3 Σεπ 2016

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ - ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ - ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ

Όταν ο Περσέας αποκεφάλισε την Μέδουσα, που είχε καταστήσει έγκυον ο Ποσειδών, από την τομή ξεπήδησαν ο Χρυσάωρας, πατέρας του Γυριόνη και ο Πήγασος. Ο Περσέας ίππευσε τον Πήγασο και κατάφερε να διαφύγει από τις δύο άλλες γοργόνες, αδελφές της Μέδουσας, που τον καταδίωκαν.

Προς τιμήν του Φτερωτού Αλόγου, πήρε το όνομα του ο γαλαξίας του Πηγάσου (NGC-7457), τον οποίον κυβερνά ο πάνσοφος και φτερωτός θεός Ερμής..

ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ
"Ο Αλέξανδρος Ζευς, ηγείται των σκαφών της Ταξιαρχίας Κυνός της 7ης Αποστολής της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, με ένα μητρικό σκάφος, πέντε θυγατρικά και πλήθος υποθυγατρικών, όλα της 7ης Αποστολής και σε τέτοιαν απόσταση, ώστε να δύνανται να επέμβουν ακαριαία σε περίπτωση που δοθεί εντολή επέμβασης στον πλανήτη σας, για να βοηθήσει τις γήινες Ελλάνιες δυνάμεις στην νίκη κατά των δυνάμεων του σκότους και της αποστασίας.

- Κυβερνήτης του μητρικού σκάφους "Πήγασος" είναι ο αρχηγός της αποστολής Μ. Αλέξανδρος. Έμβλημα του ο χρυσός αετός του Διός, που τον καθιστά άτρωτον!"

nicos.kastanias
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ - ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications