29 Σεπ 2016

Ξεσηκωμός και στη Χίο! «Δεν μπορώ να βγω με τη γυναίκα μου - Μας κλέβουν καθημερινά - Μας ρίχνουν πέτρες όταν οδηγούμε» βίντεο

Ξεσηκωμός και στη Χίο! «Δεν μπορώ να βγω με τη γυναίκα μου - Μας κλέβουν καθημερινά - Μας ρίχνουν πέτρες όταν οδηγούμε»

Μια εντυπωσιακή σε συμμετοχή, αποκαλύψεις αλλά και πολιτικό πολιτισμό συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στη Χίο καθώς η κατάσταση στο νησί με τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες έχει οδηγηθεί στο απροχώρητο.

Ορισμένοι εκ των κατοίκων αναφέρουν / καταγγέλλουν:«Νησί αποθήκη ψυχών, οι δομές που λειτουργούν είναι παράνομες. Δεν αντέχουμε τόσο μεγάλο αριθμό προσφύγων»

«Είμαι υποχρεωμένος επί 24ωρου βάσεως να έχω ανθρώπους να φυλάνε το σπίτι μου και την επιχείρησή μου. Δεν μπορώ να πάρω τη γυναίκα μου να πάμε να πιούμε ένα κρασί, να δούμε τα εγγόνια μας, τα δισέγγονά μας. Δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση. Εγώ πρώτος είχα ζητήσει να μου φέρουν 10 παιδιά να τα φιλοξενήσω. Θέλω να μπορώ να ζήσω ήσυχος στο σπίτι μου».

«Κάτοικοι απειλούνται με μαχαίρια όταν αισθανθούν ότι πρέπει . Καθημερινές και ταυτόχρονες διαρρήξεις. Κατά συρροή κλοπές. Κλοπές οικόσιτων ζώων. Καταπάτηση καλλιεργιών. Συχνές πυρκαγιές απειλούν τα χωριά μας. Μεθυσμένοι πρόσφυγες και μετανάστες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες πετροβολούν οδηγούς και προκαλούν ζημιές»

«Οι καυγάδες και τα μαχαιρώματα είναι καθημερινότητα»Πώς θα χαρακτηριστούν αυτοί οι άνθρωποι τώρα που διαμαρτύρονται; Ως ακραίοι; Φασίστες;  «Θέλω να μπορώ να ζήσω ήσυχος στο σπίτι μου» αναφέρει ο κάτοικος και κανείς δεν μπορεί να του πει κουβέντα σε αυτό.

Παρακολουθήστε το βίντεο και ακούστε τους ίδιους τους κατοίκους να περιγράφουν την πραγματική κόλαση στην οποία έχει μετατραπεί η άλλοτε αρχοντική και περήφανη Χίος.

freepen
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ξεσηκωμός και στη Χίο! «Δεν μπορώ να βγω με τη γυναίκα μου - Μας κλέβουν καθημερινά - Μας ρίχνουν πέτρες όταν οδηγούμε» βίντεο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications