ΗΠΑ: Από «κόσκινο» περνάει το ιστορικό της υγείας της Χ.Κλίντον από τα αμερικανικά ΜΜΕ – Είναι ικανή να κυβερνήσει;
ΗΠΑ: Από «κόσκινο» περνάει το ιστορικό της υγείας της Χ.Κλίντον από τα αμερικανικά ΜΜΕ – Είναι ικανή να κυβερνήσει;

CNN: «ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΤΟ 2012»

Aνοίγει ο δρόμος προς την προεδρία των ΗΠΑ για τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Ν.Τραμπ καθώς όπως αποδεικνύεται τα προβλήματα υγείας της Χ.Κλίντον είναι πάρα πολλά και την καθιστούν μη κατάλληλη για τον προεδρικό θώκο (ακόμα και αν κάποιος εξαιρέσει τα σκάνδαλα των e-mail και την σκανδαλώδη υπέρ της μεροληπτική μεταχείριση από τις αμερικανικές ομοσπονδιακές Αρχές).
Ειμαστε το πρώτο και μόνο μέσο στην χώρα που είχε εξ’αρχής αποκαλύψει τα προβλήματα αυτά όταν όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη εν χορώ επιχειρούσαν να την παρουσιάσον ως κατάλληλη για να κυβερνήσει την μια εκ των δύο μεγαλύτερων πυρηνικών δυνάμεων του πλανήτη παρά τα σημάδια επιβάρυνσης της υγείας της.

Μια γυναίκα η οποία πριν μερικές ημέρες απείλησε με «αυτοκτονική» δήλωση την Ρωσία με στρατιωτική επέμβαση! Ήδη από την δήλωση αυτή φαινόταν ότι η Χ.Κλίντον δεν ήταν καλά στην υγεία της και προφανώς από το στρες είπε πράγματα που ακόμα και οι πιο «σκληροπυρινικοί» στρατηγοί δεν θα τολμούσαν ούτε να τα σκεφτούν.
Η ξαφνική αποχώρηση της Χίλαρι Κλίντον, προεδρικής υποψηφίου των Δημοκρατικών, από την τελετή μνήμης για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11 Σεπτεμβρίου 2001 πέραν του γεγονότος ότι αποκάλυψε την προσβολή της από πνευμονία προκαλεί πολλά ερωτηματικά ενισχύοντας τις ανησυχίες για την συνολική πραγματική κατάσταση της υγείας της και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά το πολύ φιλικό προς αυτήν CNN.

Έτσι το κανάλι της Ατλάντα βλέπει τώρα ότι δεν υπάρχει διαρκής παρουσία των δημοσιογράφων στην προεκλογική εκστρατεία της υποψήφιας των Δημοκρατικών:
Η Κλίντον αποχώρησε από την τελετή μνήμης, πήγε στο διαμέρισμα της κόρης της Τσέλσι, χωρίς δημοσιογραφική κάλυψη και στη συνέχεια, αναχώρησε από την πόλη της Νέας Υόρκης, για την οικία της, στην περιοχή Τσαπάκουα, που βρίσκεται εντός της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Οι δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να την εντοπίσουν μεταξύ του Μανχάταν και της Τσαπάκουα.

Θεωρείται λοιπόν ότι αυτό γίνεται προφανώς για να μην δοθούν περαιτέρω στοιχεία στην δημοσιότητα για την κατάσταση της υγείας της. «Τα χθεσινά γεγονότα στην τελετή μνήμης για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου, δείχνουν την σημασία που έχει η οργάνωση μιας ομάδας δημοσιογράφων (protective pool) που θα καλύπτουν τις δραστηριότητες του εν δυνάμει επόμενου προέδρου των ΗΠΑ. Παράλληλα, αποδεικνύει τι συμβαίνει όταν η προεκλογική εκστρατεία της Κλίντον αποτυγχάνει να συμπεριφερθεί στους δημοσιογράφους, όπως τους αξίζει και να τους επιτρέψει να ταξιδεύουν μαζί της, υπό τη συνοδεία των αντρών των μυστικών υπηρεσιών, σε όλες τις μετακινήσεις της προεδρικής υποψηφίου. Οι δημοσιογράφοι έμειναν πίσω, όταν η Κλίντον αποχώρησε ξαφνικά από την τελετή, ενώ στη συνέχεια, δεν ενημερώθηκαν για την εξέλιξη των πραγμάτων και για αυτά που συνέβαιναν σε πραγματικό χρόνο», δηλώνει στο «CNNMoney» η Αν Γκιάραν της εφημερίδας «The Washington Post», η οποία είναι και η επικεφαλής της ομάδας των δημοσιογράφων που καλύπτουν τις προεκλογικές δραστηριότητες της Κλίντον!

Η έλλειψη άμεσης επαφής κι ενημέρωσης των δημοσιογράφων με τα προεκλογικά επιτελεία των δύο προεδρικών υποψηφίων δημιουργεί σοβαρά ερωτηατικά
Πολύ δύσκολα θα μπορέσει η Χίλαρι Κλίντον να «ρεφάρει» την εικόνα την οποία εκατομμύρια πιθανοί ψηφοφόροι της είδαν, μιας υποβασταζόμενης προεδρικής υποψηφίου που προκειμένου να εισέλθει στο μαύρο βαν που τη μετέφερε οι άνδρες της ασφάλειάς της την πετάξανε σαν σακί.

Για αυτό το CNN αναφέρθηκε και στα γνωστά-άγνωστα προβλήματα υγείας της από το παρελθόν που προκαλούν απορία και για το ίδιο το κόμμα των Δημοκρατικών. Δεν τα γνώριζαν; Πως θα εκτελέσει τα καθήκοντά της ως Πρόεδρος των ΗΠΑ; Πώς θα έρθει σε συννενόηση με τις μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη και ειδικότερα με αποδεδειγμένα ισχυρούς ηγέτες όπως ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν αλλά και τον Κινέζο πρόεδρο Ξι Ζιπίνγκ;

Οι Δημοκρατικοί μετά το περιστατικό είπαν ότι «νιώθει μια χαρά» αλλά ποιος τους πιστεύει;
«Η Χ.Κίντον παρουσιάζει συμπτώματα βήχα λόγω αλεργιών. Την Παρασκευή διαγνώστηκε με πνευμονία και πήρε αντιβιωτικά τα οποία προκάλεσαν έντονο αλεργικό βήχα και την συμβούλεψαν να ξεκουραστεί και να τροποποιήσει το πρόγραμμά της. Το συγερκιμένο πρωινό είχε πυρετό και είχε αφυδατωθεί. Μόλις την εξέτασα και έχει ενυδατωθεί και αναρώνει ομαλά» είπε η γιατρός της Lisa Bardack.
Όμως το CNN ερευνώντας το ιατρικό ιστορικό της βρήκε ότι σε μια ιατρική αναφορά της Bardack τον Ιούλιο του 2015 έγραφε: http://edition.cnn.com/2016/09/11/health/hillary-clinton-health/

«Η Mrs. Clinton είναι μια υγιής 67χρονη γυναίκα της οποίας οι τωρινές ιατρικές συνθήκες περιλαμβάνουν υπερθυροειδισμό κι επχιακές αλλεργίες. Το παρελθόν της περιλαμβάνει θρομβώσεις αρτηριών το 1998 και το 2009 και ένα κάταγμα αγκώνα το 2009 και μία διάσειση το 2012. Συμμετέχει σε υγιεινό τρόπο ζωής και είχε μια πλήρη ιατρική αξιολόγηση που δεν αποκαλύπτει καμία ένδειξη πρόσθετων ιατρικών θεμάτων ή καρδιαγγειακών παθήσεων. Είναι σε άριστη φυσική κατάσταση για να υπηρετήσει ως Πρόεδρος των ΗΠΑ»

Είναι όμως έτσι; «Το 1998 την είχαν συμβουλέυσει να πάρει αντιπηκτικά για το αίμα φάρμακα για να εμποδίσει την θρόμβωση των αρτηριών όταν ταξίδευε μμακρινές αεροπορικές αποστάσεις (κάτι που σαν πρόεδρος των ΗΠΑ θα κάνει συνεχώς)» αναφέρει η Bardack. Τα «Blood clots» μπορούν να αποτελέσουν σοβαρή απειλή για την υγεία ενός ταξιδιώτη σύμφωνα με το United States Centers for Disease Control and Prevention.
Μπορούν να σχηματιστούν στις αρτηρίες και τις φλέβες των ποδιών όταν το άτομο κάθεται ακίνητο για μια μακρά χρονική περίοδο όπως γίνεται στις υπερατλαντικές πτήσεις.

Το πρόβλημα όμως σχηματίζεται όταν ο θρόμβος σπάσει και ταξιδέψει σε άλλα σημία του σώματος όπως στα… πνευμόνια (έτσι αναφέρει το CNN δεν είμαστε γιατροί).
«Εκτός της φαρμακευτικής αγωγής αντιπηκτικών που παίρνει η Κλίνοτν, λαμβάνει και μια ακόμα που φορά τον υπερθυριοειδισμό που συμβαίνει όταν ο θυροειδής δεν παράγει αρκετές ορμόνες και είναι λιγότερο ενεργός» αναφέρει η Bardack Και ερχόμαστε στον εγκέφαλο και τα οστά
Έχει ένα κάταγμα αγκώνα στον δεξί της αγκώνα και μια δύωρη χειρουργική επέμβαση η οποία ήταν επιτυχής.
Τον Δεκέμβριο του 2012 η Clinton υπέφερε από έναν ιό στο στομάχι και λιποθύμησε κάτι το οποίο της προκάλεσε διάσειση όπως αναφέρει η Bardack προφανώς μετά το πέσιμο.

Όμως και εδώ προέκυψε κάτι ανησυχητικό καθώς στις μετέπειτα εξετάσεις προέκυψε ότι απέκτησε μια εγκεφαλική θρόμβωση! Αργότερα αυτή η θρόμβωση διαλύθηκε
Και εδώ έρχεται ένας ανεξάρτητος ειδικός ο νευροχειρουργός Dr. Sanjay Gupta και δηλώνει στο CNN ότι αυτό αποτελεί «εγκεφαλική βλάβη»: «Η δική της ιατρική αναφορά ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει μόνιμο μακροχρόνιο αποτέλεσαμ από την στιγμή που η εγκεφαλική θρόμβωση διαλύθηκε»

«Όμως είναι πολύ δύσκολο να σχολιάσουμε την υγεία της χωρίς πρόσθετες πληροφορίες. Η διάγνωση της πνευμονίας μαθεύτηκε την Παρασκευή. Είναι κάτι που θεραπεύεται είναι όμως μια πολύ σοβαρή διάγνωση»
Εν ολίγοις κανείς πλέον δεν είναι σίγουρος για την Χ.Κλίντον εάν διαθέτει την απαράιτητη σωματική υγεία για να «τρέξει» για την προεδρική υποψηφιότητά της πόσο μάλλον για να κερδίσει τον προεδρικό θώκο.
Ένα είναι σίγουρο πάντως. Επειδή οι πρόσφατες εικόνες της δεν πρόκειται να ξεχαστούν με τίποτα τα ΜΜΕ θα επιδιώξουν να ανακαλύψουν προβλήματα υγείας και στον Ν.Τραμπ για να υπάρξει ένας συμψηφισμός στο μυαλό των ψηφοφόρων.

Post A Comment:

1 comment

malamaείπε...

Το μαύρο βαν στο οποίο τη φυγάδευσαν άρων άρων είναι ασθενοφόρο βαμμένο μαύρο και ο -σκουρόχρωμος- σωματοφύλακας που είναι πάντα μαζί της είναι ο γιατρός της. Γιατροί που έχουν μελετήσει τα βίντεό της λένε ότι δεν έχει παραπάνω από ένα χρόνο ζωής ακόμα ενώ από τα emails που -μας κοροϊδεύουν ότι- διέρρευσαν διαπιστώθηκε ότι παίρνει χάπια για parkinson's & alzheimer's. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι βαλτή...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications