5 Σεπ 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ – Πόσο θα επηρεαστεί η τσέπη του μέσου τηλεθεατή με τα νέα δεδομένα

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ – Πόσο θα επηρεαστεί η τσέπη του μέσου τηλεθεατή με τα νέα δεδομένα

Θέλετε πολυφωνία στην τηλεόραση; Εξελικτικά θα πρέπει να βάζετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Γιατί;

Εάν τελικά φτάσουμε στο «μαύρο» των καναλιών, γιατί προηγείται η απόφαση του ΣτΕ και των ευρωπαϊκών δικαστηρίων αλλά και νέα ένδικα μέσα που θα χρησιμοποιήσουν οι «χαμένοι» αλλά και πιθανώς οι «κερδισμένοι» που έπεσαν στην παγίδα τζόγου της κυβέρνησης και πλήρωσαν αδρά, τότε το «μαύρο» δεν θα επηρεάσει μόνο τους χιλιάδες εργαζόμενους αλλά το σύνολο των Ελλήνων.

Και αυτό γιατί τα κανάλια που μέχρι τώρα τα έβλεπε κάποιος δωρεάν, θα αναγκαστούν να πάνε σε συνδρομητικά άρα το μέσο νοικοκυριό θα επιβαρυνθεί με ένα ακόμα έξοδο! Και με δεδομένο μάλιστα ότι οι νέοι καναλάρχες θα είναι υπό την έγκριση της κυβέρνησης, κάποιος θα θέλει να ακούσει μια άλλη άποψη άρα θα αναγκαστεί να πληρώνει.

Εάν μάλιστα πάρουν μεγάλο μερίδιο της αγοράς – δηλαδή της διαφημιστικής πίτας, πως θα βγάλουν τα έξοδά τους τα κανάλια που θα είναι στη Digea;

Με βάση τα δεδομένα αυτά καθίσταται σαφές ότι η συνδρομητική βάση για τις δύο πλατφόρμες, NOVA και OTE TV, εξελίσσεται σε κρίσιμο μέγεθος με αφορμή τη διαδικασία αδειοδότησης, καθώς θα αποτελέσει μία από τις κύριες εναλλακτικές για όσα πανελλαδικά κανάλια ελεύθερης λήψης είτε δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια είτε δεν μετείχαν καθόλου στη διαδικασία.

Σύμφωνα με τη realnews τα δύο συνδρομητικά κανάλια εμφανίζονται σχεδόν… ισόπαλα, ενώ το σύνολο των συνδρομητών ανέρχεται σε 920.000. Συγκεκριμένα, από τα οικονομικά στοιχεία του πρώτου εξαμήνου που δημοσιοποίησε η ΝOVA προκύπτει ότι οι συνδρομητές της είναι 460,252. Με ανακοίνωση του OTE TV στα τέλη Ιουνίου έγινε γνωστό ότι ο συνολικός αριθμός των συνδρομητών του ανήλθε στους 459,000. Το περίπου ένα εκατομμύριο συνδρομητών, λοιπόν, ανάγεται σε περίπου 2 με 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές. Το ζητούμενο είναι τι θα γίνει με τους υπόλοιπους;

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ – Πόσο θα επηρεαστεί η τσέπη του μέσου τηλεθεατή με τα νέα δεδομένα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications