Διαμαρτυρία από τους Στρατιωτικούς! μην φοβάστε !για τη τσέπη τους πήγαν οχι για την Ελλάδα!!!
Έξω από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης: Διαμαρτυρία από τους Στρατιωτικούς! μην φοβάστε !για τη τσέπη τους πήγαν οχι για την Ελλάδα!!

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποιούν αυτή την ώρα εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη μη υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ που δικαίωνε τους ένστολους για τα μισθολογικά τους.

Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούν πλακάτ όπου αναγράφονται συνθήματα όπως «Καμμένε θυμήσου την υπόσχεσή σου», ενώ από τα μεγάφωνα που κρατούν παίζουν σχετικές δηλώσεις του υπουργού Άμυνας. Οι εκπρόσωποί τους διαμηνύουν πως θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να δικαιωθούν.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Κανείς δεν δουλεύει για τη ψυχή του παππού του. Μέχρι εδώ καλά.
Το λάθος βρίσκεται στο ότι, δεν μπορείς να δέρνεις άλλους που διαδηλώνουν για το ψωμί τους και ταυτόχρονα να ζητάς από αυτούς που υπηρετείς και σου λένε να τους δέρνεις, λεφτά, παίρνοντας την θέση των δαρμένων που εσύ που τώρα φωνάζεις έδερνες. Δεν ειναι δυνατόν πρώτα να δέρνεις και μετά να διαδηλώνεις.
Δεν γίνονται αυτά. Πρέπει να διαλέξουν οι αστυνομικοί με ποιόν είναι και να δείρουν αυτούς που πραγματικά πρέπει να δείρουν.......


Φίλος

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications