Η υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας συνεχίζεται ακάθεκτα…[Βίντεο] (στα πρότυπα ισλάμ!)
Η υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας συνεχίζεται ακάθεκτα…[Βίντεο]

Ο Υπουργός Παιδείας Ν. Φίλης εργάζεται πυρετωδώς, ούτως ώστε η Παιδεία στα Δημόσια Σχολεία μας να προσαρμοστεί στις γνωστικές ικανότητες και θρησκευτικά πιστεύω των Αφροασιατών Μουσουλμάνων που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας και την Ευρώπη γενικότερα.

Της Αικατερίνης Παπαδοπούλου

Οι προτάσεις του κ. Φίλη περιλαμβάνουν την μείωση των διδακτικών ωρών των Αρχαίων Ελληνικών για την διευκόλυνση των γλωσσικών γνώσεων των αλλοδαπών, το αντικείμενο διδασκαλίας των θρησκευτικών αλλάζει, ούτως ώστε να μη προσβάλλονται τα θρησκευτικά πιστεύω των Μουσουλμάνων και τώρα, θέλει να μειώσει τις διδακτικές ώρες του μαθήματος της βιολογίας στο Γυμνάσιο, διότι α) τα διδάγματα του Κορανίου έρχονται σε αντιδιαστολή με τις φυσικές επιστήμες και δεν πρέπει το διδακτικό υλικό να βάλει τους Μουσουλμάνους διδάσκοντες στη διαδικασία της σύγκρισης Θρησκεία vs Επιστήμες και β) πρέπει όλοι οι κάτοικοι της Ευρώπης -πλην μιας συγκεκριμένης ελίτ- να βρίσκονται στο ίδιο πνευματικό σκοτάδι.

Ακολουθεί το έγγραφο διαμαρτυρίας που απέστειλαν στον Υπουργό Παιδείας οι Πρόεδροι Τμημάτων Βιολογίας επτά Πανεπιστημίων της χώρας:Έγγραφο Προέδρων Τμημάτων Βιολογίας προς Υπουργείο Παιδείας on Scribd

Η υποβάθμιση της παιδείας είναι από τους πρωταρχικούς στόχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και αν σήμερα σε εμάς τους Ευρωπαίους οι απόψεις «φωτισμένων» Ιμάμηδων, σαν τους παρακάτω, μας προκαλούν ανάμικτα συναισθήματα όπως, απορία, γέλιο, οργή, αγανάκτηση και θλίψη… στο προσεχές μέλλον θα αντικαταστήσουν σταδιακά τους διδάσκοντες στα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

antizitro

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications