Αποκάλυψη! φοράει φακούς επαφής η «ψεύτρα» Χίλαρι,και τα σενάρια περί δηλητηρίασης και ο Πούτιν!
Η «ψεύτρα» Χίλαρι, τα σενάρια περί δηλητηρίασης και ο Πούτιν

Ανακαλύψαμε οτι φοράει φακούς επαφής εδω στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ δεν το έχει αναφέρει κανεις παγκόσμια! ψάχνοντας φώτο της! και κατά 80% ξέρω γιατι! (θα το κανουν θέμα πάλι χωρίς να πουν ποιος το πρώτο είπε! αυτά δεν μπορώ στο Ελλάδα! και δεν το εχουν κανει πρώτη φορά οι "έξυπνοι" copy paste ανακαλύψεις άλλων και ιδέες! ως δίκες τους! ακολουθεί άρθρο απο το newsfromcyprus ...

.Ενώ από αύριο ετοιμάζεται να ξαναμπεί στην ενεργό δράση τα δημοσιεύματα για το τί πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της δίνουν και παίρνουν «Ψεύτρα» θεωρούν τη Χίλαρι επιφανείς γιατροί αλλά και οι μισοί Αμερικανοί σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα της υγείας της με την προσωπική της γιατρό να διατυμπανίζει ότι η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είναι σε άριστη κατάσταση και τον Αμερικανό παθολόγο, Μπένετ Oμαλού, να εκτιμά ότι η πρώην «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ πιθανότατα έχει πέσει θύμα δηλητηρίασης από το καθεστώς Πούτιν.

«Συμβουλεύω τους γιατρούς της Χίλαρι Kλίντον να κάνουν τοξικολογικές εξετάσεις καθώς υπάρχει πιθανότατα να έχει δηλητηριαστεί. Δεν εμπιστεύομαι τον κύριο Πούτιν και τον κύριο Τραμπ με αυτούς τους δύο όλα είναι πιθανά», έγραψε σε ανάρτησή του ο Μπενέτ Ομαλού στο λογαριασμό του στο Twitter, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσκόπηση του «Politico», το 50% των Αμερικανών δεν πείθονται από τα όσα έχει πει η Χίλαρι για την υγεία της ενώ το 30% υποστηρίζει ότι δεν θα… αντέξει μέχρι το 2020.

Αλλά και διακεκριμένοι γιατροί στις ΗΠΑ αμφισβητούν εμμέσως πλην σαφώς την επίσημη διάγνωση του επιτελείου της Χίλαρι ότι πάσχει από πνευμονία ενώ άλλοι τονίζουν ότι δεν της έχει χορηγηθεί η σωστή αγωγή.

Όπως η καθηγήτρια Τζέιν Όριεντ, διευθύνουσα σύμβουλος της Ένωσης Αμερικανών Γιατρών και Χειρουργών θεωρεί ότι δεν είναι δυνατόν να έχει διαγνωστεί με πνευμονία και να της χορηγείται η σωστή αγωγή και να έχει αυτή την εικόνα…

Από την πλευρά της, η εφημερίδα «Washington Post», θεωρεί ότι η Xίλαρι θα προσπαθήσει να αποφύγει το πρώτο debate με τον αντίπαλό της, Ντόναλντ Τραμπ στις 26 Σεπτεμβρίου επικαλούμενη το θέμα της υγείας της προκειμένου να μην εκτεθεί για μία ακόμη φορά.

Αύριο, πάντως, η Χίλαρι ετοιμάζεται να ξαναμπεί στην ενεργό δράση. Σύμφωνα με το επιτελείο της, η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί σε μία εκδήλωση για τις Αφροαμερικανίδες στην Ουάσινγκτον και από την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει δουλειές με φούντες….

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας θα έχει συνομιλίες με τους ηγέτες της Αιγύπτου και της Ουκρανίας, Αλ Σίσι και Πέτρο Ποροσένκο αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, ταυτοποιήθηκε η μυστηριώδης γυναίκα με το μπλε φόρεμα που στεκόταν συνεχώς δίπλα της την 11η Σεπτεμβρίου και την κράταγε από το χέρι μετά την δημόσια κατάρρευσή της. Δεν είναι η μυστική νοσοκόμα της Χίλαρι αλλά η μια εργαζόμενη σε εταιρεία δημοσίων σχέσεων ονόματι Κριστίν Φάλβο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications