Άγριο ξέσπασμα του Σρόιτερ: «Είσαι ο γνωστός σε όλους, Έλληνας σκα…ψυχος»!
Άγριο ξέσπασμα του Σρόιτερ: «Είσαι ο γνωστός σε όλους, Έλληνας σκα…ψυχος»!

«Περαστικά και κάτσε να βλέπεις, γιατί τα καλά τώρα αρχίζουν...» Με νέα ανάρτησή του στο Facebook, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, Αντώνης Σρόιτερ, ξεσπά κατά όσων χαίρονται με την προοπτική να πέσει μαύρο στα κανάλια που δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρει:

«Σου φταίνε ολοι και ολα, για τα χάλια της δίκης σου ζωής. Πάντα ευθύνονται οι άλλοι, εσύ δεν φταις σε τίποτα.

Χαίρεσαι για το πρόβλημα που αντιμετωπιζει κάποιος, γιατι ετσι πιστεύεις οτι παίρνει γεύση, απο τη δική σου μιζέρια.

Είσαι ο γνωστός σε όλους, Ελληνας «σκα…ψυχος». Κομμάτι αυτής της κοινωνίας, ευτυχώς μικρο.

Ο αλλος λοιπόν, μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα του, μπορεί και οχι. Εσυ πάλι, παντα «σκα…ψυχος» θα είσαι. Και την μιζέρια σου δεν θα την ξεπεράσεις πότε.

Γιατι δεν έχεις μάθει να παλεύεις για το δικο σου καλο, αλλα για το κακό των άλλων. Περαστικά και κάτσε να βλέπεις, γιατι τα καλα τωρα αρχίζουν».

Post A Comment:

5 comments

Ανώνυμοςείπε...

όταν θα κατέβεις στον πλανήτη ΓΗ από εκεί που βρίσκεσαι, και όταν θα χάσεις την ασυλία που σου έδιναν κάνοντας την βρομοδουλειά του εκάστοτε εργοδότη σου, ίσως και να πάρεις μια ιδέα το πως είναι να παλεύεις μόνος σου χωρίς πλάτες άλλων, να επιβιώνεις με τα απολύτως απαραίτητα, και τις περισσότερες φόρες να μοιράζεσαι αυτά τα λίγα που έχεις με κάποιον άλλον που δεν έχει ούτε αυτά, και όταν θα ξαναμετρήσεις σε ποιο κομμάτι είναι οι πολλοί και σε ποιο οι λίγοι, και θα καταπιείς όλους αυτούς τους φτιαχτούς χαρακτηρισμούς, τότε θα αισθανθώ ότι έχω απέναντί μου κάποιον που ξέρει τι συμβαίνει σε αυτήν την προδομένη χώρα, άλλα βλέπεις η ζωή δεν είναι ένα χειραγωγημένο δελτίο ειδήσεων να το κόβεις και να το ράβεις όπως θέλεις εσύ, είναι ένα πιάτο που θα το φας κρύο, θες δεν θες, αα για να μην το ξεχάσω κιόλας, οι ενεργοί πολίτες αυτού του τόπου γνωρίζουν πλέον τι ρόλο παίζουν όσοι έχουν το δικαίωμα να βγαίνουν στο γυαλί, και ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετούν, ας πρόσεχες, στο καλό και να μας γράφεις.

Ανώνυμοςείπε...

Καλά,! ελευθερε αετε μην ακούσει εσύ για γερμανό καλός κακός ή χαρά σου δεν κρύβεται
Ποιος έχει δίκιο ρε! Το γερμανό εβραϊκό παπαγαλακι ο άνθρωπος που έκανε προπαγάνδα υπέρ τον μνημόνιο να χάσει τη δουλειά του όχι μόνο αυτός όλοι όσοι δούλευαν στα βοθροκαναλα να πεθάνουν στο δρομο

Ανώνυμοςείπε...

Δεν γνωρίζω αν έκανε προπαγάνδα,
Στην ελλαδα δεν ζεις? Ενωείτε
Ούτε εγώ βλέπω είδησης αλλά λίγο πολύ ξέρω τη λέει ο καθένας πόσο μάλλον εσύ που είσαι και στο <>

Ωραίο σάιτ πρόσφατα το ανακάλυψα τεριαζει και με το προσωνύμιομου: ΦΟΙΝΙΞ

Και εγώ είμαι <> τον γερμανό μεταξύ των άλλων επειδή παράγουν Bmw,mercedes,audi κ.τ.λ. μακάρι να είχαμε και εδώ τέτοιες βιομηχανίες
Άλλωστε αυτό που δεν ξέρει ή μάζα ή το αποκρύπτουν χαρην των ναζί και του χιτλερ αναπτύχθηκαν όλες αυτές ή βίομηχανιες

thevείπε...

Δηλαδή ο κύριος Σρόιτερ θέλει να μας πει ότι πριν χάσει το κανάλι του την άδεια και αυτός προφανώς κινδυνεύσει να μείνει χωρίς δουλειά οι χρήστες του facebook ήταν καλύτεροι άνθρωποι; Μαζέψου λίγο φιλαράκο γιατί είσαι μικρός στην πιάτσα και πιθανώς δεν έχεις δει ακόμη πισώπλατες μαχαιριές από το ίδιο το συνάφι σου. Άσε που απ' ότι μπορώ να καταλάβω, από την περιοχή που μένεις, το αυτοκίνητο που οδηγείς και τα χρόνια έμμισθης δημοσιογραφίας σου σε καλή θέση σε κανάλι άλφα-άλφα δεν έχεις και οικονομικό πρόβλημα. Μάθε λοιπόν ότι η 'κυρά Κατίνα της κάθε γειτονιάς' κρυφοχαίρεται από τις εσχατιές της δικής της ψυχούλας για το κάθε πισωπάτημά σου. Και εσύ να μάθεις να κάνεις και λίγο το μαλάκα τώρα που είσαι ακόμα νέος γιατί άμα γεράσεις με αυτά τα μυαλά θα γίνεις κάτι σαν το γεροξεκούτη το αφεντικό σου. Και κάτι άλλο, δεν χρειάζεται να λες στους Έλληνες που σε κατηγόρησαν να κάτσουν να βλέπουν την αφεντιά σου, ειδικά τώρα που έχασες το όμορφο περιτύλιγμα του κωλοκάναλού σου. Αν ήτανε να σου ευχηθώ κάτι να ξέρεις δεν θα ήταν τίποτε διαφορετικό από την δίκαιη κατάσταση στην οποία περιήλθες, να υβρίζεις και να σε υβρίζουν, γιατί έτσι είθισται στην χώρα μας. Αν δεν σου αρέσει ο τρόπος να πας αλλού.

Ανώνυμοςείπε...

Ρε τα λαμόγια χάνονται ?
Τι πιστεύεται θα χαθεί?ρε πισα και πούπουλα .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications