Το tweet του βουλευτή της Χ.Α για την πρόκριση Παπαχρήστου.»Κέρνα τους πόνο»
Το tweet του βουλευτή της Χ.Α για την πρόκριση Παπαχρήστου.»Κέρνα τους πόνο»

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, σχολίασε την πρόκριση της Βούλας Παπαχρήστου στον τελικό του τριπλούν…

Το tweet του βουλευτή της Χ.Α για την πρόκριση Παπαχρήστου.»Κέρνα τους πόνο»

«Μπράβο ρε Βουλάρα! Κάνεις περήφανους όλους τους Έλληνες κ κερνάς πόνο τα ανθελληνικά ελληνόφωνα σκουπίδια. Περαστικά σας ζώα!».

Πρόγραμμα και αποτελέσματα...Άλμα τριπλούν γυναικών.Προκριματικά Ολοκληρώθηκε 2η θέση,14.43 μ. Άλμα τριπλούν γυναικών Τελικός Ολοκληρώθηκε Κατάταξη: 8.

Αποβολή από τους Ολυμπιακούς Αγώνες απο τους αληθινούς φασίστες αριστερούς!για να μην ξεχνιόμαστε!γιατι εχουν τον ειρωνικό τίτλο :Το tweet του χρυσαυγίτη βουλευτή για την πρόκριση Παπαχρήστου.»Κέρνα τους πόνο», οι σελίδες του συστήματος!
Η Βούλα Παπαχρήστου ήταν να αγωνιστεί στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, αλλά αποβλήθηκε από την ελληνική ομάδα όταν στις 25 Ιουλίου 2012 δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter ένα ανέκδοτο που αναφέρονταν στους Αφρικάνους σχετικά με τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου.

Η δημοσίευση αυτή ήταν παράλληλη της ειδησεογραφίας που υπήρχε εκείνο το διάστημα στην Ελλάδα, σχετικά με την εμφάνιση του Ιού του Δυτικού Νείλου και την προσβολή τουλάχιστον πέντε ατόμων και τον θάνατο ενός. Το ανέκδοτο, που χαρακτηρίστηκε ατυχές από την ίδια καθώς, όπως είχε δηλώσει, ήταν ένα άκομψο αστείο και για το οποίο αργότερα ζήτησε συγγνώμη,καταδικάστηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ως κάτι που ήταν αντίθετο προς τις ολυμπιακές αξίες και τα ολυμπιακά ιδεώδη!!! ειναι φανερό και στο χαζό σε αυτη την χωρα οτι κανουν οτι μπορουν για να σαμποτάρουν καθε τι ελληνικό!αν μπορούσαν θα απαγόρευαν να παίρνουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες ! αυτά το 2012 και τους καταψήφισαν!.

Η ανάκληση της συμμετοχής της από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, χωρίς να προηγηθεί ενημέρωσή της, ώστε να υπάρξει πιθανή απολογία της, έφερε αντιδράσεις από βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου που κατέθεσαν ερωτήσεις σχετικά με το ζήτημα αυτό, όπως και από Έλληνες πρώην αθλητές του στίβου και καλλιτέχνες. Το θέμα, έχοντας λάβει πολιτικές προεκτάσεις, συνδέθηκε και με την ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων, στον ίδιο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, μεταξύ της αθλήτριας και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications