Όταν κάποιος ακούει και βλέπει φαντάσματα νεκρών, ως μέρος της ικανότητας του ανθρώπου που ειναι σε καταστολή σε πολλούς!!
Όταν κάποιος ακούει και βλέπει φαντάσματα νεκρών, ως μέρος της ικανότητας του ανθρώπου που ειναι σε καταστολή σε πολλούς!!

Υπάρχουν περιπτώσεις, όταν απόλυτα υγιές και φυσιολογικοί άνθρωποι ακούνε φωνές και ήχους που αψηφούν τη λογική εξήγηση .

Αυτό το φαινόμενο ειναι μια απο τις παραφυσικές ικανότητες που ειναι σε καταστολή,σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας συμβαίνει αυτο. Δεν είναι μόνο οι σαμάνοι, οι προφήτες, η οι ιερείς, και οι κοινοί άνθρωποι εχουν ακούσει φωνές , μηνύματα και διάφορες αλλα παραφυσικα φαινόμενα . Τέτοια φαινόμενα μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες- η τυχαίες και σκόπιμες.

φαντάσματα νεκρών

Η δεύτερη κατηγορία απο σαμάνους, μέντιουμ και άλλους εκπροσώπους αποκρυφιστικών πρακτικών,που έρχονται σε επαφή με απόκοσμες δυνάμεις: με τα πνεύματα των νεκρών, αγγέλους ή τους εξωγήινους, αυτο το φαινόμενο υφίσταται, αν και το αρνείται η επιστήμη. Ωστόσο, αν ερμηνευτούν σωστά οι πληροφορίες που παίρνουν, μπορούν να επωφεληθούν. Φώτο Η ΜΑΡΊΑ ORSIC που έδωσε πληροφορίες για τεχνολογία στους ναζι, με αυτο τον τρόπο, αλλα και τι κανουν οι Εβραίοι σε αυτόν τον πλανήτη! απο τους ολύμπιους "Θεούς".

Φυσικά, αυτά ακούγονται τρελά απο τους θνητούς, και συχνά όσοι εχουν αυτές τις δυνάμεις κρύβονται απο αυτούς για να μην θεωρηθουν τρελοί. Ιδιαίτερα συχνά αυτό συμβαίνει σε μικρά παιδιά άθελα τους ,πολλοι φοβούνται αυτό που δεν μπορουν καταλάβουν, και οτι τους κάνει να ξεχωρίζουν από τους άλλους θνητούς ανθρώπους.

Tesla

Πόσοι ξερουν άραγε οτι ο Tesla ετσι έκανε εφευρέσεις; φυσικά αυτη την "επαφή" δεν μπορουν να την κανουν αλλες φυλές, κατώτερες!!ζωώδες φυλές ζουν αναμεσα σας! * * * (αυτές που τα θεωρούν ολα αυτά "βλακειες"! γιατι ετσι ειναι στο DNA τους! και δεν μπορουν να φτάσουν το χρυσό γένος,γιαυτό δεν τον εχουν στα σχολεια! αντί αυτού εχουν των Εβραίο απατεώνα ΑΪΝΣΤΆΙΝ δηθεν ως επιστήμονα! )

Ακόμη και σήμερα, ορισμένοι επιστήμονες προσπαθούν να εξηγήσουν τις υπερφυσικές ικανότητες, όπως την διόραση κλτ,οι ψυχίατροι μην μπορώντας να δώσουν μια λογική εξήγηση, εύκολα μπορούν να στείλουν αυτά τα ξεχωριστά άτομα σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.(έμενα ειδικά με εχουν για ψυχοπαθή! οχι μόνο αυτοι αλλα και οι θνητοί στην μαζα!)

Κάποιος όταν ηταν παιδί έβλεπε συχνά την νεκρή γιαγιά του,και άκουγε τη φωνή της,μια άλλη περίπτωση ειναι αυτη ενός παιδιού που άκουσε την φωνή ενός νεκρού!.Οι επαφές με τους νεκρούς συμβαίνουν παγκοσμίως και σε όλα τα στάδια της ιστορίας και έχουν διάφορες μορφές.Ως όνειρα, οράματα ενώ είμαστε ξύπνιοι, ακουστικές φαντασιώσεις (;) και όλα αυτά γίνονται είτε αυθόρμητα είτε προκαλούνται μέσω καταστάσεων έκστασης.

Σε πολλές κουλτούρες,τα πνεύματα των νεκρών καλούνται μέσω τελετών για να συνεισφέρουν με την σοφία τους,τις συμβουλές τους και την γνώση για τα μελλούμενα.Σε κρίσιμες στιγμές,οι ίδιοι οι νεκροί φαίνεται να προωθούν την επικοινωνία τους χρησιμοποιώντας κάθε δυνατό μέσο έτσι ώστε να γίνουν αντιληπτοί και αποτελεσματικοί.

Από τη στιγμή της εμφάνισης της ηλεκτρομαγνητικής τεχνολογίας, μυστηριώδη μηνύματα έχουν μεταδοθεί μέσω τηλεγράφου, φωνογράφου ,ραδιοφώνου, τηλεοράσεως κλπ.
Στις αρχές του 20ου αιώνα, κάποιοι ερευνητές κατασκεύασαν μερικές συσκευές με την ελπίδα να αποτυπώσουν τις φωνές των νεκρών. Ο Thomas Alva Edison,του οποίου οι γονείς ήταν πνευματιστές, είχε την πεποίθηση πώς θα μπορούσε να κατασκευαστεί μια τηλεφωνική συσκευή που θα συνέδεε τον κόσμο των ζωντανών με αυτόν των νεκρών. Βεβαίωσε ότι είχε αρχίσει να δουλεύει επάνω σε μια τέτοια συσκευή η οποία όπως φαίνεται δεν ολοκληρώθηκε ποτέ διότι πέθανε.©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications