7 Οκτ 2016

Δρ Silver: Η Ανθρωπότητα έχει Εξελιχθεί σε έναν άλλο Πλανήτη (video)

Δρ Silver: Η Ανθρωπότητα έχει Εξελιχθεί σε έναν άλλο Πλανήτη (video)

Ο Δρ Ellis Silver έχει παρουσιάσει μια πολύ ασυνήθιστη έρευνα που υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι δεν εξελίσσονται παράλληλα με τα άλλα είδη της Γης , και μάλλον έφτασαν σε αυτόν τον πλανήτη, σε μία μορφή Homo sapiens μεταξύ 60.000 και 200.000 χρόνια πριν.

Η θεωρία του Δρ Silver βασίζεται στο γεγονός ότι τα ανθρώπινα όντα εμφανίζουν κάποια ασυνήθιστα προβλήματα μεταξύ των μελών του ζωικού βασιλείου που δείχνουν ότι το ανθρώπινο σώμα δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις συνθήκες στον πλανήτη Γη.

«Η ανθρωπότητα υποτίθεται ότι είναι το πιο ανεπτυγμένο είδος στον πλανήτη, αλλά είναι ακατάλληλα τα εφόδια και το περιβάλλον της Γης»

Επισημαίνει του ότι τα ανθρώπινα όντα υποφέρουν στην Γη επειδή οι άνθρωποι εξελίχθηκαν σε έναν κόσμο με χαμηλότερη βαρυτική έλξη. Αναφέρει επίσης ότι τα ανθρώπινα όντα είναι ευαίσθητα στο φως του Ήλιου σε αυτόν τον κόσμο και μπορούν να αναπτύξουν ηλιακά εγκαύματα εάν εκτίθενται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι άνθρωποι έχουν επίσης μια φυσική απέχθεια σε αρκετά φυσικά τρόφιμα, και αναπτύσσουν μεγαλύτερο αριθμό χρόνιων ασθενειών από οποιοδήποτε άλλο ζώο στον πλανήτη, ενώ αντιμετωπίζουν περισσότερο πόνο στον τοκετό από κάθε άλλο πλάσμα.

Ως προς το πώς τα ανθρώπινα όντα καταλήξαμε σε αυτόν τον πλανήτη ο Δρ Silver υποστηρίζει ότι δεν ταξίδεψε εκουσίως. Προτείνει ότι οι άνθρωποι εξορίστηκαν από άλλο πλανήτη και περιορίστηκαν στη Γη η οποία χρησιμοποιείται ως πλανήτης φυλακή.Ίσως τα ανθρώπινα όντα θα πρέπει να επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον…

diadrastika.com
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Δρ Silver: Η Ανθρωπότητα έχει Εξελιχθεί σε έναν άλλο Πλανήτη (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications