Πόσο  Έλληνας Ελληνίδα είσαι? ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ!! αποκλειστικό τεστ ανάλυσης της ψυχής!
Πόσο  Έλληνας Ελληνίδα είσαι? κανε το τεστ!! αποκλειστικό τεστ ανάλυσης της ψυχής!

Ένα τεστ Ελληνικότητας: συνείδησης ή ταυτότητας της ψυχής!...σχεδιασμένο απο το ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ,με στοχευμένες και σημαντικές ερωτήσεις ,απο ανάλυση στοιχειών και συμπεριφορές που έχετε στο ίντερνετ, σε αλλες ιστοσελίδες..

Μπορεί η λέξη «ελληνικότητα» να εισάγεται στα 1851 από τον Κωνσταντίνο Πωπ, αλλά για να κατανοήσουμε το πώς προκύπτει ως έννοια ή ιδεολόγημα θα πρέπει να δούμε μια άλλη εννοιολογική διάκριση μεταξύ συνείδησης και ταυτότητας. Αρκετοί έλληνες ιστορικοί και διανοούμενοι επιμένουν περισσότερο στην έννοια της (νεο)ελληνικής συνείδησης ενώ ελάχιστοι υιοθετούν την έννοια της ταυτότητας.

Η συνείδηση προϋποθέτει την ανακάλυψη εκ μέρους του υποκειμένου μιας προϋπάρχουσας πολιτισμικής ιδιαιτερότητας, φυλετικής καταγωγής, καθώς πολλοί πιστεύουν οτι ειναι Έλληνες, παρακάμπτοντας την τουρκοκρατία επι 400 χρονιά! και μιλούν περί καθαρού ελληνικού DNA κτλ! πράγμα γελοίο ,αν σκεφτεί κανεις οτι εχουν γίνει τόσες εισβολές σε αυτη την χωρα! φυσικά δεν βάζουμε επιστημονικά στοιχειά που δείχνουν οτι απόγονοι των αρχαίων ειναι λιγότεροι απο όσους νομίζουν, και πολλοι θα απογοητευτούν.

Μην προσπαθήστε να "κλέψετε", η να δείτε τους κώδικες(για να δώστε την σωστή απάντηση), οι κώδικες ειναι κλειδωμένοι! ναι ημαστε και προγραμματιστές! άσχετα που δεν το εχω σπουδάσει! ούτε ασχολούμαστε χρονιά!εκτός απο ολα τα αλλα! ερευνητής και αλλα που δεν ειναι του παρόντος!(κάποιοι μας βρίζουν με σχόλια:τι πίνεις και τα σχετικά,τι να πεις τωρα σε αυτούς; δεν αξίζει καν να ασχοληθείς! ) και κάποιοι θα πουν ξερόλας!εκεί φτάνει το μυαλό τους!αντί να ειναι και αυτοί ετσι!να τους κόβει σε όλα! παρεμπιπτόντως αυτο ειναι ενα δείγμα γνησίου Έλληνα , να έχουν πλήρη επίγνωση απο το πιο μικρο έως το πιο μεγάλο!! εκτός που ερευνούσαν τα πάντα,(κάποια που σημερα τα απορρίπτουν ως θεωρίες συνωμοσίας,ετσι άπλα!!)Ήταν πρωτοπόροι σε ολα ,σε οτι και αν εκαναν,και ερευνητές εκ φύσεως !

Τέλος τα αποτελέσματα τα βλέπετε μόνο εσείς, δεν αποθηκεύονται,και με μια ανανέωση αρχίσει απο την αρχή αν και το πρώτο ειναι έγκυρο. ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους δεν βγάλει αυτο που θα ήθελαν, η νομίζουν δεν χρειάζεται να λένε βωμολοχίες και να συμπεριφέρονται ως βάρβαροι!!! και μετά τους φταίει το τεστ!, λίγο σεβασμός προς τους άλλους δεν βλάπτει!και οι σημιτικές φυλές δεν χρειάζεται να το κάνουν καν!σωστά τους βγάζει μη Έλληνες... Μας έστειλε ένας ύβρεις και βωμολοχίες που τον έβγαλε μη Έλληνα και ηταν ίδιος με τους άραβες στην εμφάνιση εκτός την συμπεριφορά του, και ο ίδιος είχε πατήσει like σε αριστερές funpage που ηταν ανθέλληνες πάντα. ΥΓ το τεστ δεν ειναι πολίτικο έχει σχέση με τα γονίδια (και οχι μονο) και συνεπώς τι τάσεις έχει κάποιος καθώς εχει άμεση σχέση ...... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

You Scored:

Ranking:

Κοινοποιήστε το τεστ σε φίλους σας.......!

Post A Comment:

21 comments

Αλανιείπε...

θα επρεπε να εχετε και την επιλογη δε γνωριζω....

Ανώνυμοςείπε...

το τεστ ειναι λιγο ατοπο.μερικες σημαντικεςερωτησεις λειπουν οπωςπ.χ. αν θα πολεμουσαμε για την Ελλαδα η θα την κοπαναγαμε

Ανώνυμοςείπε...

ελληνας γεννιεσε,δεν γινε σε.
(απαντηση)

Ανώνυμοςείπε...

ΈΛΛΗΝΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΊΑ..
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!
ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΠΑΣ ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.
ΕΛ ΛΑΣ ΣΗΜΕΝΕΙ 'Η ΓΗ ΤΟΥ ΗΛΟΥ'
ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ 4 ΕΠΟΧΕΣ ΑΚΟΜΑ.ΣΤΩΝ ΥΠΟΛΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ Κ Ο ΧΕΙΜΟΝΑΣ -5.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ!!!

Ανώνυμοςείπε...

εχασα τον χρονο μου τσαμπα ,μεχρι και ο υπολογιστης εχει παρει ανθρωπινη μορφη ,στο να κρινει αν ειμαστε ελληνες ή οχι ,αυτα δεν πρεπει να τα μελεταμε καθολου,ειναι ολα φτιαχτα για την νεα ταξη πραγματων ,σημειωνω οτι υπαρχει η συγκεκριμενη ερ τηση που αναφερει αν η χρυση αυγη ειναι φασιστες ,οποτε με τ τι απαντηση θα δωσω θα με κρινει αν ειμαι ελληνας η οχι, απορω ξανα πια λαμογια αποσκοπουν να χαλασουν την ψυχολογια του καυε ελληνα πολιτη ,και για ποιο σκοπο?
γιατι δεν εχει συγκεκριμενη ερωτηση για τους σημερινους πολιτικους και τους προδοτες της πατριδος μας ,'η που υπηρετησα την μητερα ελλαδα να του απαντησω ,αντε λοιπον βρε καραγκιοζηδες οπως λεει και ο βουλευτης κασιδιαρης ρε βλακες που με ενα τεστ ,προσπαθητε να δειτε ποσο ελληνες ειμαστε,βαλτε ερωτηση ποσο φαγητο εχουμε στο τραπεζι μας καθε μερα ,και αν εχουμε χρηματα να ζησουμε ,και ποσο χρεωμενοι ειμαστε ,να μαθετε,την αληθεια απατεωνες δημοσιογραφοι ολοι σας κρυβεστε πισω απο ιστιοσελιδες στο ιντερνετ και οτι μαλακια σας ερθει στο μυαλο την πετατε ,καραγκιοζηδες ..

GEORGE RUNNERείπε...

Χαχαχαχαχαμπουχουχουμπουχου τα άντερά μου ρεεεεεεεεεεεε.Να είσαι καλά μεγάλε.Με διασκέδασες αφάνταστα.Τέτοια μαργαριτάρια δεν ξανάδα,μα τον θεό σου λέω.

george-aetosείπε...

ΓΥΠΑΕΤΟΣ: απο την σελιδα fb έφυγαν πολλοί αγενής και προκλητικοί τύποι, πολύ σαβούρα!,που δεν σέβονται τίποτα! οχι μόνο την σελιδα αλλα και τους φίλους της σελιδας! και κανεις απο αυτούς δεν ηταν Έλληνας! ευχαριστώ!

Ανώνυμοςείπε...

Για τον οπως το γραφει ο ιδιος τον ονομα του george aetos ,την καραμελα την γλυφεις εσυ ,και μαλλον σου εχουν δωσει τοσες,που εχεις εθιστει απο την ζαχαρη,δεν θελω να χασω τον χρονο μου μαζι σου γιατι καταλαβα οτι δεν ξερεις τι σου γινετε ,οσο αφορα τους πολιτικους που ανεφερα παραπανω ,ναι ειμαι ο παραπανω τυπος ,ο ανωνυμος ,δεν εχει σημασια το ονομα μου ,οπως και ολων εδω που σχολιαζουν ,να ξερεις ομως οτι εγω προσωπικα η μητερα ελλαδα με εχει καλεσει και εχω τρεξει πρωτος ,οποτε με χρειαστει θα τρεξω ξανα διπλα της ,για τους πολιτικους και τους υπολοιπους ελληνες που σχολιαζεις να ξερεις οιτι ολοι οι ελληνες πατριωτες ηταν ,ειναι και θα παραμεινουν ανωνιμοι ,αντε τωρα λοιπον να γλυψεις καμια καραμελιτσα ,για να μην στην βαλω εγω στο στομα σου..

Ανώνυμοςείπε...

ποιο ηλήθιο τεστ δεν έχει ξαναβγει. μ'αρεσε που έκραζε κιολας. χαχαχ

Unknownείπε...

ΑΣΧΕΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙς ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμοςείπε...

Το τέστ που κάνεις είναι κακό διότι πρέπει να απαντήσει κανείς ότι θέλει αυτός που το θέτει, δηλαδή:

1.- Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν εξωγήινοι και
διάφορες άλλες μπούρδες.
2.- Θα πρέπει σώνει και καλά να πούμε ότι πίσω από τον
Χίτλερ υπήρχαν οι άλλοι...οι γνωστοί.Εγώ άμα σου πω να
σκοτώσεις κάποιον θα το κάνεις? Δεν αρκεί μόνον ο ηθικός
αυτουργός. Στο χέρι σου είναι να πεις όχι.
3.- Οι Έλληνες ήσαν μονοθειστές και όχι δωδεκαθειστές. Οι 12
θεοί έχουν ερμηνευτεί ως ιδιότητες του ενός Θεού.
Πρόκειται για κατασκευασμένους Θεούς από τον Ησίοδο
φέρνοντας την τάξη με την επικράτηση του Δία.
Ο Ηρόδοτος μαρτυρεί, ότι ο Ησίοδος και ο
Όμηρος κατασκεύασαν τους θεούς των Ελλήνων.

Τι να κάτσουμε να αναλύσουμε τώρα? Με μια κουβέντα τι να πούμε και με τι να ασχοληθούμε? Με Ουφολογία, παραφιλολογία και παραιστορία?

Το πόσο Έλληνες είμαστε το αποδεικνύουν οι παππούδες μας που πολέμησαν όντας ορφανοί με 7 αδέρφια και μάνα και παρα ταύτα ενω θα μπορούσαν να απαλλαγούν πήγαν να πολεμήσουν, οι πατεράδες μας που μη έχοντας περιουσία,δεν έφυγαν στα μεταπολεμικά χρόνια, τα δύσκολα, που ξεκουβάλησαν όλοι στο εξωτερικό, οι λεγόμενοι φυγόπονοι, αλλά και εμείς και τα παιδιά μας είναι εδώ, παντρεμένοι με Έλληνες και Ελληνίδες όλοι, που και αυτά τα παιδιά μας δεν σκέφτονται να φύγουν και να αφήσουν την Πατρίδα στα χέρια των κατακτητών που έρχονται απ΄ολα τα μέρη της γης.
Πες μας πόσους στρατιωτικούς έχεις και είχες στην οικογένειά σου να δούμε ποιοί είναι οι Ελληνες τελικά.
Ποιοί υπηρέτησαν και συνεχίζουν να υπηρετούν αυτό το κράτος όταν όλοι οι άλλοι το καταπάτησαν, δεν πλήρωναν και δεν πληρώνουν φόρους, έχοντας στις δουλειές τους λαθρομετανάστες για την κονόμα και παριστάνοντας τους μεγαλοελληναράδες.



Φίλος

Σμυρνηείπε...

η καρδια μου και η ψυχη μου και το αιμα μου ειναι ελληνικα
η Ελλαδα ειναι πανω απο ολα. ενα τεστακι που με βγαζει 80% Ελληνα και στο τελος με λεει και "προβατο" δεν θα με βγαλει κατι λιγοτερο απο αυτο που ειμαι.
οσο για αυτους που πιστευουν οτι ακομα υπαρχει καθαρη αρια φυλη τους λεω οτι πρεπει να δουν ψυχιατρο. καθαρο σημερα δεν υπαρχει τιποτα. εχουμε ολοι μπασταρδευτει, Ελληνες, Αγγλοι, Σουηδοι, Γερμανοι, ολοι
Καθαρη ειναι μονο η συνειδηση του καθενος, τα πιστευω του, οι αγωνες του και για το ποια ιδανικα ειναι διατεθημενος να πεθανει. Αυτα δεν μπασταρδευονται.
Ο Ελληνας που νιωθει Ελληνας μεχρι τα βαθη της ψυχης του, ο Ελληνας που θα δωσει τη ζωη του για την Ελλαδα, αυτος ειναι Ελληνας.
Ακου ερωτηση στο τεστ "τι χρωμα μαλλια" και "τι χρωμα ματια" εχεις.

Ανώνυμοςείπε...

ο παπους μου πολμισε στην αλβανια η οικογενια μου ηταν ευκαταστατη με πλοια που καναμε εμποριο στο ξοτερικο ξαφνικα μας τα ανατιναξαν η γερμανη οταν υψονετε η ελληνικη σΗΜΑΙΑ ΔΑΚΡΙΖΟ ΒΛΕΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑς ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΚΑΙ ΕΤΗ ΚΑΙ ΟΜΩς ΠΑΛΛΗ ΑΒΕΒΕΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕς ΕΣΥ ΠΩς ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑς ΞΕΡΕΙς ΠΙΟς ΕΙΜΑΙ ΞΕΡΕΙς ΤΗ ΠΟΝΟ ΚΟΥΒΑΛΑΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙς ΕΛΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΗς ΔΙΟΤΗ ΕΓΩ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑς ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΕΠΟΥΛΙΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΟΜΩς ΑΓΑΠΩ ΕΝΟ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΣΠΙΤΑΡΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΞΟΤΕΡΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΠΥΡΕΛΛΗΣ ΛΕΣΒΟΣ 18 ΕΤΩΝ 6977134021 ΓΙΑ ΟΠΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΕΙΓΙΣΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Unknownείπε...

πολες μαλακιες γραφετε το πατε εκει που θελετε και αν ειμαι ελληνας ελατε να σας το δειξω μαλακες....

Φίλε μου ἡ δοκιμασία καί ΟΧΙ ΤΟ (ΤΕΣΤ) εἶναι ἡ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΕΞΙΣ!Ἐσύ δέ, μέ (ἔβγαλες) ΚΑΤΑ 50% Ἑλληνα!!!Δηλαδή τό ἄλλο 50% τί εἶμαι; Μογγόλος , Κάφρος, ἤ Κινέζος;; Ἄσε μας βρέ φίλε, μάθε πρῶτα νά γράφεις ΕΛΛΗΝΙΚΑΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΊΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!

Ανώνυμοςείπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Αρες Μαρες κτλ,κτλ............

Δαίδαλοςείπε...

Οι ερωτήσεις είναι στημένες, όπως συμφέρει το site.

Ανώνυμοςείπε...

Ζητήσατε να μην γίνονται αρνητικά σχόλια αν η απάντηση δεν ήταν η αναμενόμενη. Εσείς όμως κάνατε χαρακτηρισμούς "πρόβατο" κ.τ.λ. εκτός από αγένεια, εγώ θα έλεγα ότι φαίνεται και το στενό μυαλό που έχετε. Δεν θα καταφέρετε τίποτα από αυτά που προσπαθείτε γιατί είστε αρνητικός και η ενέργεια σας απωθεί.

Αλκμήνηείπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμοςείπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΑΛΟΝ ΤΑ ΘΕΣ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΟΥ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications