Τρίχρονο Παιδί Θυμήθηκε Προηγούμενη Ζωή, Βρήκε Τον Δολοφόνο Του Και Το Σώμα Του
Τρίχρονο Παιδί Θυμήθηκε Προηγούμενη Ζωή, Βρήκε Τον Δολοφόνο Του Και Το Σώμα Του

Το σύμπαν είναι γεμάτο μυστήρια που συχνά θέτουν σε αμφιβολία τις γνώσεις μας.

Ο διεθνής δημοσιογραφικός οργανισμός «Epoch Times» συλλέγει ιστορίες για παράξενα φαινόμενα που διεγείρουν τη φαντασία και ανοίγουν τους ορίζοντες για δυνατότητες που μέχρι πρότινος δεν θα μπορούσαμε ούτε καν να ονειρευτούμε. Το περιστατικό έχει ως εξής:

Ένα τρίχρονο αγόρι από την περιοχή Υψίπεδα του Γκολάν (κοντά στα σύνορα της Συρίας και του Ισραήλ) ισχυρίστηκε ότι στην προηγούμενη ζωή του δολοφονήθηκε με τσεκούρι. Μάλιστα, έδειξε στους γέροντες του χωριού το σημείο όπου ο δολοφόνος έθαψε το σώμα του. Ψάχνοντας σε εκείνο το μέρος, πράγματι βρήκαν εκεί τον σκελετό ενός άντρα. Έδειξε επίσης στους γέροντες πού βρισκόταν το όπλο του εγκλήματος και αφού έσκαψαν, όντως βρήκαν ένα τσεκούρι.

Η ιστορία αυτού του αγοριού μαζί με άλλες από παιδιά που φαίνεται να θυμούνται τις προηγούμενες ζωές τους με επαληθευμένη ακρίβεια, περιλαμβάνονται στο βιβλίο του Γερμανού θεραπευτή Trutz Hardo «Παιδιά που έζησαν στο παρελθόν: μετενσάρκωση σήμερα:» (Children Who Have Lived Before: Reincarnation Today). Στην ιστορία του αγοριού μάρτυρας υπήρξε ο δρ Eli Lasch, ο οποίος διηγήθηκε αυτά τα εκπληκτικά γεγονότα.

Το αγόρι ανήκε στην εθνοτική ομάδα των Δρούζων και στον πολιτισμό του η μετενσάρκωση είναι αποδεκτή ως γεγονός. Ωστόσο, η ιστορία του προκάλεσε έκπληξη στην κοινότητά του. Το παιδί γεννήθηκε με ένα μακρύ, κόκκινο σημάδι στο κεφάλι του. Οι Δρούζοι πιστεύουν, όπως άλλωστε και άνθρωποι που προέρχονται από άλλους πολιτισμούς, ότι τέτοια σημάδια σχετίζονται με τον τρόπο θανάτου σε προηγούμενες ζωές. Όταν λοιπόν μεγάλωσε τόσο ώστε μπορούσε να μιλήσει, είπε στην οικογένειά του ότι είχε σκοτωθεί από χτύπημα στο κεφάλι με τσεκούρι.

Υπάρχει η συνήθεια οι γέροντες του χωριού να οδηγούν ένα παιδί στην ηλικία των 3 ετών στο μέρος που έζησε στην προηγούμενη ζωή του, σε περίπτωση που το θυμάται. Το συγκεκριμένο αγόρι γνώριζε από ποιό μέρος ήταν, γι’ αυτό και πήγαν εκεί. Όταν έφτασαν, θυμήθηκε το όνομα που είχε στην προηγούμενη ζωή του.

Ένα χωρικός ανέφερε ότι ο άντρας που το αγόρι ισχυρίστηκε ότι αποτελούσε μετενσάρκωσή του είχε εξαφανιστεί πριν από 4 χρόνια. Η οικογένεια και οι φίλοι του σκέφτηκαν ότι ίσως απομακρύνθηκε και βρέθηκε κατά λάθος σε εχθρικό έδαφος.

Το αγόρι κατάφερε επίσης να θυμηθεί το ακριβές όνομα του δολοφόνου. Και όταν ο μικρός συναντήθηκε μαζί του, το πρόσωπο του δολοφόνου άσπρισε, αλλά δεν παραδέχτηκε το έγκλημα. Σε αυτό το σημείο το αγόρι οδήγησε τους γέροντες στο μέρος που είχε ταφεί το σώμα του. Εκεί ακριβώς βρέθηκε ο σκελετός ενός άντρα με ένα τραύμα στο κεφάλι, το οποίο αντιστοιχούσε στο σημάδι του αγοριού. Επίσης, βρέθηκε το όπλο με το οποίο είχε γίνει ο φόνος.

Με τόσες αποδείξεις, ο δολοφόνος αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι όντως διέπραξε το έγκλημα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications