28 Οκτ 2016

Άλυτα μυστήρια των θαλασσών του κόσμου [Βίντεο]

Άλυτα μυστήρια των θαλασσών του κόσμου [Βίντεο]

Ένα περίεργο αντικείμενο ανακαλύφθηκε στη Βαλτική από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων καταδύσεων και κυνηγών θησαυρών του Ocean X το 2011.

Οι δύτες βρήκαν ένα κυκλικό αντικείμενο με διάμετρο περίπου 160 πόδια, που εμφανίστηκε σε μια εικόνα σόναρ καθώς βρίσκονταν στο βυθό της θάλασσας. Μοιάζει με το «Millennium Falcon» από το «Star Wars», και έχει μια αρχιτεκτονική δομή παρόμοια με Στόουνχεντζ στη Βρετανία.

Όλως περιέργως, όλος ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός των δυτών σταμάτησε να λειτουργεί καθώς το περίεργο αντικείμενο έκπεμπε ένα ισχυρό ραδιοσήμα. Μερικοί λένε ότι θα μπορούσε να είναι ένα από την προ-εποχή των παγετώνων τεχνούργημα ή μια γερμανική συσκευή αντι-υποβρύχιο.

Οι Σουηδοί τελικά κατάφεραν να οργανώσουν μια εκστρατεία το 2012. Τα πρώτα πλάνα του αντικειμένου σε κοντινή απόσταση έδειξαν ότι είναι μάλλον είναι απίθανο να είχε πετάξει ποτέ. Φαίνεται ότι δεν είναι «ιπτάμενος δίσκος», αλλά μάλλον ένα άλλο είδος κατασκευής.

Η πιο πιθανή θεωρία παρέχεται από τον Volker Bryuherta από το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι απλώς ένας βράχος. Δεδομένου ότι η Βαλτική Θάλασσα τέθηκε υπό την επιρροή από το λιώσιμο των παγετώνων, αυτά τα βράχια πιθανώς σχηματίζονται ταυτόχρονα.

Αλλά αυτό δεν εξηγεί γιατί τα δορυφορικά τηλέφωνα και οι φωτογραφικές μηχανές σταματούν να δουλεύουν κοντά σε αυτό το «βράχο». Αν και διάφοροι επιστήμονες έχουν προσφέρει αμέτρητες προτάσεις για την προέλευση της «οντότητας», η ανωμαλία της Βαλτικής Θάλασσας εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα άλυτα μυστήρια των ωκεανών του κόσμου.

Στη λίστα του βίντεο που ακολουθεί θα δείτε και άλλα παράξενα που βρέθηκαν σε όλες τις θάλασσες του κόσμου όπως: Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων, Ανωμαλία στη Βαλτική Θάλασσα, Τείχος Bimini, 10.000 σμαράγδια στα ανοικτά των ακτών της Φλόριντα…

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Άλυτα μυστήρια των θαλασσών του κόσμου [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications