Ρωσία: Δεν ήταν ο οδηγός του Πούτιν που σκοτώθηκε στο δυστύχημα
Ρωσία: Δεν ήταν ο οδηγός του Πούτιν που σκοτώθηκε στο δυστύχημα

Ένα περίεργο δυστύχημα είδε χθες το φως της δημοσιότητας καθώς δυτικά μέσα ενημέρωσης έκανα λόγο για το θάνατο του οδηγού του Ρώσου προέδρου.

Το συγκεκριμένο ατύχημα, όπως μάθαμε τελικά, έλαβε χώρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2016 και ο οφηγός που σκοτώθηκε ήταν ένας από τους οδηγούς οχημάτων της Άνω Βουλής

Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας η Ανω Βουλή έχει δύο αντιπροσώπους από κάθε Διοικητική Περιοχή της Ρωσικής Ομοσπονδίας: ένα από αντιπροσωπευτικά και ένα από εκτελεστικά Όργανα της κρατικής εξουσίας. Η Ανω Βουλή της Ρωσικής Ομοσπονδίας αποτελείται από 166 μέλη (γερουσιαστές).

Στη δικαιοδοσία της Ανω Βουλής είναι η έγκριση αλλαγών των συνόρων μεταξύ των Διοικητικών Περιοχών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η έγκριση του διατάγματος του Προέδρου για κήρυξη κατάστασης πολιορκίας και έκτακτου ανάγκης, η έγκριση της χρήσης των Ενοπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας εκτός συνόρων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο καθορισμός των προεδρικών εκλογών στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Οι ομοσπονδιακοί νόμοι, οι οποίοι ψηφίστηκαν από την Κρατική Δούμα, παραδίδονται για εξέταση στην Ανω Βουλή. Σε περίπτωση απόρριψης του ομοσπονδιακού νόμου από την Ανω Βουλή, οι έδρες μπορούν να δημιουργήσουν τη συμβουλευτική επιτροπή για την επίλυση υπαρχόντων διαφορών και μετά από αυτό ο νόμος υποβάλλεται για δεύτερη εξέταση στην Κρατική Δούμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications