Έτσι για να ξυπνήσουν !! Ισραηλινη ΜΚΟ στη Λέσβο καλωσορίζει μετανάστες! ΒΙΝΤΕΟ!
Έτσι για να ξυπνήσουν !! Ισραηλινη ΜΚΟ στη Λέσβο καλωσορίζει μετανάστες! ΒΙΝΤΕΟ!

Δεν ξέρω τι θα νιώσετε, εγώ πάντως θύμωσα τοσο που ξενύχτησα για να το βγάλω. Ανέβηκε 3:40 τα ξημερώματα.

‘Ενιωσα πως έφαγα μια γροθιά ακόμα στο στομάχι. Όχι ότι εκπλήσσομαι βέβαια… Διαδώστε. Είναι πολλοί που δεν τα ξέρουν αυτά.

Κι όταν η κοπέλα αναφέρεται στην επανάσταση των Μακκαβαίων και στην εκδίκηση προς τους Ελληνες, μιλάει για τη σφαγή των Ελλήνων από Ιουδαιους στα αρχαία χρόνια!

Και η μεγάλη τους γιορτή που λέγεται Χάνουκα, αυτή την επέτειο της σφαγής γιορτάζει. ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ.

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Να τους πάρουν στο ισραήλ! Εκεί γιατί δεν παίρνουν "πρόσφυγες";
Και μάλιστα οι δήθεν "πρόσφυγες" για να περάσουν στην τουρκία [όσοι είναι από Πακιστάν, Αφγανιστάν κ.λ.π.] περνάνε πρώτα από το ισραήλ! Ας τους κρατήσουν εκεί λοιπόν!
Η χριστιανική εβραιοθρησκεία [και καλά ορθοδοξία] εορτάζει σαν αγίους τους μακκαβαίους που κατέσφαξαν τους ασεβείς Έλληνες!!!!!!!!!
Διαβάστε τα υβριστικά κατά των Ελλήνων κείμενα της εβραιοθρησκείας να ξυπνήσουν όσοι νομίζουν ότι οι Έλληνες μπορεί να είναι χριστιανοί.
Ή Έλληνας θα είσαι ή χριστιανός και τα δύο μαζί δεν γίνεται. Όσοι πηγαίνουν στην εκκλησία, ας μελετήσουν τι λένε οι ψαλμοί και τα εκκλησιαστικά κείμενα να καταλάβουν...

vasoula rocksείπε...

Τα τσιράκια του Σεθ εκτός από περιτομή μήπως κάνουνε και λοβοτομή; για να έρθουν στα συγκαλά τους παρακαλώ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications