καντάφι, ο Μπασάρ αλ-Άσαντ και τόσοι άλλοι στο παρελθόν.

Επαγγελματίες τηλεπαρουσιαστές με λευκασμένα δόντια και άλλα κοινωνικά παράσιτα, γεμίζουν τα πάνελ στα αμερικανικά δίκτυα , «δαιμονοποιόντας » τον Πούτιν ως τον «μέγα κακό» της ανθρωπότητας , ο οποίος ευθύνεται όπως πάντα για όλους τους παράνομους πολέμους και καταστροφές.Ο πρόεδρος Ομπάμα έχει από καιρό αρνηθεί να προχωρήσει σε χερσαία στρατιωτική επέμβαση στη Συρία. Αλλά τώρα το προπύργιο των τζιχαντιστών στο Χαλέπι, ευρίσκεται υπό την απειλή της κατάληψης από την συριακή κυβέρνηση.

Για αυτό και οι Αμερικανοί αξιωματούχοι της κυβέρνησης δήλωσαν ότι όλα επανεξετάζονται , εισάγοντας νέα δεδομένα στον συριακό πόλεμο .Το κύριο σημείο της αμερικανικής προπαγάνδας είναι ότι «ο Πούτιν κυβερνά ένα τυραννικό κακοποιό κράτος και είναι υπέρ της σφαγής αμάχων με σκοπό να αποκαταστήσει την παλιά δόξα της Σοβιετικής Ένωσης. Η λύση, όπως υποδηλώνει η συντακτική ομάδα των New York Times είναι μια «άμεση στρατιωτική επέμβαση» στη Συρία, η οποία φυσικά θα οδηγήσει σε ολοκληρωτικό πόλεμο. Αποστολή εξετελέσθη.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, για άλλη μια φορά, θα είναι το επιτιθέμενο έθνος που παίζει φυσικά «βρώμικα», ειδικά όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο.Η Ουάσιγκτον δεν έχει καμία διεθνή εντολή για χερσαία εισβολή στη Συρία , ούτε ακόμα και να συμβάλει με αεροπορικές επιδρομές , ούτε με «συμβούλους», και γενικώς πουθενά και τίποτα χωρίς την άδεια της νόμιμης συριακής κυβέρνησης .

Η Ουάσιγκτον (μαζί με τους συμμάχους της που αγαπούν την «ελευθερία» με την δική τους έννοια ) Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, ΗΑΕ, «κατασκεύασαν» μια δημοκρατική εξέγερση που έχει στοιχίσει τη ζωή σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και συνεχίζει να αποσταθεροποιεί ολόκληρη την περιοχή, δημιουργώντας παράλληλα μια τεράστια κρίση προσφύγων.

Πριν από μία εβδομάδα, αμερικανικά αεροσκάφη ( κατά άλλους βαμμένα ισραηλινά) εκτέλεσαν εν ψυχρώ πάνω από 60 Σύρους στρατιώτες σε μια χώρα με την οποία η Ουάσιγκτον δεν είναι επίσημα σε εμπόλεμη κατάσταση εντός των συνόρων της.Φυσικά, η συντακτική ομάδα της διάσημης αμερικανικής εφημερίδας ξεχνάει όλα τα ειδεχθή εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν από τις ΗΠΑ σε Περσικό Κόλπο, Βοσνία, Κόσοβο, Ιράκ, Λιβύη τα τελευταία 30 χρόνια. Δεν ξεχνιούνται αυτά όμως στον αιώνα τον άπαντα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications