Το απόλυτο μπάχαλο! Μετανάστες τα έκαναν γυαλιά-καρφιά και τραυμάτισαν αστυνομικό
Το απόλυτο μπάχαλο! Μετανάστες τα έκαναν γυαλιά-καρφιά και τραυμάτισαν αστυνομικό

Ένταση επικράτησε για άλλη μια φορά στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ. στην Χίο, εκεί όπου το απόγευμα της Παρασκευής ξέσπασαν νέα επεισόδια μεταξύ μεταναστών και αστυνομικών που έχουν επιφορτιστεί με την ασφάλεια του κέντρου φιλοξενίας.

Ομάδες μεταναστών επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με πέτρες, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας τους για την ποιότητα του φαγητού.

Όπως καταγγέλλουν οι αστυνομικοί, οι μετανάστες έκαναν γυαλιά-καρφιά τους χώρους του hotspot, ενώ ένας από τους άντρες της Αστυνομίας τραυματίστηκε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα astraparis.gr, τα επεισόδια ξεκίνησαν μεταξύ προσφύγων και μεταναστών στην διαδικασία διανομής του φαγητού, κάτι που συμβαίνει πολλές φορές. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να επαναφέρουν την τάξη και να τους πείσουν να επανέλθουν στους οικίσκους τους, ορισμένοι εξ αυτών αντέδρασαν, ενώ κάποιος πέταξε μία πέτρα που χτύπησε έναν αστυνομικό στο πρόσωπο.

Με την επέμβαση της διμοιρίας των ΜΑΤ επανήλθε η ομαλότητα, ενώ έγιναν και συλλήψεις τριών Αλγερινών, οι οποίοι φέρονται να πρωτοστάτησαν στα νέα επεισόδια.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Καλα του εκαναν.Εγω θελω και αλλους να δειρουν.Οι αστυνομικοι φηφιζουν Χρυση αυγη.Παραλληλα για ενα κομματι ψωμι παριστανουν τις καμαριερουπηρετριουλες καθε ανθελληνικου μιασματος.Ετσι.Ενα χερι ξυλο σε ολους μηπως και σταματησουν τον στραβο δρομο που εχουν παρει.
ψιψινελ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications