Μια Λιβανέζα (πρώην) π##ρνοστάρ Mia Khalifa καταζητείται από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) για να της πάρει το κεφάλι.
Μια Λιβανέζα (πρώην) π##ρνοστάρ καταζητείται από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) για να της πάρει το κεφάλι.

Ο λόγος για τη Μία Χαλίφα (Mia Khalifa), Λιβανέζα γεννημένη στη Βηρυτό, μόνιμη κάτοικο Ηνωμένων Πολιτειών από το 2000.

Mia Khalifa

Γιατί όμως το Ισλαμικό Κράτος θέλει το όμορφο κεφάλι της Μία Χαλίφα, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι και καθολική χριστιανή; Διότι η μικρή Λιβανέζα (με ύψος μόλις 1,57) σε ταινία ενηλίκων που πρωταγωνίστησε το 2014, εμφανίστηκε να «το κάνει» φορώντας χιτζάμπ.

Mia Khalifa

Επειδή επέλεξε να υποδυθεί στην π#ρνοταινία μια μουσουλμάνα και μάλιστα με το θρησκευτικό της μαντίλι σε «ακατονόμαστες» περιπτύξεις, εξόργισε αμέτρητους φανατικούς παγκοσμίως, που άρχισαν να την απειλούν, μεταξύ των οποίων και το Ισλαμικό Κράτος.

Γεννημένη στις 10 Φεβρουαρίου 1993, η Μία Χαλίφα μετανάστευσε με τους γονείς της στην Αμερική από τις αρχές του 2000. Τον Φεβρουάριο του 2011, μόλις έγινε 18 ετών, η Μία Χαλίφα παντρεύτηκε έναν Αμερικανό. Στην πορν#γραφία εισήλθε τον Οκτώβριο του 2014.

Όσο έκανε καριέρα πορν#στάρ οι γονείς της είχαν σταμάτησαν να της μιλούν. Θεωρούσαν ότι πρόβαλε την οικογένειά τους και την πατρίδα τους.Στην ίδια αρέσει να παρακολουθεί αγώνες ποδοσφαίρου και να πηγαίνει βόλτες τα δύο σκυλιά της, ενώ, όταν βρίσκει χρόνο, προσφέρει εθελοντική εργασία σε καταφύγιο ζώων.

Η Μία Χαλίφα, με 1.200.000 followers στο Twitter, θεωρείται σήμερα ως μία από τις «διασημότητες» του διαδικτύου.Το «ταλέντο» της Μία Χαλίφα την έκανε διάσημη παγκοσμίως αλλά και προκάλεσε την οργή των εξτρεμιστών μουσουλμάνων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications