Έξαλλοι οι Τούρκοι με το πρωτοσέλιδο του Spiegel  ένας Πακιστανός και μια antifa τον εχουν ως «δικτάτορα»
 Έξαλλοι οι Τούρκοι με το πρωτοσέλιδο του Spiegel  ένας Πακιστανός και μια antifa τον εχουν ως «δικτάτορα»

Το "γερμανικό" περιοδικό Der Spiegel στην ειδική έκδοσή του επέλεξε στο πρωτοσέλιδο του που κυκλοφόρησε χθες τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σαν δικτάτορα, οχι τυχαια διότι μονο γερμανικό δεν ειναι! αλλα εβραϊκό! με μια πρόχειρη ερευνά βρέθηκε ένας Πακιστανός που του έχει δώσει και βραβείο το CNN(φαίνεται ποιος ειναι στην φώτο μοιάζει με τους βρομιάρηδες κομμουνιστες) !!! και μια antifa,οι άλλοι θα ειναι αριστεροί(= χωρίς πατρίδα γεννημένοι να υπηρετούν Εβραίους) οπως γίνεται και στην Ελλάδα! οποιος έχει όρεξη να κανει ερευνά τι ρόλο παίζουν αυτοι:

Την προηγούμενη φορά που ειχαν κανει θέμα στην Ελλάδα μαζικά όλοι, οτι οι Γερμανοί (ναζι τι άλλο?) λενε κατά της Ελλάδας ειχαν βαλει και ποια ιστοσελίδα έλεγε κατά! τελικα μετα απο μια ερευνά αυτη η ιστοσελίδα ηταν αριστερή και οχι μονο αυτο! συνεργαζόταν με τις ελληνικές αριστερές και μαντέψτε: αυτός που έγραφε κατά της Ελλάδας ηταν ελληνογερμανος αρχικομμουνιστης!διαίρει και βασίλευε "γερμανικές αποζημιώσεις" η μεγαλύτερη ηλιθιότητα όλων των εποχών! οι "κακοί ναζι" επιβάλουν μετρά!!! κτλ κτλ, όταν αυτη η χωρα ειναι υπό κατοχή,και εβραϊκή πια! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΑ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΟ 1945 ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ. Με ομαδικές σφαγές γενοκτονίες και βιασμούς ακομα και σε γριούλες!!λεηλατώντας τα παντα ! 2 παγκόσμιους πολέμους εκαναν για να πάρουν τον έλεγχο στην Ευρώπη αυτά τα μιασματα!

Βάζουμε την είδηση οπως την αναπαράγουν άλλοι με κριτική σκέψη 0,γιαυτό βάλαμε το εβραϊκό Βερολίνο καθώς στην Γερμανία υπάρχουν περί τα 250,000 εβραιων!!! :Στο εξώφυλλο εικονίζεται ο πρόεδρος Ερντογάν, με γυαλιά ηλίου. Στο βάθος διακρίνονται οι δύο μιναρέδες ενός γνωστού τζαμιού της Κωνσταντινούπολης που, χάρη στο φωτομοντάζ, έχουν μεταμορφωθεί σε πυραύλους έτοιμους προς εκτόξευση.Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας τονίζει ότι το τεύχος αυτό αντικατοπτρίζει μια "διαστρεβλωμένη και προκατειλημμένη" εικόνα της χώρας.

Στο εξώφυλλο εικονίζεται ο πρόεδρος Ερντογάν, απαθής, με γυαλιά ηλίου. Στο βάθος διακρίνονται οι δύο μιναρέδες ενός γνωστού τζαμιού της Κωνσταντινούπολης που, χάρη στο φωτομοντάζ, έχουν μεταμορφωθεί σε πυραύλους έτοιμους προς εκτόξευση.Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Τανζού Μπιλγκίτς χαρακτήρισε «ιδιαίτερα προκλητικό» το εξώφυλλο αυτό, ιδίως επειδή κυκλοφόρησε τη στιγμή που η Τουρκία γιόρταζε το μουσουλμανικό Εΐντ αλ Άντχα, τη Γιορτή της Θυσίας. Για τον εκπρόσωπο, το περιοδικό επιδίωξε να μεταφέρει "μια αρνητική εικόνα, όχι μόνο της Τουρκίας αλλά και του Ισλάμ επίσης".

Η κάλυψη του γερμανικού περιοδικού των ειδήσεων από την Τουρκία είχε προκαλέσει τριβές και στο παρελθόν. Τον περασμένο Μάρτιο ο ανταποκριτής του Der Spiegel στη χώρα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα επειδή δεν ανανεώθηκε η άδεια εργασίας του.

Οι σχέσεις της Άγκυρας με το εβραϊκού Βερολίνου είναι τεταμένες εδώ και πολλές εβδομάδες, ιδίως μετά την υιοθέτηση από το γερμανικό κοινοβούλιο μιας απόφασης που αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων το 1915 και τις απειλές της Τουρκίας να αναστείλει τη συμφωνία με την ΕΕ για τον περιορισμό των μεταναστευτικών ροών. Στις αρχές Αυγούστου η Τουρκία κάλεσε για εξηγήσεις τον Γερμανό επιτετραμμένο στην Άγκυρα, αφού οι γερμανικές αρχές απαγόρευσαν στον πρόεδρο Ερντογάν να μιλήσει μέσω βίντεο σε μια διαδήλωση υποστηρικτών του στην Κολονία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications