Σοκαριστικό ατύχημα στο Moto GP (video)
Σοκαριστικό ατύχημα στο Moto GP (video)

Ένα σοκαριστικό ατύχημα έλαβε χώρα στον αγώνα του Σίλβερστοουν. Συγκεκριμένα, δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση και μετά την πρώτη στροφή, ο Λορίς Μπαζ με Avintia Racing έπεσε πάνω στον Πολ Εσπργκαρό (με Monster Yamaha Tech 3), έχοντας ως αποτέλεσμα να… μπλεχτούν οι μηχανές και με το που πέσουν στην αμμοπαγίδα, η μηχανή του πρώτου να κάνει «τούμπες» στον αέρα και ευτυχώς να μην πετυχαίνει κάποιον από τους δύο αναβάτες.

Ο Λορίς Μπαζ, πάντως, άγχωσε τους θεατές που έβλεπαν τον αγώνα τόσο από τις κερκίδες όσο και από τις τηλεοράσεις τους, καθώς άργησε να σηκωθεί από το έδαφος. Οι γιατροί της πίστας και ένα ασθενοφόρο έφθασαν στο σημείο γρήγορα και πήραν με φορείο τον Γάλλο οδηγό για να πάει στο νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί στις κατάλληλες εξετάσεις. Ο Μπαζ, ωστόσο, λίγο πριν μπει στο ασθενοφόρο, σήκωσε το χέρι του και χαιρέτησε τον κόσμο στις κερκίδες, δείχνοντας ότι είναι καλά!

Σημειώνεται, πως ο αγώνας σταμάτησε προσωρινά ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στους δύο οδηγούς αλλά και για να μαζευτούν οι μηχανές και τα πάρα πολλά θραύσματα από την πίστα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications