Συγκλονιστικό θαύμα: Ο προφήτης Ηλίας εμφανίστηκε σε στρατιώτη στα Γιάννενα!
Συγκλονιστικό θαύμα: Ο προφήτης Ηλίας εμφανίστηκε σε στρατιώτη στα Γιάννενα!

θαύματα παντού και πουθενά ! διαβάζουμε στο newsbomb:

Ο προφήτης Ηλίας είναι ο μέγιστος των Προφητών,(που την κοπάνησε σε ενα UFO και τον ψάχνουν ακομα οι Εβραίοι!!) ανώτερος και από τον προφήτη Ησαΐα, και τα θαύματά του συγκλονίζουν...
Ένα αξιόλογο θαύμα του έλαβε χώρα στα Γιάννενα, πριν λίγα χρόνια, όταν ο προφήτης Ηλίας εμφανίστηκε σε στρατιώτη.

Συγκεκριμένα, ένας στρατιώτης φύλαγε σκοπός σε έναν στρατώνα και τα μεσάνυχτα περίπου άκουσε βήματα ανθρώπου που τον πλησίαζε. Ο στρατιώτης υπέθεσε ότι ήταν έφοδος αξιωματικών και, όπως είναι συνήθεια, πήγαιναν να δουν αν είναι ξύπνιος ή κοιμάται κ.λπ. Ο σκοπός φώναξε: Αλτ! Αλλά πάλι τα βήματα ακούονταν και τον πλησίαζαν. Για δεύτερη φορά φωνάζει: Αλτ, τις ει;

Έχοντας το όπλο στα χέρια του, καμία απάντηση δεν έλαβε. Αναγκάζεται να επαναλάβει το: Αλτ και πυροβολώ!
Μόλις είπε, πυροβολώ, του φεύγει το όπλο από τα χέρια, ως πενήντα μέτρα μακριά, και βλέπει ξαφνικά, αντί του αξιωματικού, όπως νόμιζε, έναν παπά μέσα σε αστραπόμορφη λάμψη φωτός!

Φοβήθηκε! Του λέει ο παπάς: «Μη φοβάσαι, παιδί μου, μη φοβάσαι, αλλά, πες μου, γιατί ευλογημένε βλασφημείς τα θεία; Τον Χριστό, την Παναγία, τους Αγίους;».
«Συγχώρησέ με, άγιε πάτερ (ήλθε σε κατάνυξη, δάκρυσε και ζητούσε συγχώρηση για την αμαρτία του αυτή) γιατί από κακή και πολυχρόνια συνήθειαν γίνεται αυτό. Συγχώρησέ με».

Του λέει ο Άγιος: «Να κηρύξεις σε όλους να μετανοήσουν, να μη βλασφημούν. Να το ανακοινώσεις στη Μητρόπολη και σε όλους να το γράψουν και οι εφημερίδες».
Του λέγει ο στρατιώτης: «Δεν με πιστεύουν, Άγιε. Αλλά πες μου ποιος είσαι;».
«Είμαι ο προφήτης Ηλίας. Και για να πιστέψουν περισσότερο, να πεις ότι σ’ εκείνη την κορυφή (του έδειξε το σημείο) να σκάψουν και να βρουν εκκλησία μου παλαιά και πάνω σ’ αυτή να κτίσουν Ναό».

Αυτό ανακοινώθηκε σε όλη την πόλη και δημοσιεύτηκε στις τοπικές εφημερίδες. Πολλοί πίστεψαν και άλλαξαν ζωή, ο δε σύλλογος των αρτοποιών που τιμούν τον προφήτη Ηλία ως προστάτη τους, έσκαψαν στη κορυφή που τους υποδείχθηκε, ανακάλυψαν την παλαίαν εκκλησία και έκτισαν νέα σε δόξα και τιμή του πανένδοξου προφήτη Ηλία.
Ο στρατιώτης άλλαξε τρόπους και παλαιές συνήθειες και έζησε την υπόλοιπη ζωή του ως υπόδειγμα καλού χριστιανού!!!.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Στο σημειο που εισαι ειχα ερθει.Διαβαζα οτι επεφτε στα χερια μου.Αποψεις αποψεις αποψεις καθενας και καθεμια ειχαν τις θεσεις και τις αποψεις τους.Απο Χριστιανη ορθοδοξη ειχα προσεγγισει την Αθεεια.Μετα σε μια βαθεια εσωτερικη συζητηση με τον εαυτο μου αναρωτηθηκα μα γιατι.Εχω γλυτωσει το τομαρι μου πανω απο 6 φορες.Απο σιγουρο θανατο.Ζητωντας απ την Παναγια και τους Αγιους.Ζητωντας-απλο ειναι-βγηκαν και ανθρωποι δικοι μου απ την εντατικη.Αναρωτιομουν πως εγινα ετσι.Τι φταιει.
Μα η μαλακια μου φυσικα.Λυσεις στα ακαταλυπτα περιμενω να μου δωσουν οι θνητοι ανθρωποι;Τι ελεγε ο αρχαιος παππους;Το μονο που ξερω ειναι οτι δεν ξερω τιποτα.
Ειμαι και θα παραμεινω βλημα.Δεν περιμενω να συζητησω με τον θεο για να μου λυσει τις αποριες και τα γιατι μου.Μπορω εγω αλλωστε να συζητησω με μια πεταλουδα;Θα με καταλαβει;Με τι νοημοσυνη;
Ετσι και ο θεος .Τον νιωθεις.Τον αισθανεσαι.Μην προσπαθεις να εξηγησεις την κτιση γιατι ειναι δημιουργια αλλου.Τωρα το οτι στην θρησκεια μας μπηκαν και τα εβραικα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο.Διωχνεις τα μασωναρια αρχιεπισκοπους και ιερες συνοδους αν τους παρατηρησεις μες τα μαυρα μοιαζουν με εβραικη συναγωγη.Διωχνεις τη Σαρρα την Μαρα και την Κλαρα καθως και τον πατερουλη τους τον Μωυση οπως και το δικο τους το εβραικο σκυψτε.Ο Χριστος εξαλλου σηκωνε το κεφαλι και τα χερια ψηλα.Δεν εσκυβε.Πολλα ειναι στην θρησκεια μας δικα τους.
Δεν φταιει ουτε ο Χριστος ουτε η Παναγια ουτε οι αγιοι.Κραταμε το λογο του Χριστου την δοδασκαλια του και τιποτε παραπανω.Αυτα που ειπε.Δεν ειπε και τιποτε κακο.
Μην γινεσαι αλητης.Γιατι και τους αλητες καποια στιγμη τους επισκεπτεται η θεια χαρις.
Να θυμασαι την κουβεντα μου.
ψιψινελ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications