✠Τζιχαντιστές θέλουν να καταταγούν στον Γερμανικό Στρατό! που ειναι υπό διοίκηση ΝΑΤΟ✠ εχουν ακομα τον Ελληνορωμαϊκό  σταυρό...
✠Τζιχαντιστές θέλουν να καταταγούν στον Γερμανικό Στρατό! που ειναι υπό διοίκηση ΝΑΤΟ✠ εχουν ακομα τον Ελληνορωμαϊκό  σταυρό

Υπάρχουν ενδείξεις ότι τζιχαντιστές προσπαθούν να ενταχθούν στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων της Γερμανίας προκειμένου να λάβουν στρατιωτική εκπαίδευση και υπάρχει κίνδυνος ότι ενδεχομένως θα χρησιμοποιήσουν αυτήν την εκπαίδευση για να διαπράξουν επιθέσεις στη Γερμανία ή στο εξωτερικό, έγραψε γερμανική εφημερίδα, επικαλούμενη προσχέδιο εγγράφου.

Οι ένοπλες δυνάμεις θέλουν οι υποψήφιοι να υποβάλλονται σε έλεγχο ασφαλείας από την στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών, αρχής γενομένης τον Ιούλιο του 2017, προκειμένου να μπορούν ταχέως να εντοπίζουν τους εξτρεμιστές, τους τρομοκράτες και τους εγκληματίες, επισημαίνεται στο άρθρο της Welt am Sonntag, που θα δημοσιευθεί την Κυριακή.

Τέτοιου είδους έλεγχοι ασφαλείας θα απαιτήσουν αλλαγές στους νόμους που διέπουν το στρατό.
Προσχέδιο στο οποίο δικαιολογούνται τέτοιου είδους αλλαγές και το οποίο περιήλθε στην γνώση της Welt am Sonntag υπογραμμίζει ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι τζιχαντιστές προσπαθούν να καταταγούν «στις ένοπλες δυνάμεις οι λεγόμενοι στρατιώτες βραχείας θητείας», προκειμένου να εκπαιδευτούν.

Η Γερμανία συγκλονίστηκε από μια σειρά βίαιων επιθέσεων τον Ιούλιο, για δύο εκ των οποίων την ευθύνη ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος και ο υπουργός Εσωτερικών έχει ήδη ανακοινώσει σχέδια ενίσχυσης των μέτρων ασφαλείας.

Το υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να εγκρίνει αλλαγές στην στρατιωτική νομοθεσία την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται πηγές από τις υπηρεσίες ασφαλείας.

Τι να το κανεις τον στρατό; η χωρα ειναι υπό εβραϊκή κατοχή κανονικά έως το 2099 μέχρι να μην μεινει ούτε ένας μη κομμουνιστής αριστερός! οι ναζι επιβάλουν μετρά!ποιοι ναζι ρε πρόβατα; οι ιδιοι που εχουν την εξουσία εδω εχουν και εκεί, και λενε τάχα οτι "επιβάλουν" μετρά, όταν ειναι όλοι το ίδιο! (αυτά τα Μογγολία πιστά σκυλάκια των εβραιων με προβληματικό εγκέφαλο εκ γενετής )!και ενα βίντεο απο τότε που ηταν ελεύθερη,απο την Κομμουνιστική πανούκλα, στην Ελλάδα λόγο οτι ειναι γεμάτο μογγολοελληνες το 40 τους έσφαζαν σαν αρνιά,και οι χωριάτες κάλυπταν τα Μογγολία!

ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΈΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ!! το 1821! (οπως ανακάλυψα πρόσφατα θα ασχοληθούμε σε άλλο ποστ)! και πλήρωσαν την ηλιθιότητα τους, αφου οι κομμουνιστές έσφαζαν επι 5 χρονιά (1945-1950)γνησιους Έλληνες σε όλη την χωρα! χωρίς τους χρήσιμους ηλίθιους, ο κόσμος θα ηταν καλύτερος! πάνω σε αυτούς βασίζονται και κανουν οτι θέλουν χρονιά τωρα,και οχι μόνο άφησαν όλοι την γερμάνια τότε να υπερασπιστεί μονή της την Ευρώπη απο την εβραϊκή πανούκλα!αλλα πολέμησαν και κατά της για τους Εβραίους! ζωντανό παράδειγμα στην Ελλάδα: ειναι τοσο ηλίθιοι που έβγαλαν τους κομμουνιστές του ΚΚΕ συριζα να σωθούν!τωρα ποιος θα σώσει την Ευρώπη που ειναι όλες οι χώρες υπό κατοχή κομμουνιστών;.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications