Στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Πανθρησκείας ο Πάπας Φραγκίσκος θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις για τους εξωγήινους;

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Πανθρησκείας ο Πάπας Φραγκίσκος θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις για τους εξωγή’ι’νους; Eρχεται ο Αντίχριστος και η Παγκόσμια Κυβέρνηση;

Στημ Παλαιά Ιερουσαλήμ από τις 4-23 Σεπτεμβρίου, 2016 θα γίνει η Οικουμενική συγκέντρωση μεταξύ των τριών Μονοθε’ι’στικών θρησκειών(Πανθρησκεία),στην οποία εκτός από τους Θρησκευτικούς ηγέτες θα συμμετέχουν,μουσικοί,καλλιτέχνες,ηθοποιοί,δημοσιογράφοι και άλλες διασημότητες από όλο τον πλανήτη.Christianity and Islam worship the same God according to the false prophet, the Pope.

Ο Πάπας θα είναι η κεντρική φιγούρα,αλλά δεν θα εκπροσωπεί τον Ιησού στο Συνέδριο. Στην πραγματικότητα, ο Πάπας παρομοιάζει τη διάδοση του λόγου του Ιησού σε μια φόρμα Ιουδα’ι’σμού.Πολλοί Χριστιανοί έχουν ήδη βαπτίσει τον Πάπα σαν ηγέτη του Χρισλάμ,που είναι ο νέος όρος που περιγράφει την ανάμειξη του Ισλάμ με τον Χριστιανισμό σε μία θρησκεία!!!

Το Καθολικό Δόγμα μεταμορφώθηκε σε μια παγκόσμια θρησκευτική ενοποίηση. Οι οργανωτές της πολυθρησκευτικής εκδήλωσης έχουν ονομάσει αυτή την ανίερη συνάντηση ως «Mekudeshet».Υπάρχει περίπτωση να ανακοινώσουν επίσημα ότι καθιερώνεται η παγκόσμια θρησκεία μέσα στις 11 μέρες των εργασιών του Συνεδρίου.Ο Πάπας έχει εργαστεί γι αυτή την περίπτωση.Ενα άλλο θέμα είναι η παρουσίαση του θέματος ότι υπάρχει εξωγή’ι’νη ζωή.The current pope is no stranger to the topic of ET’s an has been very outspoken in his beliefs.

Ηδη εδώ και δεκαετίες μέσω του κινηματογράφου και των μεγάλων ταινιών όπως το Star Wars,Star Treck,Ημέρα Ανεξαρτησίας κ.ά. έχει περαστεί το μήνυμα της εξωγή’ι’νης ζωής,αλλά και της εξωγή’ι’νης απειλής.Ο Πάπας κατά τη γνώμη μου μπορεί να υποφέρει από άνοια,αφού έχει δηλώσει ότι το Ισλάμ και ο Χριστιανισμός είναι βασικά η ίδια θρησκεία.Εχει πει επίσης ότι θέλει να βαπτίσει εξωγή’ι’νους.

Το Καθολικό Δόγμα δέχεται επίσημη κρατική χορηγία από τον ΟΗΕ,για να προωθήσει τη θρησκεία της Γαίας,που θεωρείται ειδωλολατρική. Το βίντεο παρακάτω δείχνει τον στρατηγό A Milley,να αναφέρεται σε πράσινα ανθρωπάκια, κι αυτός δεν αστειεύεται καθόλου.

Θα γίνει Αποκάλυψη για εξωγή’ι’νους στο Συνέδριο;
Καθολικός Επίσκοπος,υπό τον όρο της ανωνυμίας,είπε ότι σκέφτονται σε αυτό το Συνέδριο να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία Blue Beam ,πράγμα που σημαίνει ότι θα γίνει κάποι αποκάλυψη σχετικά με τους εξωγή’ι’νους ή το διάστημα.

Χίλαρι Κλίντον και το θέμα των UFO.
Είναι ενδιαφέρον,ότι ο Vince Foster, φίλος και σύμβουλος του Προέδρου Κλίντον, ήταν επιφορτισμένος με δύο αποστολές κατόπιν της εκλογής του Μπιλ Κλίντον. Πρώτον, να μάθει ποιος σκότωσε τον JFK. Δεύτερον, να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από το εξωγήινο ζήτημα. Όπως όλοι θα θυμούνται, «αυτοκτόνησε» κάτω από κάποιες πολύ μυστηριώδεις συνθήκες.

Η σύζυγος του πρώην προέδρου Κλίντο και υποψήφια Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει εμμονή με το θέμα των εξωγή’ι’νων.Η Δρ Rosin αφηγείται την τετραετή συνεργασία της με τον Von Braun, και αυτά που της είπε για την Ρωσική απειλή,τους κινδύνους από την πτώση μετεωριτών και αστεροειδών,αλλά και την εξωγή’ι’νη εισβολή.

Συμπέρασμα.
Όταν και εάν το σχέδιο αυτό υλοποιηθεί να γνωρίζεται ότι οι εξωγή’ι’νοι θα είναι μια εικονική πραγματικότητα για να καθιερωθεί η Παγκόσμια κυβέρνηση.Το ψεύτικο Δόγμα των Καθολικών,μπορεί να υλοποι΄σει και τον Ψευδο-Προφήτη, Πάπα.Ακολυθεί βίντεο με την προσπάθεια για την καθιέρωση της Πανθρησκείας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications