2 Σεπ 2016

Κρατικά εμβόλια θανάτου - Τι αναφέρει ποινικός εισαγγελέας του Τέξας

Κρατικά εμβόλια θανάτου - Τι αναφέρει ποινικός εισαγγελέας του Τέξας

Ο ποινικός εισαγγελέας του Bexar County στο Τέξας Nico LaHood και η σύζυγός του εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για τα εμβόλια.

«Είμαι εδώ για να σας μιλήσω για τα εμβόλια που μπορούν και προκαλούν αυτισμό», ανέφερε σε δημοσιογράφους που ασχολούνται με το θέμα.
Ο La Hood και η γυναίκα του διηγούνται πως η μικρούλα κόρη τους υπέφερε από μία αυτοάνοση αντίδραση λίγο μετά αφότου έλαβε σε νοσοκομείο τους προγραμματισμένους από το κράτος εμβολιασμούς.

«Ήταν πραγματικά τρομερό. Έπρεπε να την δέσω για να κοιμηθεί, επειδή γρατζουνούσε τον εαυτό της και προκαλούσε αιμορραγία, ανέφερε η Davida La Hood περιγράφοντας τα συμπτώματα της κόρης της από τα εμβόλια.
Οι δύο γονείς αφηγήθηκαν και τις φυσικές αλλά και πνευματικές αλλαγές στον γιο τους λίγο μετά τον εμβολιασμό του.

«Ήταν πολύ επικοινωνιακό μωρό. Πολύ χαρούμενο και χαμογελούσε συνεχώς. Αγαπαούσε να τον κοιτάς στα μάτια. Ήταν 18 μηνών όταν μια σειρά (κρατικών) εμβολιασμών του προκάλεσε ξαφνικά ένα "τικ". Επιπλέον, σταμάτησε να μας κοιτά στα μάτια. Σταμάτησε να ανταποκρίνεται στο όνομά του», σημείωσε η Davida.

Ο La Hood αποκάλυψε στην συνέχεια πως ένας φίλος, ο οποίος δούλευε ως επιστήμονες σε φαρμακευτική εταιρεία, δεν είχε εμβολιάσει ποτέ κανένα από τα τέσσερα παιδιά του.

«Αναζητώ την αλήθεια. Είμαι εισαγγελέας στο επάγγελμα. Είναι λογικό να ψάχνω την αλήθεια. Πρέπει να ακολουθώ τα στοιχεία οπουδήποτε και αν αυτά με οδηγούν. Δεν είμαι προκατειλημμένος, τονίζει ο La Hood και καταλήγει:
«Μισώ εκ βαθέων την εξαπάτηση. Ότι κι αν έχει ψηφιστεί για όλους εμάς είναι παραπλανητικό, ακόμα και από την ίδια την καταραμένη κυβέρνησή μας. Είτε είναι εσκεμμένο είτε όχι, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο». Πράγματι η Νέα Τάξη τροφοδοτεί με εμβόλια θανάτου εκατομμύρια παιδιά ανά τον κόσμο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κρατικά εμβόλια θανάτου - Τι αναφέρει ποινικός εισαγγελέας του Τέξας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications