Λογική ηλίθιας Βραζιλιάνας φοιτήτριας (παντού έχει τέτοιες!): Δεν ήξερα ότι ήταν ο Μπολτ, όλοι οι Τζαμαϊκανοί μοιάζουν!
Λογική ηλίθιας Βραζιλιάνας φοιτήτριας (παντού έχει τέτοιες!): Δεν ήξερα ότι ήταν ο Μπολτ, όλοι οι Τζαμαϊκανοί μοιάζουν!

Η αποκάλυψη για την παράνομη νύχτα πάθους ανάμεσα στον Γιουσέιν Μπολτ και την 20χρονη Βραζιλιάνο φοιτήτρια, έχει προκαλέσει σάλο.

Η Jady Duarte έστελνε φωτογραφίες τους σε φίλες της. Και οι φωτογραφίες κατέληξαν σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ και λίγες ώρες αργότερα πως γιόρτασε ο θρύλος του στίβου τα 30α γενέθλιά του.

«Είναι πολύ αρνητικό όλο αυτό. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω διάσημη. Πεθαίνω από ντροπή. Δεν ήταν κάτι φοβερό. Ήταν κάτι απλό, συνηθισμένο. Δεν θέλω να πω περισσότερα για να μην μπλέξω ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Αυτός με πρωτοείδε. Έστειλε έναν σεκιούριτι να με φωνάξει. Μιλήσαμε για λίγο. Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτός, επειδή ήταν πολλοί Τζαμαϊκανοί που έμοιαζαν μεταξύ τους» . Και όποιος σε φωνάζει πας; Όποιος Τζαμαϊκανός σου κάνει ψιτ, του κάθεσαι; Κι όταν λέει ότι όλοι οι Τζαμαϊκανοί μοιάζουν, τι εννοεί; τους μετρά με τον χάρακα και της βγαίνουν ίδιοι;

Η 20χρονη φοιτήτρια τράβηξε selfie στο κρεβάτι με τον Ολυμπιονίκη και τις έστειλε στις φίλες της μέσω WhatsApp. Με ταχύτητα oι φωτογραφίες έγιναν viral και η Jady Duarte η πέτρα του σκανδάλου, υποστήριξε ότι δεν ήξερε ποιος ήταν αυτός ο Μπολτ. Όταν τα media την ενημέρωσαν ότι ο σπρίντερ ήταν ο εραστής της εκείνη έκρινε οτι δεν είχε "επιδόσεις πρωταθλητή στο κρεββάτι. Ήταν κανονικός", πηγή .iefimerida που δεν διόρθωσαν καν το κείμενο απο μετάφραση !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications