Μπα οι αριστεροί τέτοια πράγματα? σύμβουλος του Τσίπρα έπαιρνε χρήματα από τον Σόρος
Μπα οι αριστεροί τέτοια πράγματα;σύμβουλος του Τσίπρα έπαιρνε χρήματα από τον Σόρος

Τίποτα το νέο! άκρως αποκαλυπτικό είναι το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος (πως το έπαθε;)για στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο σύμβουλος του Τσίπρα έπαιρνε χρήματα από το Ίδρυμα του Τζορτζ Σόρος. Πρόκειται -σύμφωνα με το δημοσίευμα μετά από έρευνα στα DC LEAKS- για τον Ματθαίο Τσιμπάκη ο οποίος επιβεβαίωσε την πληροφορία λέγοντας πως «είχα ανάγκη από χρήματα. Που είναι το κακό;».

Ο Ματθαίος Τσιμπάκης είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού στα social media… Αυτός που φροντίζει για το… καλό προφίλ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο σκηνοθέτης, Μανώλης Παπανικήτας, ενώ ο Ματθαίος Τσιμπάκης, είναι το πρόσωπο που όλοι γνωρίσαμε μέσω της διαδικτυακής συνέντευξης του αρχηγού με τους πολίτες μέσω twitter και ασχολείται με τα Νέα Μέσα.

Αυτό του είχε δώσει προνομιακή θέση στην Ελευθεροτυπία παλαιότερα, ενώ αργότερα μετακόμισε στην Καθημερινή ως υπεύθυνος του επιστημονικού Popular Science.Βασικά δεν θελει πολύ μυαλό να δει κανεις οτι ολο το συριζα ειναι μια πληρωμένη απατη!με χρήσιμους ηλίθιους! του ΚΚΕ ΚΝΕ,ΠΑΣΟΚ, αυτά τα λέγαμε απο το 2013!! ας βγάλουν και ποιοι πληρώνουν τα χιλιαδες τσιράκια τους! απο πολύ πριν βγει!έως σημερα! αλλα και να βγάλουν δεν θα γίνει τίποτα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications