Βίασαν, σκότωσαν και έκαψαν στέλεχος της Google
Βίασαν, σκότωσαν και έκαψαν στέλεχος της Google

Νεκρή εντοπίστηκε μέσα σε μικρό δασάκι 27χρονη υπάλληλος της Google από τη Νέα Υόρκη, που εξαφανίστηκε μετά από μια απογευματινή βόλτα για τρέξιμο ενώ ήταν για επίσκεψη στη μητέρα της στη Μασαχουσέτη.

Η νεαρή Vanessa Marcotte χάθηκε την ώρα που είχε πάει για τρέξιμο και το άψυχο σώμα της βρέθηκε γύρω στις 20:20 την Κυριακή, αρκετά κοντά στο σπίτι της μητέρας της.

Οι ερευνητές εξέτασαν το ενδεχόμενο η Marcotte να κακοποιήθηκε σεξουαλικά πριν δολοφονηθεί και να πυρπολήθηκε καθώς βρέθηκε με εγκαύματα στα χέρια, το κεφάλι και τα πόδια της. Οι Aρχές δεν διευκρίσαν τον τρόπο του θανάτου της αλλά έκαναν λόγο για ανθρωποκτονία.

«Έχουμε ένα τρομερό σύνολο γεγονότων, μια φρικτή περίσταση» ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Tύπου. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε ημίγυμνη στο δάσος, με τα σημάδια της ανθρωποκτονίας και της φωτιάς στο σώμα της.

Η 27χρονη ήταν στέλεχος της Google και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρείας: «Ήταν ένα πολύ αγαπημένο μέλος της ομάδας της Google, που εργαζόταν στη Νέα Υόρκη στο γραφείο μας για τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και ήταν γνωστή για το ότι ήταν πάντα χαμογελαστή, είχε πάθος για τον εθελοντισμό και για τα σπορ. Είμαστε βαθύτατα σοκαρισμένοι και λυπημένοι και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά της και τους φίλους της».

Όπως φαίνεται από τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα η 27χρονη είχε συνεχή ενασχόληση με τους υπολογιστές και τις επιχειρηματικές στρατηγικές και είχε ήδη κάνει πολύ σημαντικά βήματα στην καριέρα της. Ήθελε μάλιστα να αναπτύξει ακόμη περισσότερο τις δεξιότητές της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications