Άσαντ: Καταφανής η επίθεση των ΗΠΑ κατά της χώρας μου
Άσαντ: Καταφανής η επίθεση των ΗΠΑ κατά της χώρας μου

Ανεβαίνει το θερμόμετρο πάνω από τη Συρία μετά την προδοτική στάση των ΗΠΑ.

Πυρ και μανία κατά των ΗΠΑ είναι ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας έκανε λόγο για απρόκλητη και καταφανή επίθεση των ΗΠΑ κατά του στρατού του (στην κομμουνιστοελλαδα και επίσημα πια,λενε οτι η Aμερική πολεμάει την isis!και αλλα τετοια χαζά που μονο οι χαμηλής αντίληψης και νοημοσύνης τα πιστεύουν )

"Κάθε φορά που το Κράτος της Συρίας προελαύνει στο μέτωπο και καταγράφει πρόοδο στη διαδικασία της εθνικής συμφιλίωσης, τα Κράτη που διάκεινται εχθρικά προς τα εμάς επιτείνουν την υποστήριξή τους στις τρομοκρατικές οργανώσεις.

Τελευταίο παράδειγμα, η καταφανής επίθεση των ΗΠΑ εναντίον μιας θέσης του συριακού στρατού στο Ντέιρ Εζόρ προς όφελος της τρομοκρατικής οργάνωσης Ντάες" κατήγγειλε νωρίτερα ο ίδιος.

Ο ηγέτης της Συρίας μάλιστα πέταξε τα "καρφιά" κατά ολόκληρης της Δύσης, λέγοντας πως τα μέρη εκείνα που είναι εχθρικά προς τον νόμιμο πρόεδρο της χώρας κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να συνεχίζουν τις συγκρούσεις οι ισλαμιστές.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Αυτό είναι το λιγότερο μπροστά στους λιποτάκτες νέους και νέες απ΄τη Συρία, που την κοπάνισαν, αντί να κάτσουν να πολεμήσουν.
Τους Αμερικανούς τους ξέρουμε. Τους λιποτάκτες τα παλληκάρια
της Συρίας τώρα τους μάθαμε.


Φίλος

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications