Ρουμάνος διέρρηξε επτά σπίτια στο Κιλκίς..Ο 55χρονος δεν συνελήφθη επειδή τα αδικήματά του δεν ήταν αυτόφωρα!!!
Ρουμάνος διέρρηξε επτά σπίτια στο Κιλκίς..Ο 55χρονος δεν συνελήφθη επειδή τα αδικήματά του δεν ήταν αυτόφωρα!!!

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου δρούσε ένας 55χρονος Ρουμάνος διαρρήκτης που «χτυπούσε» πάντα με την ίδια μέθοδο τα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς,. Στο διάστημα που κράτησε η δράση του, είχε τρυπώσει σε επτά κατοικίες που διαπίστωνε ότι οι ένοικοί τους απουσίαζαν.

Ο αλλοδαπός «μπουκαδόρος» παραβίαζε πάντα τα παράθυρα των σπιτιών και έκανε άνω- κάτω όλα τα δωμάτια, ώσπου να ανακαλύψει τα χρήματα και τα χρυσαφικά που φύλαγαν οι ιδιοκτήτες.

Απέφευγε, μάλιστα, να κλέβει ογκώδη τιμαλφή για να μην δίνει στόχο όταν έφευγε από τον στόχο του. Από τις αρχές του μήνα, ο δράστης είχε διαρρήξει τουλάχιστον πέντε σπίτια και είχε αποπειραθεί να εισβάλει σε άλλα δυο χωρίς να τα καταφέρει.

Ο 55χρονος δεν συνελήφθη, καθώς τα αδικήματά του δεν ήταν αυτόφωρα, ωστόσο σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Η τοπική Ασφάλεια συνεχίζει την έρευνα για να εξιχνιάσει και άλλες περιπτώσεις κλοπών στις οποίες μπορεί να εμπλέκεται ο Ρουμάνος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications