Τα πάνω κάτω με τη NASA: «Άλλαξε» τα ζώδια από 12 σε… 13 και προκάλεσε πανικό!
Τα πάνω κάτω με τη NASA: «Άλλαξε» τα ζώδια από 12 σε… 13 και προκάλεσε πανικό!

Παγκόσμιο… «πανικό» προκάλεσε η NASA με την απόφαση της να «αλλάξει» τα ζώδια και από 12 να τα κάνει 13, προσθέτοντας τον Οφιούχο.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν νέες ημερομηνίες γέννησης που αντιστοιχούν στο κάθε ζώδιο (μαζί με τον Οφιούχο). Σύμφωνα λοιπόν με την μεταβολή αυτή, κάποιος για παράδειγμα που ήταν Καρκίνος μπορεί να διαπιστώσει πως πλέον είναι Δίδυμος, και κάποιος που ήταν Αιγόκερως, πλέον μπορεί να είναι Τοξότης.

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:

Αιγόκερως : 20 Ιαν – 16 Φεβρ Υδροχόος: 17 Φεβ –11 Μαρτ Ιχθύς :12 Μαρτ–18Απριλ
Κριός :19 Απριλ– 13Μαΐου Ταύρος:14 Μαΐου–21 Ιουν Δίδυμος :22 Ιουν–20 Ιουλ
Καρκίνος: 21 Ιουλ– 10 Αυγ Λέων : 11 Αυγού– 16 Σεπτεμβ Παρθένος:17 Σεπτε– 30 Οκτωβ
Ζυγός:31 Οκτωβ – 23 Νοεμβ Σκορπιός: 24 Νοεμβ– 29 Νοεμβ Οφιούχος:30 Νοεμβ– 17 Δεκ
Τοξότης: 18 Δεκ– 19 Ιαν

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ-ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΑΘΑΝ ΚΡΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ:
Όπως είναι φυσικό, μετά τις παραπάνω αλλαγές, άλλοι για πλάκα και άλλοι στα σοβαρά, άρχισαν να αναρωτιούνται τι ζώδιο είναι πλέον, αλλά και τι σημαίνουν όσα υποστηρίζει η NASA.

«Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ»
Μετά το σούσουρο πάντως, η NASA φρόντισε να βγάλει μια νέα, σύντομη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά πως η αστρολογία δεν είναι αυτόνομη επιστήμη:

«Η αστρολογία δεν είναι επιστήμη. Κανείς δεν έχει αποδείξει ότι η αστρολογία μπορεί να προβλέψει το μέλλον ή να περιγράψει τους ανθρώπους βασιζόμενη στην ημερομηνία γέννησης τους. Οι άνθρωποι διαβάζουν τις αστρολογικές προβλέψεις και τον ωροσκόπο τους κάθε μέρα στις εφημερίδες σαν να διαβάζουν ιστορίες μυθοπλασίας».

«ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ! ΑΠΛΑ ΚΑΝΑΜΕ… ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ!»
Μιλώντας στο BBC, η εκπρόσωπος της NASA, Λόρι Καντίλο εξήγησε πως:
«Δεν αλλάξαμε τα ζώδια, απλώς κάναμε τους μαθηματικούς υπολογισμούς. Το μόνο που έκανε η NASA ήταν να αναφέρει ότι καθώς ο άξονας της Γης έχει μετατοπιστεί, οι αστερισμοί δεν βρίσκονται στις ίδιες τοποθεσίες που βρίσκονταν χιλιάδες χρόνια πριν».

Μάλιστα αυτό που τονίζεται από τη NASA, είναι πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αλλάζουν τα πράγματα στον ζωδιακό κύκλο, αφού ο άξονας της Γης τροποποιείται ανά διαστήματα (μετάπτωση του άξονα ή μετάπτωσης των Ισημεριών), επηρεάζοντας έτσι τις ημερομηνίες του εκάστοτε ζωδίου. Δηλαδή τα ζώδια ενδέχεται να αλλάξουν και πάλι στο μέλλον.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications