«Μαμά μαμά, βοήθεια, έπαθα τροχαίο»- Μακάβριο τηλεφώνημα σε μάνα που είχε χάσει την κόρη της
«Μαμά μαμά, βοήθεια, έπαθα τροχαίο»- Μακάβριο τηλεφώνημα σε μάνα που είχε χάσει την κόρη της

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουν οι δράστες των κυκλωμάτων που τηλεφωνούν σε ανυποψιάστους πολίτες και με το πρόσχημα «μαϊμού» τροχαίων συγγενικών τους προσώπου, επιχειρούν να αποσπάσουν σημαντικά χρηματικά ποσά από τους οικείους τους.

Στο «στόχαστρο» των επιτηδείων μπήκαν οι γονείς της αδικοχαμένης Πατρινής Νεφέλης Σπηλιοπούλου, που σε ηλικία 19 ετών, σκοτώθηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε στο κέντρο της Πάτρας, πριν από 13 μήνες.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης η παιδική φωνή που καλούσε σε βοήθεια την μητέρα του, επείδη είχε πέσει θύμα τροχαίου, συντάραξε την μητέρα της Νεφέλης. Της γυναίκας που για ένα χρόνο μαζί με τον σύζυγο της σιωπηλά ζουν τον δικό τους γολγοθά μετά την απώλεια της μοναχοκόρης τους.(φωτο αρχαίου)

Στο άκουσμα της λέξης «μαμά» η χαροκαμένη γυναίκα πάγωσε και το ακουστικό του τηλεφώνουν έπεσε από τα χέρια της. “Ακουγε για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο κάποια φωνή να την αποκαλεί «μαμά»!

Συγκλονίζει η περιγραφή του περισταστικού, από τον πατέρα της 19χρονης Νεφέλης, μέσω επιστολής που απέστειλε στο tempo24.gr,

Η επιστολή:

«Την περασμένη Πέμπτη, 22 του Σεπτέμβρη, το βράδυ χτύπησε το τηλέφωνο του σπιτιού μας, με απόκρυψη…από την άλλη άκρη του τηλεφώνου μας ακούγεται η φωνή ενός παιδιού, “μαμά μαμά, βοήθεια, έπαθα τροχαίο’!!! η μάνα που ακούει αυτή τη φωνή είναι η μητέρα της Μαρίας Νεφέλης Σπηλιοπούλου, που χάθηκε πριν από 13 μήνες σε τροχαίο στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Αράτου…Το ακουστικό έπεσε από τα χέρια αυτής της γυναίκας, η ταραχή της και η αναστάτωσή της έγιναν θηλιά που την έσφιξαν μέχρι τα κατάβαθα της ψυχής της … είχε ξεχάσει πώς είναι να σε φωνάζει “μαμά” κάποια φωνή, η Νεφέλη μας ήταν η μοναχοκόρη μας, ο πόνος της που κάποια φωνή τη λέει “μαμά” είναι μαχαίρι στην πληγή…

Έπαθε κάποιο τροχαίο, λοιπόν, η κορούλα μας; μακάρι να ήταν ζωντανή και να είχε φωνή να μας το αναγγείλει και να τρέξουμε να το διορθώσουμε, μακάρι να μη ζούσαμε τον εφιάλτη της απουσίας της ένα χρόνο τώρα και να ηχούσε πάλι μέσα στο σπίτι μας η γλυκιά και δροσερή της αύρα…

Ήτανε όμως μια ακόμη φάρσα, την ώρα που το πένθος μας μέρα με τη μέρα κορυφώνεται, κάποιοι επέλεξαν κι εμάς να μας κάνουνε μία μακάβρια κι αποτρόπαια πλάκα, ίσως διεκδικώντας κάποιο χρηματικό ποσό.

Δυστυχώς, η συναισθηματική μας κατάσταση δεν επιτρέπει να θυμώσουμε ή να διεκδικήσουμε το δίκιο μας και κόντρα στους δράστες αυτής της απάνθρωπης πράξης.Ενημερώσαμε ήδη το αρμόδιο γραφείο της Ασφάλειας και μέχρι εκεί.
Είμαστε ήδη βαθύτατα καταρρακωμένοι με το Γολγοθά της απονομής δικαιοσύνης για το κακό που δεν είναι φάρσα»

Γιώργος Σπηλιόπουλος Σοφία Γαρουφαλή

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications