O Πολ Γουόκερ   απόγονος των "κακών ναζι" είχε αγοράσει δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 9000 δολαρίων σε άγνωστο ζευγάρι πριν τον δολοφονήσουν!
O Πολ Γουόκερ   απόγονος των

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι οι πρόγονοι του είναι κυρίως Ιρλανδοί αλλά έχει και προγόνους Γερμανικής, Σουηδικής καταγωγής.
Το 2004 ο Κάιλ Άπχεμ (Kyle Upham) μαζί με την αρραβωνιαστικιά του την Κρίστεν αναζητούσαν το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους σε ένα από τα καταστήματα κοσμημάτων της Σάντα Μπάρμπαρα των Η.Π.Α.. Στο κατάστημα βρισκόταν και ένας άλλος πελάτης, αλλά δεν έδωσαν και πολύ σημασία μιας και ήταν απασχολημένοι με την επιλογή του δαχτυλιδιού.Ο άνδρας πρότεινε στον Κάιλ και την Κρίστεν να ρίξουν μια ματιά σε πιο ακριβά δαχτυλίδια, αλλά το ζευγάρι παραδέχθηκε πως δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν κάποιο από τα ακριβά δαχτυλίδια.

Μετά από μια μικρή συζήτηση με τον άγνωστο άνδρα το ζευγάρι αναγνώρισε τον διάσημο ηθοποιό Πολ Γουόκερ που έφυγε από την ζωή. Ο Κάιλι αποκάλυψε στον ηθοποιό πως μόλις είχε επιστρέψει από αποστολή στο Ιράκ και πως σε λίγο καιρό θα ξαναγύριζε στο Ιράκ και ήθελε να δώσει στη μελλοντική σύζυγό του ένα δαχτυλίδι προς τιμήν των αρραβώνων τους.

Η Κρίστεν θυμάται ότι η έκφραση του προσώπου του ηθοποιού άλλαξε αμέσως μόλις άκουσε πως ο Κάιλ ήταν στρατιώτης. Αλλά εκείνη την ημέρα το ζευγάρι δεν έδωσε πολύ σημασία σε αυτό το γεγονός και έφυγαν αρκετά γρήγορα από το κατάστημα χωρίς όμως να αγοράσουν κάτι, μιας και τα κοσμήματα τους ήταν υπερβολικά ακριβά. © Warner Bros. Όμως σύντομα τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη:

δέχθηκαν ένα τηλεφώνημα από το κατάστημα κοσμημάτων που είχαν επισκεφθεί πιο πριν και τους ζήτησαν να παραλάβουν ένα δαχτυλίδι αξίας 9000 δολαρίων. Όταν το νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να μάθει ποιος τους έκανε αυτό το δώρο, οι υπάλληλοι του καταστήματος απλά χαμογέλασαν και αρνήθηκαν να απαντήσουν έπειτα από σχετικό αίτημα από τον ηθοποιό.

Η αλήθεια ήρθε στο φως το 2013 μετά το θάνατο του ηθοποιού, όταν μια πρώην υπάλληλος του καταστήματος με το όνομα Ιρέν Κινγκ (Irene King) αποφάσισε πως δεν υπήρχε πια λόγος αυτή η ιστορία να παραμείνει κρυφή και αφηγήθηκε την ιστορία στο δίκτυο CBS. © Kyle Upham / facebook.com Σύμφωνα με τα λόγια της Ιρέν, ο ηθοποιός είδε πως ένα από τα δαχτυλίδια εντυπωσίασε ιδιαίτερα την Κρίστεν, το οποίο όμως ήταν υπερβολικά ακριβό για το νεαρό ζευγάρι.

Τότε ο ηθοποιός ζήτησε από τον διευθυντή του καταστήματος να αγοράσει το δαχτυλίδι για λογαριασμό τους, όμως επέμενε πως αυτό το δώρο έπρεπε να μείνει ανώνυμο. Τον αναστάτωσε αρκετά το γεγονός πως ένα στρατιώτης που διακινδυνεύει τη ζωή του δεν μπορεί να αγοράσει ένα δαχτυλίδι για τη νύφη του και έσπευσε να διορθώσει αυτήν την αδικία.

Έτσι ο Κάιλ και η Κρίστεν έμαθαν μετά από πολλά χρόνια ποιος ήταν ο μυστηριώδης ευεργέτης του. Η Κρίστεν δήλωσε πως: «Πρόκειται για την πιο γενναιόδωρη πράξη που έχει κάνει κανείς για εμένα. Θα φροντίσουμε το δαχτυλίδι και η ιστορία του να περνάει από γενιά σε γενιά.» Με πληροφορίες από το TIME

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications