«Η Mόνικα Μπελούτσι λέγεται Μπελλούτση και είναι από το Αγρίνιο». Η αμφίβολη πληροφορία
«Η Mόνικα Μπελούτσι λέγεται Μπελλούτση και είναι από το Αγρίνιο». Η αμφίβολη πληροφορία

“Και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Η Μόνικα έχει Αγρινιώτικη καταγωγή!!!!” υπογράφει στο δημοσίευμα ιστοσελίδας συντάκτης που υπογράφει ως “Αχιλλέας” καθώς επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του.

“Ο προ-προ-προ πάππους της λεγόταν Αντώνης Μπέλλος – Λούτσης ο οποίος έφυγε από το Αγρίνιοκαι πήγε Ιταλία”.

“Όπως καταλαβαίνεται με το χρόνο, το Μπέλλος-Λούτσης έγινε Μπελλούτσης ή Μπελλούτση. Νάσαι καλά φούλαμ….” συνεχίζει.

Mόνικα Μπελούτσι

“Το διαβάσαμε στο Facebook και δεν παίρνουμε όρκο αν είναι αλήθεια ή ψέμματα” διευκρινίζει ο “Α” για την πηγή της πληροφορίας που από χθες έγινε viral. “Η Μόνικα είναι καπνο-αναθρεμένη” καταλήγει.

Η ίδια δεν γνωρίζει το δημοσίευμα, ίσως μάλιστα δεν γνωρίζει που είναι και το Αγρίνιο. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία καθώς η Μπελούτσι είναι ήδη πολύ απασχολημένη με όλα όσα έζησε στη Μόστρα της Βενετίας. Στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ η 52χρονη Ιταλίδα σταρ μονοπώλησε το ενδιαφέρον ως πρωταγωνίστρια του “On the Milky Road” του Εμίρ Κουστουρίτσα.

“Οι ήρωες της ταινίας δεν έχουν τίποτα να χάσουν, δεν είναι πια νέοι και πιστεύουν στην αγάπη, ότι κάτι μαγικό μπορεί ακόμη να συμβεί. Πρέπει να σκεφτόμαστε πως η αγάπη και η σεξουαλικότητα είναι θέμα ενέργειας… Για πρώτη φορά, ο ρόλος μου στην ταινία είναι ο ρόλος μιας γυναίκας που είναι σέξι, που ερωτεύεται και που είναι μια ώριμη γυναίκα με ρυτίδες. Αυτό είναι ένα νέο κόνσεπτ για το σινεμά για το οποίο είμαι πολύ ευτυχισμένη” είπε στη συνέντευξη τύπου ενός Φεστιβάλ που πολλοί σχολίασαν ότι “στήθηκε μόνο για αυτήν”.

Mόνικα Μπελούτσι

Η Μπελούτσι που κάποιοι (μήπως ευφάνταστοι; ίσως τρολ;) πιστεύουν ότι κατάγεται από το Αγρίνιο μάλλον εξακολουθεί να απολαμβάνει την πισίνα στην οποία βούτηξε για χάρη τουParis Match στη συνέντευξη της που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μια εβδομάδα και κάτι πριν. Σε αυτή η Ιταλίδα καλλονή ήταν εξομολογητική για πολλά, όχι όμως και για τους προγόνους της.

Η Μόνικα Μπελούτσι “γεννήθηκε στην Città Di Castello, στην Ούμπρια της Ιταλίας, κόρη της Maria Gustinelli, ζωγράφου, και του Luigi Bellucci που ήταν ιδιοκτήτης μιας εταιρίας με φορτηγά. Η Μόνικα ξεκίνησε ως μοντέλο στα 16 της ενώ φοιτούσε στο Liceo Classico. Θέλησε να γίνει δικηγόρος και συνέχισε το μόντελινγκ για να βοηθήσει οικονομικά την φοίτηση της στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια, αλλά ο πολυτελής τρόπος ζωής της την ώθησε να παρατήσει τις δικηγορικές σπουδές. Μιλάει Ιταλικά,Γαλλικά και Αγγλικά και Φαρσί και έχει παίξει σε ταινίες σε κάθε μια από αυτές τις γλώσσες καθώς και στα Αραμαϊκά. Παντρεύτηκε τον φωτογράφο μόδας Claudio Carlos Basso το 1994. Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιόΒενσάν Κασέλ που έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες μαζί της, ενώ έχει και δύο κόρες τηνDeva (γεννημένη στις 12 Σεπτεμβρίου του 2004)και την Leonie (γεννημένη στις 21 Μαϊου 2010). Το 2004, ενώ ήταν έγκυος στην κόρη της, πόζαρε γυμνή στην ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair, για να δείξει την αντίθεσή της στην απαγόρευση από την ιταλική νομοθεσία της δωρεάς σπέρματος. Τον Απρίλιο του 2010 πόζαρε για άλλη μια φορά ημίγυμνη και ενώ ήταν έγκυος για την ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair” σημειώνει η Βικιπαίδεια.

To Aγρίνιο “είναι η μεγαλύτερη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας με πληθυσμό 46.899 κατοίκους, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011. Αποτελεί έδρα του Δήμου Αγρινίου, που έχει πληθυσμό 94.181 δημότες, δηλαδή συγκεντρώνει σχεδόν το 40% των 252.004 δημοτών του νομού.Μαζί με την Πάτρα και τα Ιωάννινα αποτελούν τα τρία μεγαλύτερα αστικά κέντρα στο δυτικό τμήμα της χώρας. Το Αγρίνιο ήταν έδρα του πρώην ομώνυμου Καποδιστριακού δήμου”.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

τη lady Gaga την κόβω για Κρητικιά, ίσως έχει μακρινή συγγένεια με την δικιά μας Γκαγκάκη.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications