ΤΗΝ «ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ»! Σφοδρή επίθεση σε παρουσιάστρια που έκανε το λάθος να φοράει… σταυρό! (Βίντεο)
ΤΗΝ «ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ»! Σφοδρή επίθεση σε παρουσιάστρια που έκανε το λάθος να φοράει… σταυρό! (Βίντεο)

Παρουσιάστρια στο ιταλικό κρατικό κανάλι TG1 έκανε το λάθος να φορέσει τον… εσταυρωμένο κατά την διάρκεια παρουσίασης των ειδήσεων. Αυτό δεν άρεσε σε πολλούς που την καταδίκασαν στο πυρ το εξώτερον

Σφοδρή επίθεση δέχθηκε δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων επειδή εμφανίστηκε φορώντας ένα σταυρό και ένα ροζάριο γύρω από το λαιμό της σε διάφορες εκπομπές, όπως μετέδωσε η Daily Express.Ο δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρίνα Ναλέσο, η οποία εργάζεται και στη κρατική RAI, και στο παρελθόν είχε φορέσει τα σύμβολα του Ιησού και της Παναγίας, είχε δηλώσει ότι το έκανε «για την πίστη της», απαντώντας σε μηνύματα στην προσωπική σελίδα της στο Facebook.

Πολλοί την κατηγόρησαν ότι θα έπρεπε να τηρεί τα θρησκευτικά σύμβολα της στις ιδιωτικές της εκδηλώσεις μόνο, με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Η κ Ναλέσο είπε ότι δεν μπορούσε να σχολιάσει περαιτέρω, επειδή «οι δημοσιογράφοι από την RAI δεν επιτρέπεται να δίνουν συνεντεύξεις χωρίς την άδεια της εταιρείας».O πιο σφοδρός επικριτής της ήταν ο Silvio Viale, ένας άθεος και μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος στο Τορίνο.Έγραψε στο Twitter: «Ακόμα και σήμερα στο TG1 ξεχειλίζει η αλαζονεία μιας παρουσιάστριας που φοράει ένα κομπολόι γύρω από το λαιμό της.»

Ένας άλλος έγραψε: «Η θρησκεία πρέπει να είναι ιδιωτική πράξη. Αφήστε τα ροζάρια στο σπίτι, μην τα παίρνετε μαζί σας σε ένα δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι. »Ένας άλλος στο twitter έγραψε: «Από πότε το TG1 είναι μαζί με το Βατικανό; Προσευχητάρια και μετάλλια παντού.» Υπήρχαν βέβαια και αυτοί ου υπερασπίστηκαν την δημοσιογράφο για την απόφασή της. Ένας χρήστης του twitter έγραψε: «Την μπούρκα ναι… αλλά ο σταυρός όχι;»Άλλοι επίσης που ενοχλήθηκαν από τις καταγγελίες, ανέφεραν το θέμα με τα μπουρκίνι, το οποίο έχει προκαλέσει διαμάχη στην Γαλλία και την Ευρώπη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications