Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΜΟΣΟΥΛΜΑΝΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ....!!!
Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΜΟΣΟΥΛΜΑΝΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και υποχείριο των παγκοσμιοποιητών, Μπαράκ Ομπάμα, διόρισε για πρώτη φορά μουσουλμάνο στο αξίωμα του ομοσπονδιακού δικαστή, όπως μετέδωσε η εβραϊκή Huffington Post.

Πρόκειται για τον Abid Qureshi, συνεργάτης της Latham & Watkins στην Ουάσινγκτον, ο οποίος διορίστηκε στο Πρωτοδικείο των ΗΠΑ στην περιφέρεια της Columbia. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που διορίζω τον κ. Qureshi για να υπηρετήσει στο Πρωτοδικείο των Ηνωμένων Πολιτιεών», ανέφερε ο Ομπάμα και πρόσθεσε: «Είμαι βέβαιος πως θα υπηρετήσει τους Αμερικανούς με ακεραιότητα και ακλόνητη αφοσίωση».

Έτσι, μετά την εκλογή δημάρχου στο Λονδίνο, ο οποίος δηλώνει ανοιχτά μουσουλμάνος και ήδη έχει δώσει ισλαμικό χρώμα στην αγγλική πρωτεύουσα, στις ΗΠΑ οπαδός του Ισλάμ εισέρχεται στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο.

Οι μουσουλμάνοι εισέρχονται σε θέσεις-κλειδιά και φυσικά θα επηρεάζουν πρόσωπα και καταστάσεις υπέρ της θρησκείας του Αλλάχ-Γιαχβέ. Λέτε να δούμε και νόμο της Σαρίας στα δικαστήρια της Δύσης;Άλλωστε ο Ομπάμα έχει μουσουλμανικές ρίζες και έχει επιτρέψει ακόμα και προσευχές στον Αλλάχ στο αμερικανικό Κογκρέσο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications