Ο Καμμένος στο Ισραήλ μαζί με τον Α/ΓΕΕΘΑ! τωρα ξέρετε ποιοι τους διόρισαν και αυτούς !
Ο Καμμένος στο Ισραήλ μαζί με τον Α/ΓΕΕΘΑ! οκ τωρα ξέρετε ποιοι τους διόρισαν και αυτούς !

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ, όπου είχε συνάντηση με τον Ισραηλινό ομόλογό του Avigdor Lieberman.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ “συζήτησαν θέματα που αφορούν τη διμερή αμυντική συνεργασία, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το ρυθμό ανάπτυξής της και συμφώνησαν για την περαιτέρω διεύρυνση αυτής της συνεργασίας.

Επίσης, αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις στη Νότια Ευρώπη, την Ανατολική Μεσόγειο και τη Βόρεια Αφρική.Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ συναντήθηκε με τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ Αντιστράτηγο Gadi Eisenkot”.

Αυτά σ΄ ότι έχει να κάνει με την επίσημη ενημέρωση.Ανεπισήμως εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει η πληροφορία ότι Ελλάδα και Ισραήλ συζητούν για την προμήθεια ενός συστήματος UAV το οποίο θα ενταχθεί σε περιπολίες στο Αιγαίο.Η χρηματοδότηση για την προμήθειά του θα γίνει σχεδόν εξ ολοκλήρου από την ΕΕ,λένε οι ίδιες πληροφορίες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications