11η Σεπτέμβρη: Ξεκινάει έρευνα για την αλήθεια της κατάρρευσης του Κτήριου 7
11η Σεπτέμβρη: Ξεκινάει έρευνα για την αλήθεια της κατάρρευσης του Κτήριου 7

15 χρόνια μετά, η άποψη ότι η Δύση είχε εμπλακεί στη σχεδίαση, οργάνωση, ακόμη και τη διεξαγωγή των φρικαλεοτήτων της 11ης Σεπτέμβρη (γνωστής ως 9/11) για να παρέχει τους λόγους για στρατιωτικές επεμβάσεις στο λεγόμενο Άξονα του Κακού, συνεχίζεται και παραμένει μία από τις μεγαλύτερες «θεωρίες συνωμοσίας» του κόσμου

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, ο κόσμος είδε τους Δίδυμους Πύργους να χτυπιούνται από τα αεροπλάνα, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι είχαν φυτευτεί βόμβες οι οποίες τους έριξαν.Μια μακροχρόνια άποψη είναι οι πύργοι δεν θα είχαν καταρρεύσει με τον τρόπο που το έκαναν, αν είχαν πληγεί από αεροσκάφη.

Αυτό που ισχυρίζονται οι αναλυτές είναι ότι πρέπει να έγινε μια «ελεγχόμενη έκρηξη» στο επίπεδο του εδάφους των Δίδυμων Πύργων, ώστε να καταρρεύσουν από μόνοι τους, όπως και έγινε.

Ένα βασικό μέρος της επιχειρηματολογίας τους είναι η κατάρρευση ενός τρίτου μικρότερου πύργου, που ονομάζεται Κτίριο 7, στο συγκροτήματα του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου, αρκετές ώρες μετά αφού έπεσαν οι τεράστιοι ουρανοξύστες (εκεί βρισκόταν και η ελληνική εκκλησία).

Πριν δυο μέρες, η Συμμαχία Αλήθειας της 9/11 της Βόρειας Καλιφόρνιας, πραγματοποιήσε το 12ο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της 9/11 Truth, όπου προβλήθηκε το βρετανικό ντοκιμαντέρ Incontrovertible (Αναμφισβήτητο).

Η ταινία του Τόνι Ρουκ κοιτάζει γιατί το Κτίριο 7 κατέρρευσε με τον τρόπο που το έκανε και την επίσημη εξήγηση που δόθηκε μετά από έρευνα από το Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας, με έδρα κοντά στην Washington DC, το οποίο εξακολουθεί να αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα δεδομένα του, εν μέσω ισχυρισμών ότι θα μπορούσε «να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια».

Το 911truth.org είναι μια ιστοσελίδα που λέει ότι είναι αφιερωμένη στην έκθεση της «συγκάλυψης» γύρω από την 9/11, και που αναζητούν δικαιοσύνη για τα θύματα και τους συγγενείς τους.

Στην ιστοσελίδα τους δηλώνουν: «Η αποστολή μας είναι να αποκαλύψουμε τα επίσημα ψέματα και τη συγκάλυψη γύρω από τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, με τρόπο που να εμπνέει τους ανθρώπους να ξεπεράσουν την άρνηση και να κατανοήσουν την αλήθεια.

Δηλαδή, ότι στοιχεία μέσα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και συγκαλυμμένα πολιτικά πρόσωπα πρέπει να έχουν ενορχηστρώσει ή συμμετάσχει στην εκτέλεση των επιθέσεων αυτών, με τον τρόπο που συνέβησαν».

Η ιστοσελίδα λέει ότι θέλει, επίσης, τη δικαιοσύνη για όλους εκείνους που εθίχθησαν από τις επιθέσεις, αρχίζοντας με την πλήρη δημοσιοποίηση όλων των αρχείων και των αποδεικτικών στοιχείων. Αντιστροφή όλων των εγχώριων και ξένων πολιτικών που απορρέουν από τις ψεύτικες δηλώσεις της επίσημης ιστορίας».

Προσθέτει ότι θέλει επίσης «πλήρη λογοδοσία για οποιαδήποτε και όλα τα άτομα μέσα και έξω από την κυβέρνηση των ΗΠΑ που εμπλέκονται στις επιθέσεις και αφορούν στα εγκλήματα της επιχείρησης, διευκόλυνσης, συνενοχής, βαριάς αμέλειας, συγκάλυψης ή παρεμπόδισης της δικαιοσύνης μετά το γεγονός».Μέχρι τώρα, η θεωρία ήταν ακριβώς αυτό και περιορίζεται στα διάφορα διαδικτυακά φόρουμ των δικτυακών «συνομωσιολόγων».Αλλά τώρα, το Πανεπιστήμιο της Αλάσκας είναι χορηγός μιας πλήρης έρευνας των ισχυρισμών ότι το Κτίριο 7 στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου έπεσε μετά από ελεγχόμενη κατεδάφιση κατά τις επιθέσεις 9/11.

Η επίσημη εκδοχή των γεγονότων είναι ότι η εξάπλωσης της πυρκαγιάς στο Κτήριο 7, από τους κύριους πύργους, κατέστρεψαν τη δομή προκαλώντας επίσης την πτώση του.

Πλάνα από τον πύργο που τυλίγεται στις φλόγες εμφανίστηκαν το 2011 και θεωρήθηκε η συνωμοσία μπορεί να τέλειωσε εκεί.

Αλλά ο Δρ J Leroy Husley, πρόεδρος του Πανεπιστημίου της Αλάσκα Fairbanks »(UAF) Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος, έχει συνεργαστεί με τους αρχιτέκτονες και τους μηχανικούς που συνδέονται με την ομάδα 9/11 Truth για να αξιολογήσει τα αίτια της κατάρρευσης.

Μια έκθεση στο Activistpost.com, αναφέρει: «Παρά το γεγονός ότι ερωτήματα παραμένουν σχετικά με το πώς τα δύο αεροπλάνα που έπληξαν τους δίδυμους πύργους μπορούσε να προκαλέσουν την πλήρη κατάρρευση των πολυώροφων κτιρίων, πολλοί ερευνητές της 9/11 επικεντρώνονται τώρα στην μυστηριώδη κατάρρευση του κτιρίου 7.

Ένας αριθμός των οικογενειακών μελών της 9/11 επισημαίνουν την κατάρρευση της Κτηρίου 7 ως πιθανή ρωγμή στην επίσημη ιστορία που θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια νέα εθνική συζήτηση για τα γεγονότα εκείνης της ημέρας.

«Το Κτήριο 7 δεν χτυπήθηκε από αεροπλάνο εκείνη την ημέρα. Ωστόσο, κατέρρευσε στις 17:20 σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας (NIST), η επίσημη αιτία για την κατάρρευση ήταν πυρκαγιές στα γραφεία.

Ένας αυξανόμενος αριθμός των οικογενειακών μελών, ακτιβιστών, αρχιτεκτόνων και μηχανικών αμφισβητούν την επίσημη θεωρία και αναζητούν μια νέα έρευνα σχετικά με Κτήριο 7.»Ο Dr Hulsey και το έργο Αξιολόγηση για το Κτήριο 7 ελπίζουν να δώσουν απαντήσεις σε κάποιες από τις ερωτήσεις.Το έργο είναι μια μελέτη δύο ετών και χρηματοδοτείται από Αρχιτέκτονες & Μηχανικοί για την9/11 Truth.Ο Δρ Hulsey κάλεσε τους επαγγελματίες από τους τομείς της δομικής μηχανικής, πολιτικής μηχανικής, μηχανολογίας, αρχιτεκτονικής, το σχεδιασμό των κτιρίων και κατασκευών, της φυσικής, των μαθηματικών και της επιστήμης, καθώς και καθημερινούς πολίτες, να συμμετάσχουν.

Είπε: «Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, μαζί με μια ομάδα από διδακτορικούς φοιτητές, θα ανοικοδομήσω ψηφιακά το Κτίριο 7 του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, χρησιμοποιώντας τα ίδια σχέδια που χρησιμοποιήθηκαν για να το χτίσει αρχικά.

Η έρευνά μας θα αξιολογήσει πόσο ευσταθεί η [επίσημη] αιτία κατάρρευσης του».Ο καθηγητής και η ομάδα του χαίρουν οικονομικής υποστήριξης της έρευνας τους και από το κοινό, από σήμερα μέχρι την ολοκλήρωση της μελέτης, τον Απρίλιο του 2017, η οποία και θα δημοσιοποιηθεί.

i-gata.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications